Επιτυχόντες Πυροσβεστικής (2012)
- thirreio
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 30
Αν ειναι δηλαδη να μας παρη σε βαθος 4ετιας ενταξει ημαστε πολυ ωραια μπραβο τους... Απ την αλλα θα μου πεις καλιο αργα παρα ποτε, αλλα πιστευω τοση μεγαλη αναμονη δεν θα ειναι καλο για κανενα μας! Γιατι να το κανουν αυτο τοσο γκαντεμηδες τοσο κριμα! Ελπιζω παντως να μας παρουν μεχρι το τελους του χρονου να ησυχασουμε ολοι μας!
Εγω αμα γραψω τις αποριες μου θα μου παρει μεγαλο κειμενο και θα βαρεθειτε να διαβαζετε γιατι ολα αυτα φασκουν και αντιφασκουν. Παντως απ'τις συνομιλιες που ειχα με ανωτατα στελεχη του ΠΣ και τις απαντησεις στο διοικητικης μεταρρυθμισης και οι δυο λενε οτι ΑΝ μας παρουν θα μας παρουν σε δοσεις. Η πρωτη δοση ειναι 172 ατομα (με τι κριτηρια δεν ξερω, ισως 20% απο καθε κατηγορια) και οι υπολοιποι εντος 2ετιας. Ξεχαστε να μπουμε ολοι μαζι αυτο ειναι το σιγουρο. Αν μας παρουν επαναλαμβανω. Επισης αυτος ο ανωτατος αξιωματικος μου ειπε οτι αν δεν μας εχουν παρει μεχρι τον Οκτωμβρη τοτε να κινηθουμε δικαστικα. Γι αυτο οσοι μπορειτε να βρειτε και τους υπολοιπους που δεν εχουν φεις και δεν μπαινουν στο φορουμ θα ηταν το καλυτερο για να ειμαστε ετοιμοι για οποιαδηποτε κινητοποιηση. Ειμαστε πολλοι λιγοι...
- thirreio
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Καταλαβα, καλα κρασια δηλαδη! Μας βλεπω να κινουμαστε δικαστικα... Ας βγαλουν μια ανακοινωση να ξερουμε τη να κανουμε τουλαχιστον
Και δικαστικα να παμε ξερετε ποσο κανουν τα εφετεια να γινουν; Απο 1 μεχρι 3 χρονια.
Όταν εγώ βγήκα μετά από επικοινωνία μου με ανώτατο αξιωματικό πριν ένα μήνα κ σας είπα ότι πάνε να εξαντλήσουν την διετία με βγαλατε ηλίθιο. δικαστήρια κ βλακιες. τρέχα γύρευε κ ξόδεψε. εγώ ένα ξέρω μακάρι να αλλάξουν σύντομα τα πράγματα στην ελλαδαρα μας. γιατί με το ζόρι πανρια δεν γίνεται.
- george29gumf
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 77
Πετάνε 2- 3 φιφες κ βλέπουν αντιδράσεις όσο σκύβουν οι 725 κ δε μιλάνε φανταστείτε τι είδους ανακοίνωση θα βγει ξαφνικά θα τραβάμε και τις... τριχές μας. Από την άλλη όμως τι να κάνουμε κιολας; καμία ιδέα κανεις; και για να καταλάβω έχουν 725 άτομα στο περίμενε για να πάρουν τα 200; Πως δε λέν ποιοι θα είναι να κανονίσουν κ οι υπόλοιποι την πορεία τους. Εδώ που φτάσαμε πρέπει να μας πάρει όλους. Εκτός κ αν το ψάχνουν το θέμα νομικά για να μην μπορούμε να δικαιωθούμε άμεσα τι άλλο να σκεφτώ δε ξέρω. Γκειτ 21 που είσαι; Βασίλης 84 που είσαι; Συχαθηκατε τουσ παντεσ; κοντεβω κ γω. Τα φώτα σας...
- thirreio
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Το μονο σιγουρο παντως ειναι πως δεν ειμαστε σε καλο δρομο... Τορα πρεπει να κανουμε κατι, κ αν πρεπει να το κανουμε οσοι ποιο πολυ μπορουμε... Εχουμε ξενερωση ολοι με αυτη την κατασταση ουτε ενα θετικο στοιχειο δεν εχουμε τιποτα απολυτος μας αγνωουν ολοι...
Το σιγουρο ειναι (χωρις να εχω καποια πληροφορηση) οτι δεν προκειται σε συντομο χρονικο διαστημα να μπουμε. Οσο για ολα αυτα που ακουγονται για 172, φεκ σε βαθος 4ετιας απλα σκεφτειτε τι εχουμε ακουσει τοσο καιρο (συσταση ειδικων επιτροπων, καθυστερηση λογω των κρισεων, τροικα, μεσοπροθεσμο) και αναλογιστειτε κατα ποσο αξιζει να τους πιστευουμε. Οσο συνεχιζεται η αναμονη μεχρι και οτι περιμενουν να βγει ο ηλιος απο τη δυση θα μας πουν. Απ οτι φαινεται δεν υπαρχει βουληση να μπουμε, αν υπηρχε θα ειχαμε εστω μια πληροφορηση ελπιδοφορα. Αυτο ομως που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι δεν ξερουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ που κολλαει το θεμα.
georde29gumf και ο γκειτ21 να βγει τα ιδια πραγματα θα σου πει. Ειχε ερθει το παιδι και στην συναντηση στα υπουργεια μαζι μας και εχει απογοητευτει και αυτος οπως ολοι μας. Οποιος εχει καποιο νεοτερο θα το γραψει. Ισως σιχαθηκε και τα ***** που εβγαιναν και πεταγαν τις παπατζες τους για να κανουν το χαβαλε τους μιας και δεν βρισκουν γκομενα να ασχοληθει μαζι τους. Τα πραγματα ειναι δυσκολα αλλα εμεις δεν θα περιμενουμε σε καμια περιπτωση να περασουν 4 χρονια. Ουτε καν 2. Μεχρι τοτε μπορει να βρισκομαστε στον δρομο. Το κακο ειναι οτι δεν μας λενε που κολλαει η προκηρυξη. Στο μεσοπροθεσμο; Στα λεφτα; Στις οργανικες θεσεις; Για ολα παντως εχουν φαουλ γιατι εχουμε τα επισημα χαρτια με το μερος μας
Αυτο το ΣΚΥΒΟΥΝ δεν το καταλαβαινω. Δηλαδη υπαρχει κατι που μπορουμε να κανουμε και δεν το καναμε; Στην αθηνα στο υπουργειο προπο, διοκητικης μεταρυθμισης, απσ Πηγαμε δυο φορες και μαλιστα τη δευτερη με υπομνημα, στη θεσσαλονικη το ιδιο, στις επιμερους περιφερειες οταν ερχεται ο αρχηγος π/ς παντα υπαρχει ενας επιτυχων να τον ρωτησει για την εξελιξη του θεματος μας, σε βουλευτες πηγαμε, σε μμε οσο μπορουμε απευθυνομαστε, σε δικηγορους εχουμε παρει γνωμες τι αλλο να κανουμε; Εχεις να προτεινεις κατι; Απλα επειδη καθημερινα αγανακτουμε ολο και πιο πολυ πρεπει να καταλαβουμε οτι στον μεγαλυτερο βαθμο αυτοι κανουν παιχνιδι. Απο τη μερια μας δεν σταματαμε να προσπαθουμε. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ οσοι ξερουν καποιους που δεν μπαινουν ουτε στο φορουμ ουτε στο φεις ας προσπαθησουν να τους φερουν πιο κοντα. Οσοι περισσοτεροι ειμαστε ενεργοι τοσο μεγαλυτερη πιεση μπορουμε να ασκησουμε.
- turbodiesel
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
Και πες οτι μπαινουμε καποιοι 4 χρονια μετα, εγω πχ δν εχω λεφτα να πηγαινω γυμναστηρια να κρατιεμαι σε φορμα κ μ αρεσει το φαγητο και γινω 150 κιλα, τι θα μ πουν δν Μπαινεις πως εγινες ετσι; Θα τους κοψω την καροτιδα και θα τους την δωσω να την φανε! Αυτα με επιμικηνση του ΦΕΚ ειναι μ@λ...
Το σκυβουν που ειπε ο george29gumf μαλλον εννοει οτι απο τα 725 ατομα αυτοι που τρεχουν, μαθαινουν και ενδιαφερονται ειναι μονο 80. Οι υπολοιποι που ειναι ρε ***** το; Ολοι τοσο αποκατεστημενοι ειναι πια; Θελω να δω αν παμε σε δικηγορο και πει οτι θελει 50000ευρω για να μας εκπροσωπησει θα βγει κανενας να δωσει 70ευρω για το μελλον του. Διοτι οι 80 θα μας ερθει ο κουκος αιδονι.
- thirreio
- Δεκανέας - ΟΒΑ
gotzdj έγραψε:Το σκυβουν που ειπε ο george29gumf μαλλον εννοει οτι απο τα 725 ατομα αυτοι που τρεχουν, μαθαινουν και ενδιαφερονται ειναι μονο 80. Οι υπολοιποι που ειναι ρε #@^&@! Το; Ολοι τοσο αποκατεστημενοι ειναι πια; Θελω να δω αν παμε σε δικηγορο και πει οτι θελει 50000ευρω για να μας εκπροσωπησει θα βγει κανενας να δωσει 70ευρω για το μελλον του. Διοτι οι 80 θα μας ερθει ο κουκος αιδονι.
καλητερα Φιλε μου Να μην το σκεφτομαστε καθολου αυτο ακομα για τη αν φτασουμε σε αυτο το σημειο να εισαι σιγουρος πως ετσι οπως τα λες θα γινουν βαση με αυτα που βλεπουμε μεχρι τορα!
http://www.eakp.gr/pdf/epistolikke.pdf αυτο θα Γινει παρουσια δενδια αρα ας ελπιζουμε να ακουσουμε κατι πιο ξεκαθαρο.
- thirreio
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Οντως απο αυτη την συνεδριαση πιστευω να παρουμε ποιο ξεκαθαρες απαντησεις... Αν κ δεν γουσταρο κανενα απο τα κομματα μπραβο στο κκε για την κινηση αυτη... Τορα περιμενουμε να δουμε τη θα πει ο κυριος δενδιας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες