Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

XristosMP έγραψε:Με τετοια μυαλα οποιος παει θα μαζευει πευκοβελονες μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Εμένα με κατηγορήσατε ότι δεν έδειξα σεβασμό, και τον Mark26 (αν θυμάμαι καλά) , τώρα με εσένα τι πιστεύεις πρέπει να κάνουμε;

Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Ξεκολλατε λιγο με τις προσωπικές επιθέσεις. Τοσες φορές παρακάλεσε και ο dyk. Χαλάει ολο το νήμα
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

George κι εγω εχω σπουδασει ρε φιλε προφανως και δεν εννουσα οτι οποιος σπουδαζει ειναι ι5 αλλα φταιω κι εγω ετσι οπως το εγραψα λογικο να κακοφανει σε καποιον. Το νοημα ηταν αλλου κι οχι αυτο που φανηκε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος XristosMP την Παρ Δεκ 04, 2020 9:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 347

Δημοσίευση από George_Trls »

Δεν ειπες αυτο εννοείται, για τους αστρατευτους γενικά εννοούσες με επισήμανση των σπουδών σαν παράδειγμα, το κατάλαβα, απλα επειδη κάποιος ειναι αστρατευτος δεν σημαίνει οτι δεν γνωρίζει και πραγματα αν ψαχτει πολύ και ακούει. Τα χειρότερα ακουω για τον στρατό απο όλους σχεδόν αλλά ειμαι στο νημα εποπ 2021 γιατί το γουσταρω. Ολα καλα
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 635

Δημοσίευση από Mark26 »

Pano δεν μου είπαν κάτι για σεβασμό εμένα-άλλος χρήστης που σπάνια σχολιάζει-πριν λίγο μου την μπήκε χωρίς λόγο.

Ας ηρεμήσουμε, να βγει το φεκ και μετά βλεπουμε

Άβαταρ μέλους
Κομεν
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Κομεν »

Καλά μας δουλεύουν η ΔΕΑ η ειδικές δυνάμεις η προεδρική φρουρά που είναι τα μόρια ; Ότι να ναι
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Κομεν νομίζω η προεδρική φρουρά δεν δίνει μόρια, αλλά δεν είμαι και σιγουρος
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 508

Δημοσίευση από XristosMP »

Οχι δεν εδινε. Μονο σε σωματα ασφαλειας.
Panos 1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Panos 1995 »

Αυτά είναι το 1/3 από τα κριτήρια επιλογής, και αποτελούν τροποποιήσεις! Όπως αναφέρει καθαρά το άρθρο είναι τροποποιήσεις για μια σειρά υποψηφίων ΕΠΟΠ, υπάρχουν ακόμα οι σπουδαστές ΑΕΙ-ΤΕΙ, ΤΕΕ Α, ΤΕΕ Β κύκλου, ειδικές δυνάμεις, κτλ, λογικά τα υπόλοιπα θα αναρτηθούν σε κάποιο ΦΕΚ ή κατευθείαν στη προκυρηξη
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Απλά Pano δεν είναι όλα τροποποιήσεις. Ξαναλέω ότι μόρια οβα, μόρια προϋπηρεσίας 3-6μηνων και φοιτητές ιεκ είναι τα ίδια, αλλά τα αναφέρει ως τροποποιήσεις. Αν κάνω λάθος διορθώστε με
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Mark26 έγραψε:Τι να πω και εγώ που είμαι 26, και που αν βγει το 21 Γενάρη, θα είναι η τελευταία χρόνια μου γιατί πάω ηλικιακά με όλο το 94

Mark26 έγραψε:Αμ δεν είναι όλα αλλαγές. Τα μόρια στους έως 3 ή 6 μηνες είναι τα ίδια. Το ίδιο και τα μόρια φοιτητών ιεκ. Άσχετα αν το αναφέρει ως αλλαγές. Όπως και το πριμ των οβα, είναι 100μορια όπως ήταν ήδη.

Mark26 έγραψε:Τα μόρια φοιτητών ιεκ είναι τα ίδια, το ίδιο και τα μόρια προϋπηρεσίας έως 3 ή 6μηνες, το ίδιο και τα μόρια των οβα, άσχετα αν το αναφέρουν ως πριμ, αυτα τα 100μορια τα είχαν χρόνια τώρα.

Mark26 έγραψε:Απλά Pano δεν είναι όλα τροποποιήσεις. Ξαναλέω ότι μόρια οβα, μόρια προϋπηρεσίας 3-6μηνων και φοιτητές ιεκ είναι τα ίδια, αλλά τα αναφέρει ως τροποποιήσεις.

Mark26 έγραψε:Μπορεί να λέει για αλλαγές, αλλά πολλά μείναν τα ίδια. Αν δεν αλλάξει κάτι, το Στε δείχνει να μην μοριοδοτει φοιτητές αει-τει, προφανώς για να κόψει κόσμο.

Αλλά ξαναλέω, χωρίς να δούμε φεκ μην πιστεύουμε τίποτα!

Mark26 έγραψε:Για ειδικές δυνάμεις πιστεύω θα γράψουν σε άλλο άρθρο γιατί αυτά τα άρθρα ήταν κυρίως για τις γραμματικές γνώσεις.Αλλά ας βγει πρώτα το φεκ και βλέπουμε

Mark26 έγραψε:Αν οι γραμματικές γνώσεις μείνουν έτσι όπως λέει το Στε, δεν θα μοριοδοτουν τα επαλ έξτρα.Αλλά ξαναλέω ας βγει το φεκ για να δούμε, μην πανικοβαλλομαστε από τώρα.

Με ενα προχειρο Check

Aν προσβλήθηκες κιόλας, να το κοιτάξεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Παρ Δεκ 04, 2020 10:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από papercut »

Ενας μαλακομπουμπουρας σε ενα βιντεο του workenter γραφει οτι απο εγκυρη πηγη (ο πατερας του λεει ειναι αξ/κος στο ΓΕΣ) τα ορια ηλικιας θα ειναι 28 γενικα! Αλλα 31 μονο για οσους ειναι ηδη ΟΒΑ ! Εγω δν τον πολυπιστευω γιατι σε ενα σχολιο μιας γκομενας που ρωταει αν θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης οι γκομενες της λεει οτι δε θα χουν! Αυτα για οσους ενδιαφερονται για ορια ηλικιας
Δόκιμος εδ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Δόκιμος εδ »

Mark επειδή ασχολείσαι ρε φίλε πολύ με τα μόρια, εγώ έχω τα μόρια του δοκιμου ειδικές δυνάμεις lower και 13,4 απολυτηριο και τπτ άλλο καμία ελπίδα έχω η θα πάω ακλαυτος;
Mark26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Mark26 »

Φίλε δεν ξέρω σίγουρα να πω. Θεωρητικά όλοι θα μπορούσαμε γιατί στην τελευταία προκηρυξη είχαν μπει ακόμη και με 100μορια, ετσι είχε πει κάποιος εδώ. Είναι ανάλογα και την ειδικότητα. Εσύ κανε τα χαρτιά σου, την προσπάθεια σου και ότι είναι να γίνει θα γινει
Thalassa
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 159

Δημοσίευση από Thalassa »

Εγώ πάντως που έτσι του 93 αν βγει προκήρυξη το 2021 και οι ΟΒΑ είναι μέχρι 31 ετών θα κάνω προσφυγή. Φαντάζομαι και άλλοι σαν εμένα.

Για να παίζει όμως τόσο πολύ τελευταία την έχουν έτοιμη για Δεκέμβρη με όριο από 1/1/93

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες