Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Τι θα πει; Απλά θα διαβάσει την παράγραφο που αφορά εμάς κ θα πει πάλι τα ίδια ότι έχει βγει το ΦΕΚ κ την παρούσα χρονική στιγμή δεν είναι δυνατό να... Μπλα μπλα μπλα το θέμα είναι να γίνει κουβέντα να ζωρισουν κ άλλοι βουλευτές. Καλά δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε επι ξύλου να μας βοήθησουν οι κατα τοπουσ βουλευτές της κυβέρνησης μας έχουν με το μέρος τους κ να φανούν ότι βοήθησαν 725 οικογένειες σε μια εποχή που η ανεργεια έχει φτάσει στο αμην. Ετοιμη δουλειά είμαστε λίγο να ζωρισουν όλοι μπήκαμε όλοι κ θα τους λέμε κ ευχαριστώ. Δεν του είπαμε να βγάλουν κ προκήρυξη καινουρια. Άμα είναι λίγο έξυπνοι θα το κάνουν τώρα που θα πέσουν πάνω μας τα κοράκια από ΣΥΡΙΖΑ κτλ...
Ειναι γνωστο το τι θα απαντηση ο δενδιας. Τα διαβασαμε και σε αλες απαντησεις.
Καλησπερα σε ολους!
Μαγκες εδω ειμαι και παρακολουθω οτι εξελιξη υπαρχει μεσω forum και αλλων πηγων. Δυστυχως δεν εχω κατι νεοτερο ωστε να το γραψω και απλα περιμενω κι εγω την οποιαδηποτε μαζικη κινητοποιηση οργανωσουμε ωστε να συμμετασχω μπας και καταφερουμε κατι.
Ευχομαι και ελπιζω να υπαρξει καποια θετικη εξελιξη.
Οι τυποι ειναι τραγικοι και σηκωνουν πολυ μα παρα πολυ κραξιμο, αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη εκεινοι εχουν το πανω χερι κι οχι εμεις.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
Μαγκες εδω ειμαι και παρακολουθω οτι εξελιξη υπαρχει μεσω forum και αλλων πηγων. Δυστυχως δεν εχω κατι νεοτερο ωστε να το γραψω και απλα περιμενω κι εγω την οποιαδηποτε μαζικη κινητοποιηση οργανωσουμε ωστε να συμμετασχω μπας και καταφερουμε κατι.
Ευχομαι και ελπιζω να υπαρξει καποια θετικη εξελιξη.
Οι τυποι ειναι τραγικοι και σηκωνουν πολυ μα παρα πολυ κραξιμο, αλλα δυστυχως αυτη τη στιγμη εκεινοι εχουν το πανω χερι κι οχι εμεις.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
http://www.eakp.gr/pdf/apadisi725.pdf
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Άσχημη εξέλιξη. Είναι η πρώτη φορά που αναφέρουν σε επίσημη απάντηση νομίζω το μεσοπρόθεσμο.2013-2014 καθόλου ένστολο προσωπικό και 2015-2016,580 άτομα κατ'έτος για όλα τα Σώματα! ... Στον κόσμο τους...
- thirreio
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Τα ιδια κ απο αυτους... Δεν βγαζουμε ακρη, το μονο που μας μενει ειναι να δουμε τη θα γινει την τριτη στην βουλη
Το εχουν ξαναπει φιλε και παλιοτερα. αντιγραφη-επικολληση κανουν και τα 2 υουργεια
/forum/uploads/10696/12-02-2013_απαντηση_σε_βουλευτη_μαρια_επαμεινωντα-νοτη_απο_τον_κο_μανιτακη_αντωνιο.pdf
/forum/uploads/10696/12-02-2013_απαντηση_σε_βουλευτη_μαρια_επαμεινωντα-νοτη_απο_τον_κο_μανιτακη_αντωνιο.pdf
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Φίλε το pdf που ανέβασες λέει ότι είναι "corrupted" αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω. Νομίζω σιγά σιγά πρέπει να σκεφτόμαστε τις επόμενες κινήσεις μας
Τελος παντων ειναι η ιδια απαντηση που ειχε δωσει και στον νοτη μαρια τον φλεβαρη. Ολοιδια ομως
Ο αρχηγος π/ς το σαββατο 23/3 θα βρισκεται καβαλα, δραμα, σερρες! αν υπαρχουν ατομα απο τις περιοχες αυτες ας πανε να ρωτησουν, πρεπει να τος ενοχλουμε, να ενδιαφερομαστε απο καθε περιοχη της Ελλάδασ
- turbodiesel
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Ετσι οπως το πανε δν 8α μπουν ουτε 172 π λενε... Δν θελουν κανεναν μεσα
Καλησπέρα παιδιά και από μένα αν δεν τρελαθούμε στο τέλος δεστε αυτο.
http://www.xanthitimes.gr/2013/03/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/#.UUzBAjfmJqA
Για μας λέει το εξής: Ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σε ότι αφορά την πρόσληψη των 725 νέων πυροσβεστών, ανέφερε ότι ήδη οι πίνακες έχουν κυρωθεί και είναι θέμα τυπικών διαδικασιών μεταξύ των Υπουργείων για να προσληφθούν.
http://www.xanthitimes.gr/2013/03/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/#.UUzBAjfmJqA
Για μας λέει το εξής: Ο κ. Γεωργιάδης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα σε ότι αφορά την πρόσληψη των 725 νέων πυροσβεστών, ανέφερε ότι ήδη οι πίνακες έχουν κυρωθεί και είναι θέμα τυπικών διαδικασιών μεταξύ των Υπουργείων για να προσληφθούν.
- turbodiesel
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
http://www.xanthitimes.gr/2013/03/%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7/#.UUzD9Bw0zQk
Λενε που λενε ψεματα δεν συνεννοουνται και μεταξυ τους να λενε τα ιδια. Αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος και στο τελος θα προκυψει κατι αλλο. Τι εχουμε να ακουσουμε ακομα?
Πλάκα στην πλάκα η πρώτη φορά που έχουμε και ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάποιον υψηλόβαθμο που βρίσκεται σε κέντρο λήψης αποφάσεων, να αναφέρεται σε εμάς.
Άντε να δούμε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες