Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dim pap

Δημοσίευση από Dim pap »

Ας φάμε το αρνί το πασχα κ μετά ας μας παρουν.
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

καλημέρα εχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την απόφαση κατανομής γιατί δεν προχωράει λέτε λόγω εκλογών;
Άβαταρ μέλους
zoupis87
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από zoupis87 »

Ξέρει κάποιος πόσο είναι τα καθαρά από λεφτά σύνολο Αλλά να ξέρει σίγουρα
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

zoupis87 έγραψε:Ξέρει κάποιος πόσο είναι τα καθαρά από λεφτά σύνολο Αλλά να ξέρει σίγουρα

Εχει ειπωθεί 30 φορες εδω στο φορουμ. Ελεος καπου.

Fsasa

Δημοσίευση από Fsasa »

S10_2019 έγραψε:καλημέρα εχουν περάσει πάνω από 10 μέρες από την απόφαση κατανομής γιατί δεν προχωράει λέτε λόγω εκλογών;
όχι.
Άβαταρ μέλους
Xris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από Xris »

Teo έγραψε:Τσακάλια μου καλησπέρα λοιπόν σαν ιδιωτικός φύλακας με άδεια οπλοφορίας μονο και οχι οπλοκατοχής καθε χρονο πρεπει να περνάω ψυχοτεχνικα τέστ στην Πανόρμου για οποιον ξέρει δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ περίπτωση να παρει σοχ εξωτερικούς χωρίς εκπεδευση. Αρκετοι απο τους εξωτερικούς άντε να εχουν ρίξει 6-7 βολές στο στρατό οχι να μπουν εξωτερικοί να παρουν όπλα και να κάνουν μεταγωγή πρέπει να γίνει εκπαίδευση... Λοιπον ακούστε το σενάριο μου και τονίζω την λεξη σενάριο αν παρει σοχ θα παρει μοοοονο εσωτερικούς και όχι όλους οι εξωτερικοί θα μπουν με τα οριστικά οποτε καλο φθινόπωρο αλάνια μου ελπίζω για αυτούς που θελουν αμεσα έστω και με σοχ να βγω λάθος
Αυτό που λες δεν γίνεται διότι υπέγραψαν πρόσληψη 557 με σοχ οπότε είναι μέσα εξωτερικοί και εσωτερικοί .

Άβαταρ μέλους
iMTR
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 48

Δημοσίευση από iMTR »

Teo έγραψε:Τσακάλια μου καλησπέρα λοιπόν σαν ιδιωτικός φύλακας με άδεια οπλοφορίας μονο και οχι οπλοκατοχής καθε χρονο πρεπει να περνάω ψυχοτεχνικα τέστ στην Πανόρμου για οποιον ξέρει δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ περίπτωση να παρει σοχ εξωτερικούς χωρίς εκπεδευση. Αρκετοι απο τους εξωτερικούς άντε να εχουν ρίξει 6-7 βολές στο στρατό οχι να μπουν εξωτερικοί να παρουν όπλα και να κάνουν μεταγωγή πρέπει να γίνει εκπαίδευση... Λοιπον ακούστε το σενάριο μου και τονίζω την λεξη σενάριο αν παρει σοχ θα παρει μοοοονο εσωτερικούς και όχι όλους οι εξωτερικοί θα μπουν με τα οριστικά οποτε καλο φθινόπωρο αλάνια μου ελπίζω για αυτούς που θελουν αμεσα έστω και με σοχ να βγω λάθος

Οι περισσοτεροι εξωτερικοι ειναι Βασικου Τιτλου. Αυτο θα πει οτι ειναι Στελεχοι Ασφαλειας. Αυτο θα πει οτι εχουν κανει 2 εξαμηνα πρακτικη σκοποβολη. Συγκεκριμενα επειδη ειμαι στελεχος ασφαλειας και εγω αλλα και πολλα παιδια χαλασαμε χρηματα και ριχναμε εχτρα απο οτι προβλεποταν για να αποκτησουμε περισσοτερες γνωσεις. Αυτο δε μας καθιστα γνωστες αλλα ουτε και αμαθεις με το ειδος. Φυσικα ο καθενας διαφερει αλλα μην πιστευεις οτι και οι περισσοτεροι αστυνομικοι ειναι γνωστες στο ειδος κι ας περασαν 2 χρονια σχολη εκτος απο συγκεκριμενες ομαδες (ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, καποιοι ΔΙΑΣ). Πολλοι ειναι στο σωμα 20 χρονια και εχουν να ριξουν βολες 18.
Άβαταρ μέλους
alexandros91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexandros91 »

Γεια σας παιδια θελω να πω κατι χρησιμο στο forum που πιστευω θα μας βοηθησει.Λοιπον εδω και μερικες μερες τρεχω για να ανακαλυψω τον ρυθμο που χρειαζεται για να βγαλω το χιλιομετρο χωρις να εξαντλησω ολες τις δυναμεις απο την αρχη και να μην μπορω να τελειωσω την αποσταση. Ειναι με 14χλμ την ωρα για να βγαλω την αποσταση σε χρονο 4:00. Και κατα προτιμηση ανασα καθε τρια βηματα. Τωρα βεβαια εγω το κανω σε 16χλμ μεσος ρυθμος και το κανω σε 3:30 αλλα καλο ειναι να ξεκινησετε με αργο ρυθμο πρωτα και σημαντικο αποθεραπεια και την επομενη με ποιο γρηγορο ρυθμο. Ελπιζω να βοηθησα.

Υ. Γ αν και τα αθληματα θα αργισουν να γινουν καλο ειναι που και που να γυμναζεστε.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Xris έγραψε:
Αυτό που λες δεν γίνεται διότι υπέγραψαν πρόσληψη 557 με σοχ οπότε είναι μέσα εξωτερικοί και εσωτερικοί .

Μήπως υπάρχουν απλές υπηρεσίες στους εξωτερικους και μας βάλουν σε κάτι τέτοιο στην αρχή και όλοι όσοι αυτή την στιγμή κάνουν αυτές τις υπηρεσίες βγουν στις σκοπιές;

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

alexandros91 έγραψε:Γεια σας παιδια θελω να πω κατι χρησιμο στο forum που πιστευω θα μας βοηθησει.Λοιπον εδω και μερικες μερες τρεχω για να ανακαλυψω τον ρυθμο που χρειαζεται για να βγαλω το χιλιομετρο χωρις να εξαντλησω ολες τις δυναμεις απο την αρχη και να μην μπορω να τελειωσω την αποσταση. Ειναι με 14χλμ την ωρα για να βγαλω την αποσταση σε χρονο 4:00. Και κατα προτιμηση ανασα καθε τρια βηματα. Τωρα βεβαια εγω το κανω σε 16χλμ μεσος ρυθμος και το κανω σε 3:30 αλλα καλο ειναι να ξεκινησετε με αργο ρυθμο πρωτα και σημαντικο αποθεραπεια και την επομενη με ποιο γρηγορο ρυθμο. Ελπιζω να βοηθησα.

Υ. Γ αν και τα αθληματα θα αργισουν να γινουν καλο ειναι που και που να γυμναζεστε.

Πώς ακριβώς μετράς την ταχύτητσ σου;

Άβαταρ μέλους
alexandros91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από alexandros91 »

Εγώ προσωπικά με το SAMSUNG HEALTH με το κινητό (samsung galaxy S7) άπλα το κρατάω στο χέρι όταν κάνω το χιλιάρι η το βάζω στην τσέπη για απλό τζόκινγκ.
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

alexandros91 έγραψε:Εγώ προσωπικά με το SAMSUNG HEALTH με το κινητό (samsung galaxy S7) άπλα το κρατάω στο χέρι όταν κάνω το χιλιάρι η το βάζω στην τσέπη για απλό τζόκινγκ.

Οκ έχω το Α5 θα το δοκιμασω, σε ευχαριστώ.

Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

iMTR έγραψε:Οι περισσοτεροι εξωτερικοι ειναι Βασικου Τιτλου. Αυτο θα πει οτι ειναι Στελεχοι Ασφαλειας. Αυτο θα πει οτι εχουν κανει 2 εξαμηνα πρακτικη σκοποβολη. Συγκεκριμενα επειδη ειμαι στελεχος ασφαλειας και εγω αλλα και πολλα παιδια χαλασαμε χρηματα και ριχναμε εχτρα απο οτι προβλεποταν για να αποκτησουμε περισσοτερες γνωσεις. Αυτο δε μας καθιστα γνωστες αλλα ουτε και αμαθεις με το ειδος. Φυσικα ο καθενας διαφερει αλλα μην πιστευεις οτι και οι περισσοτεροι αστυνομικοι ειναι γνωστες στο ειδος κι ας περασαν 2 χρονια σχολη εκτος απο συγκεκριμενες ομαδες (ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ, καποιοι ΔΙΑΣ). Πολλοι ειναι στο σωμα 20 χρονια και εχουν να ριξουν βολες 18.
Πες τα Χρυσόστομε! Ακριβώς όπως τα λέει ο συνάδελφος είναι. Έχουμε κάνει αρκετή εκπαίδευση στην χρήση όπλου και μ'αρεσει που είπες μία μεγάλη αλήθεια που μας την είχαν πει και οι εκπαιδευτές μας στην σχολή. Ποια είναι αυτή;

Μα φυσικά ότι υπάρχουν αρκετοί αστυνομικοί που είναι ανεκπαίδευτοι! Και δεν γνωρίζουν ούτε σωστή χειροπέδηση να κάνουν ούτε έχουν ρίξει τις βολές που πιθανόν να έχουμε ρίξει εγώ και ο συνάδερφος. Μπράβο που το εθιξες αυτό το θέμα γιατί δεν μ'αρεσει να νομίζουν ορισμένοι ότι δεν έχουμε ιδέα από όπλα. Γι'αυτό κύριοι ήταν και βασικό προσόν το ΙΕΚ. Δεν ήταν για σπάσιμο στα απολυτήρια λυκείου, απλά υπάρχει εξειδικευση.
Jerry
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από Jerry »

Προτεινω να μαζεψουμε χρηματα ολοι μαζι και να αγορασουμε απο ενα αστερι ανθυπολοχαγου καθως και να υπογραψουμε τα ισοβια σεβη μας σε οσους τελειωσαν το περιπου navy seals ιεκ για φυλακες, ωστε να ηρεμησουν επιτελους!
Pavlos_90
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Pavlos_90 »

Jerry έγραψε: Προτεινω να μαζεψουμε χρηματα ολοι μαζι και να αγορασουμε απο ενα αστερι ανθυπολοχαγου καθως και να υπογραψουμε τα ισοβια σεβη μας σε οσους τελειωσαν το περιπου navy seals ιεκ για φυλακες, ωστε να ηρεμησουν επιτελους!
Φίλε Jerry δεν μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το θέμα και καλό θα ήταν να έκρινες εφόσον είχες δει την εκπαίδευση και τις ώρες που κάναμε πρακτική για να κρίνεις. Δεν σου κάνω καμία επίθεση αλλά θεωρώ σωστό κάποιος να κρίνει εφόσον έχει γνώση του αντικειμένου και όχι έτσι στον αέρα. Δεν είπα ότι κάναμε εκπαιδευση που κάνουν οι ΟΥΚαδες ούτε ότι είμαστε όπως οι άντρες της αντιτρομοκρατικής. Αλλά έχουμε την βάση της εκπαίδευσης των αστυνομικών σχολών, όχι σε τόσο μεγάλο εύρος για να μην παρεξηγηθω αλλά υπάρχει η βάση. Φιλικά όλα αυτά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες