Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Θα ηταν καλος μ@@@@ς αυτος/η στα κεπ :P

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

Πτανα ητανε... Τεσπα... Αφου μπορει γινει δεν πειραζει...stathorakis τοσες φορες που το εχεις γραψει εχεις μαζεψει πανω απο 10000 μορια Εικόνα Περαν της πλακας εισαι μεσα φιλε... Κατα την αποψη μου και το τι εχω διαβασει εδω!
giorgos22

Δημοσίευση από giorgos22 »

Και εγώ φίλε βεβαίωση θα δώσω για το δίπλωμα μηχανής, όσο για αυτό που λες για το ι1 και εμένα έτσι μου το έστειλαν από τα κεπ χωρίς να γράφει την ικανότητα και ξαναέκανα αίτηση θα μου το στείλουν την άλλη εβδομάδα, εντάξει έχουμε ακόμα μέρες μην άχγώνεστε.
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Εγω ρε παιδια που κατεθεσα το πιστοποιητικο στατολογικης καταστασης χωρις να αναφερεται το Ι μου, μου ειπε ο υπαστυνομος που ηταν υπευθυνος για τις αιτησεις οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα και οτι θα το αναζητησουν αυτεπαγγελτα οι υπευθυνοι Που ειναι για τον Ελεγχο των δικαιολογητικων.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Εγω το βλημα εδωσα το περσυνο κ με πηραν τηλ. Σημερα να παω να το ξανα καταθεσω.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Με την βεβαιωση του αρμοδιου φορεα κολλαω εγω για το διπλωμα... Πηγα στην νομαρχια και μου λενε οτι το μονο που γινεται ειναι να βγαλουν μια φωτοτυπια την καρτελα μου που εδωσα και να συμπληρωσω εγω μια δηλωση οτι θα τους παω το διπλωμα εντως των οριων που προβλεπονται στην προκυρηξη... Σωστο μου ακουγεται αλλα...
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από basilis.lok »

Και εγώ παίδες απο το κεπ το πείρα... Μάλιστα πείρα 2 και ενα για την πυροσβεστική. Σήμερα έκανα τα χαρτιά μου και στο δρόμο φεύγοντας κοίταξα το χαρτι και δεν έλεγε πουθενά το Ι1! Αύριο θα πάω στην στρατολογία και θα το πάρω ο ίδιος και θα παω να το αλλάξω με αυτο που έδωσα! Το είχα διευκρινίσει στα κεπ να γράφει σωματική ικανότητα! Έλεοοοοος
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παλικαρια εκανα τα χαρτια μου με τ καλο τωρα πρωτα ο θεος να μπουνε οι αξιοι π τ θελουν μια ζωη. Τα χαρτια ολα οκ τα δεχτηκε. Δεν μ δωσε αριθμο πρωτοκολου ουτε καν τ ανεφερε δεν πιστευω ν μ κανει καμια κουτσουκελα. Τ πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης η στρατολογια το εγραψε με στυλο μπλε και απο πανω σφραγιδα του διοικητη δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα απο κατω; Ευχαριστω σε οποιον απαντηση.

hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

310LELE έγραψε:Με την βεβαιωση του αρμοδιου φορεα κολλαω εγω για το διπλωμα... Πηγα στην νομαρχια και μου λενε οτι το μονο που γινεται ειναι να βγαλουν μια φωτοτυπια την καρτελα μου που εδωσα και να συμπληρωσω εγω μια δηλωση οτι θα τους παω το διπλωμα εντως των οριων που προβλεπονται στην προκυρηξη... Σωστο μου ακουγεται αλλα...

"310LELE" μαζί συμβαδίζουμε... Αύριο πάω και εγώ νομαρχία για βεβαίωση... Να δω τι θα μου πούνε... Λογικά τα ίδια. Και εμένα σωστό μου ακούγετε.

Αλλά μέχρι τις 9 με την καμια δεν πιστευω να ερθει!
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Φιλε hackertom κανε ενα κοπο ρε φιλε και ενημερωσε με για το τι σου ειπαν σε παρακαλω πολυ. Η εδω η σειλε μου ενα PM!
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

310LELE έγραψε:Φιλε hackertom κανε ενα κοπο ρε φιλε και ενημερωσε με για το τι σου ειπαν σε παρακαλω πολυ. Η εδω η σειλε μου ενα PM!

Μείνε ήσυχος φίλε, θα ενημερώσω!Εικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Σημερα εκανα και εγω τα χαρτια μου. Ολα καλα χωρις να υπαρξει καποιο προβλημα. Ενα πραγμα ηθελα να ρωτησω μονο, εσας σας εδωσαν υπευθυνη δηλωση που λεει και καλα"οτι δεν εχω παραπεμφθει σε δικη... Κτλπ); Γιατι εμενα παντως δεν μου δωσανε και την ρωτησα αν πρεπει να συμπληρωσω αυτη τν υπευθυνη δηλωση και με ειπε οτι ολα ειναι σωστα και αυτη θα την κανω οταν με καλεσουν. Οσο για τα διπλωματα ρε μαγκες βλεπω ειστε και παρα πολλοι, μα καλα τι να πω, τελευταια στιγμη αποφασησατε και εσεις να τρεξετε; Μεγαλη χαζομαρα που το αμελησατε και τρεχετε σαν τον Βεγγο τωρα.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ο βεγγος μπορει να ετρεχε αλλα παντα τα προλαβαινε ολα Εικόνα Ελπιζω να γινει αυτο και με εμας!
Άβαταρ μέλους
Ιουλιος
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Ιουλιος »

Που τον θυμηθήκατε! Ξέρεις απο βεσπα; Εικόνα
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

Παίδες πόσες χιλιάδες αιτήσεις πιστεύετε ότι μπορούν να φτάσουν σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες