Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Λογικά θα δώσουν άδεια από την σχολή ΕΦ για τα αθλήματα των λφ. Να πάτε να δώσετε αθλήματα όσοι είστε μεσα στην λίστα, μπορείς να αρνηθείς αργότερα την πρόσληψη που σε καλούν να πας στο τμήμα και μέχρι τότε να ξέρεις αν θα είσαι επιτυχών στο λιμενικο.

Ο μισθός πάνω κάτω είναι ίδιος, ίσως ενα 50αρι παραπάνω ο ΛΦ.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οπως τα λεει ο Διασωστης ειναι. Αμα μπεις στη σχολη και υπογραψεις για Ε. Φ μετα πληρωνεις προστιμο για να φυγεις. Επισης προσωπικη μου γνωμη ειναι πως γενικη σειρα θα ειναι τουλαχιστον 1000 αλλα οχι να ξεφυγει τρελα. Παντως θα γινει ο κακος χαμος απο αιτησεις, γιατι. ΛΙΜΕΝΙΚΟ Εικόνα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μέσα στο 40ημερο εκπαίδευσης θα είναι τα αθλήματα για Λιμενικο. Θα μπορούμε να λάβουμε άδεια 5 Μερες?

Μετά ας πληρώσουμε πρόστιμο... αν περάσουμε ΛΦ.

Μακάρι να γίνεται αυτό, γιατί έχω κέρδος και εγώ και οι επιλαχόντες που θα περιμένουν να τους καλεσουν... όταν δηλώσω παραίτηση και πάω ΛΦ.Εικόνα

Πέτρος

Δημοσίευση από Πέτρος »

Πιστεύετε η βάση για την κατηγορία Ε. Δ. Θα είναι μικρότερη από τη γενική σειρά;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Είναι λίγο βλακεία να είσαι επιτυχών στην προκήρυξη της αστυνομίας και να πληρώσεις για να φύγεις και να μπεις στο λιμενικό !
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Πέτρος έγραψε:Πιστεύετε η βάση για την κατηγορία Ε. Δ. Θα είναι μικρότερη από τη γενική σειρά;

δεν ρωταμε αυτονόητα πράγματα. Μικρότερος ανταγωνισμός= μικρότερη βάση.

όπως και οι ειδικές κατηγορίες (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι) έχουν μικρότερες βάσεις γιατί ανταγωνίζονται οι των ειδικών κατηγοριών μεταξύ τους μόνο.

Νίκος ΜΑΛ

Δημοσίευση από Νίκος ΜΑΛ »

Καλησπέρα έχω ένα τατουάζ στο χέρι θα έχω θέμα;
pixlamoun

Δημοσίευση από pixlamoun »

Γιώργος έγραψε:Μέσα στο 40ημερο εκπαίδευσης θα είναι τα αθλήματα για Λιμενικο.Θα μπορούμε να λάβουμε άδεια 5 Μερες;

Μετά ας πληρώσουμε πρόστιμο... Αν περάσουμε ΛΦ.

Μακάρι να γίνεται αυτό, γιατί έχω κέρδος και εγώ και οι επιλαχόντες που θα περιμένουν να τους καλεσουν... Όταν δηλώσω παραίτηση και πάω ΛΦ.Εικόνα

Μπούρδες λες, άμα δεν θέλεις μην γίνεις Ε. Φ και περίμενε την προκήρυξη του Λ. ς, μην στερείς την θέση σε κάποιον που πραγματικά θέλει να μπει.

Τα κενά που δημιουργούνται από τη, για οποιονδήποτε λόγο, μη πρόσληψη ή την παραίτηση από την εκπαίδευση υποψηφίων,εντός εικοσαημέρου από την ημερομηνία έναρξης αυτής, καλύπτονται με απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α. Ε. Α. από τον πίνακα επιλαχόντων υποψηφίων από την αντίστοιχη κατηγορία του/ης μη καταταχθέντα/είσας - παραιτηθέντα/είσας.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Μετά τις 20 μερες από την έναρξη της σχολής των ΕΦ, όποιος παραιτηθεί θα έχει πρόστιμο σίγουρα και η θέση χάνεται γιατί δε θα μπορούν να καλέσουν επιλαχόντα για το κενό που θα δημιουργηθεί. Επίτηδες το κάνουνε, γιατί με τα κενά που θα προέκυπταν θα έπρεπε να ξανατρεξουν την σχολή για τους επιλαχόντες, που σημαίνει νέο κονδύλι, παλι πρόσληψη καθηγητών κλπ. Ενώ τώρα δε θα παραιτηθεί κανείς πιστεύω, το πρόστιμο είναι αρκετά υψηλό.

Το 2011 είχαν αποφοιτήσει οι επιτυχόντες ΕΦ και οι τελευταίοι επιλαχόντες δεν ειχαν μπει ακόμα σχολή ( η βάση από 2360 έφτασε 2220).

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ποια η λογικη να δηλωσετε για Ε. Φ να περασετε και μετα να πληρωσετε προστιμο για να πατε Λιμενικο; Ετσι τρωτε τη θεση ενος αλλου παλικαριου και επισης αυτη η θεση θα μεινει για παντα κενη και δεν θα παρουν καποιον επιλαχοντα. Δεν ειναι παιχνιδια οι προκηρυξεις, ή το γουσταρεις και θες να μπεις ή οχι. Μη τρωτε θεσεις !
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Γεια σας ! θελω να ρωτήσω κατι σχετικά με την προκήρυξη ! αν κάποιος εχει μεταφρασμένα και επικυρωμένα πτυχία απο άλλη φορά ποσο καιρό ισχύουν ; μόλις βγει η προκήρυξη πρέπει να τα ξανα βγάλουμε με τις καινούργιες ημερομηνίες; όποιος γνωρίζει σίγουρα σας παρακαλώ ας μου απαντήσει !
Panagiotis

Δημοσίευση από Panagiotis »

Άμα βγει προκήρυξη για λιμενικό εγώ θα κάτσω να με @#?&ετε.. Καλό μεσημέρι
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Μου αρέσει και η Αστυνομία, αλλά έτυχε να βγει πρώτα αυτό και δήλωσα. Κάποιοι που περιμένουμε το Λιμενικο και δεν είναι σίγουρο ότι θα βγει! Κατάλαβες;

Διασώστη,31

Το πρόστιμο είναι οι στολές, εκπαίδευση, σιτιση.

2.000-4000 ευρώ;

Αν σκεφτείς ότι αστυφυλακας από σχολή, αν παραιτηθεί πριν την 5ετία, πληρώνει τα 2,5 χρόνια, δλδ 23.000-25.000. Εμείς θα κάτσουμε 40 μέρες, οπότε λίγο το πρόστιμο.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Παναγιωτη προσεχε τι λες, γιατι θα βγει αργα ή γρηγορα . Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Ναι αυτά πρέπει να είναι, και εγώ γύρω στα 3.000 ? τα υπολογίζω, χωρίς να ξέρω σίγουρα.

*Σήμερα δημοσιεύθηκε στην διαύγεια, οι τροποποιήσεις για την προκηρυξη των αξιωματικων. Άλλαξαν τα ποσοστά στις σχολές, τα ΤΕΙ παίρνουν το 5% των θέσεων και άλλαξαν την μοριοδότηση στις ξένες γλώσσες νομίζω προς τα πάνω.

Αύριο μπορεί να βγει και των ΛΦ.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες