Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
Ρε παιδιά θα σας πω ενα πράγμα για τα νότια και τα ανατολικά οποιον πήραν τηλέφωνο και δεν του είπαν είναι επιλαχόν και πήγε και έκανε την διαδικασία των εξετάσεων και πέρασε είναι μέσα. Αυτοί έχουν χωρίσει τους πίνακες και ξέρουν πάνω κάτω πόσους θα πάρουν. Εγω ήμουν επιλαχόν στους πίνακες και με πήραν τηλ και μου είπαν οτι κάλεσα όλους τους επιτυχόντες και αφού τελείωσες με όλα και σου είπαν εκει οι αστυνόμοι οτι είσαι επιτυχόν τοτε είσαι μέσα. Βλέπω κάθεστε και γράφετε ότι να ναι διαβάστε λιγο τους πίνακες και δείτε προσεκτικά τι παίζει. Επίσης το χαρτί που υπέγραψες για να πας εκει που θες δεν σημαίνει οτι θα πας και ολας. Αν είσαι επιλαχόν στα νότια και εισαι επιτυχόν στα ανατολικα δεν θα καταλάβεις θέση στα νότια και έτσι ανεβαίνουν θέση οι επιλαχόντες. Επίσης αν σε μια απο τις δύο λίστες εισαι σε καλυτερη θεση θα πας εκει που είσαι παραπανω. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.
Σωστός επίσης. Εμένα δεν μπήκαν τηλ καν που ειμαι επιτυχών για να πάω στο τμήμα όποτε μν κάνετε παραπληροφόρηση.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 149
Έτσι όπως τα λέτε που να καταλάβουμε ρε παιδιά.
Χάχα οτ θέλει ο καθένας λέει...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 50
Πάντως εμένα με 2400 όταν πήγα στο τμήμα να πάρω καρτέλα η Υπαστυνομος μου είπε ότι θα με καλέσουν για αθλήματα αλλά αυτό δεν μου σιγουρευτεί την Θέση ίσως να είμαι επιλαχων
-
Και εμένα έτσι μου είχαν πει με 2440.Sec_police έγραψε:Πάντως εμένα με 2400 όταν πήγα στο τμήμα να πάρω καρτέλα η Υπαστυνομος μου είπε ότι θα με καλέσουν για αθλήματα αλλά αυτό δεν μου σιγουρευτεί την Θέση ίσως να είμαι επιλαχων
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Φίλε synoriofylakas που έχεις δηλώσει
-
Σε όλα τα νησιά φίλε μου.Sec_police έγραψε:Φίλε synoriofylakas που έχεις δηλώσει
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εγώ απλά σε κάποια νησιά πιάνω σε 4 νησιά θέσεις κάτω από 140 θέση γι'αυτό νομίζω να είμαι επιτυχων
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Δεδομένου ότι στα νησιά έχουν δηλώσει όλοι παντού και έχει σε όλα σχεδόν τους ίδιους και παίρνει 213 στο Α γκρουπ
-
Και εγώ πιστεύω μέσα θα είμαστε τώρα θα δείξει. Δεν ξέρουμε πόσοι έδωσαν πκε τελικά και πόσοι κόπηκαν.
Επειδή κάλεσαν πάρα πολλούς δεν σημαίνει ότι ο καθένας θα είναι επιτυχών. Επιτυχόντες θα είναι με απλά λόγια οι πρώτοι 266 σε μόρια για τα νησιά απλά τα πράγματα. Το πόσο θα φτάσει η βάση δεν το γνωρίζει κανείς αλλά μην λέτε πράγματα ανούσια και ατοπα
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 47
Μου αρέσει που υπέγραψαν και χαρτί που δηλώνει ότι γνωρίζεις πως παίρνεις την καρτέλα υπεύθυνη σου και ότι μπορεί να μην είσαι επιτυχών. Καρτέλα παιδιά πήρε μέχρι και π τελευταίος επιλαχών. Υπομονή.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Παιδιά αυτό λέω και εγώ παρότι με 2400 άμα δεν με καλέσουν να έχω φύλο πορείας στα χέρια δεν παραιτούμαι απ'τη δουλειά ούτε τίποτα ποτε δε ξέρεις εγώ βέβαια σε όλα τα νησιά Είμαι πάνω από 200 θέση και στα μικρά πάνω 140 θέση θα δούμε κοντός ψαλμός έρχεται
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 47
Εγώ το μόνο που μπορώ να πω που κάθισα και έγραψα τα ονόματα για τα Β Νησιά είναι ότι ο 53 είχε 2410. Μέσα σε αυτούς όμως υπάρχουν κάποιοι που έχουν δηλώσει μόνο ένα νησί και σε αυτό δεν είναι μέσα στον αριθμό που παίρνει το νησί, αλλά υπάρχει το παραθυράκι ότι μπορεί να ελευθερωθούν θέσεις (το θέμα είναι ότι ετσι όπως έχει γίνει με την σειρά προτίμησης δεν ξέρω τι θα κάνουν, γιατί αν τον πάρουν στην σχολή και τελικά δεν πιάνει το νησί που θέλει και δεν έχει και άλλη επιλογή, τι κάνουν ; Τον διώχνουν ;) και από 3 έως 5 είχαν δηλώσει και Αθήνα κτλπΠάντα μιλάω για Β κατηγορία νησιά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες