Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Ναι εννοει οτι ο πινακας προσλήψεων ειδικών φρουρών. ειναι σχήμα λογου. δεν εννοει οτι αυτος ο πινακας επιτυχόντων θα συνεχιστει. εκτος αυτου δεν γινεται αν δεν ειναι στο φεκ. βρες μια προκυηρυξη και δειξε που εγινε αυτο. ποτε στα χρονικα
Το σχήμα λόγου που το είδες δεν ξέρω. Όπως και να έχει δεν έχει νόημα να μιλάμε. Ο χρόνος θα δείξει. Σημασία έχει στην τελική να προσληφθούμε όσοι είναι να προσληφθούμε άσχετα από τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει. Καλή συνέχεια
Επίσης για το ΦΕΚ συμφωνώ. Κανείς μας δεν γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά όμως. Αυτό λέει ο υπουργός εγώ προσωπικά το εξέλαβα έτσι. Θα δείξει στην τελική πως θα γίνει. Εγω προσωπικά θα έχω στο μυαλού μου ότι θα το κάνουν από τον ίδιο πίνακα. Αυτά.
Να σου θυμίσω φίλε μου ότι ούτε στην προκήρυξη των δασοκομαντος έγραφε κάτι αλλά θα πάρουν από τους περσινους πίνακες
Θα δείξει στο μέλλον. Είτε πάρει από τους πίνακες, είτε πάρει με νέα προκήρυξη σημασία έχει ότι θα πάρει και το 600 είναι πολύ καλύτερο από το 300, ειδικά τώρα που όσοι έχουν 3.000+ μόρια θα μπούνε με αυτή την προκήρυξη. Πάντως έτσι όπως το έθεσε ο Χρυσοχοΐδης κι εγώ θεωρώ ότι εννοεί ότι θα πάρει τους 600 από τους ίδιους πίνακες.
Μακαρι να εχετε δικιο παιδια γρ εγω ειμαι του 96 και δεν με παιρνει του χρονου, επίσης τωρα ειμαι θεση 100+ β ομαδα οποτε θα με βολεψει φουλ. Απλα δεν το εχω συναντήσει ξανα και οφείλουμε να προστατέψουμε το κοινο απο παραπληροφόρηση
Τα πάντα μπορούν να συμβούν και για πρώτη φορά! Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν με υπουργική απόφαση όπως έβαλαν τα πτυχία χωρίς να υφίσταται νομικά
Από τη στιγμή που γράφει απόφαση του υπουργού, είναι κανονικότατα νόμιμο. Απλά σας τσούζει. Δυστυχώς ένας λοκατζής με 300 διπλώματα και απολυτήριο με 11 δεν τον καθιστά και ότι καλύτερο εκεί έξω. Άσχετα ποσό μάχιμος είναι.
Ας πάτε εποπ που δεν έχει πτυχία σύμφωνα με τις τελευταίες υπουργικές αποφάσεις.
Ας πάτε εποπ που δεν έχει πτυχία σύμφωνα με τις τελευταίες υπουργικές αποφάσεις.
Χαχαχαχα δηλαδή σύμφωνα με εσένα φίλε μου ένας που έκανε θητεία κψμ στο σπίτι του και έχει ένα πτυχίο ΤΕΙ είναι πιο κατάλληλος για αυτήν την δουλειά από έναν ΕΔ η έναν ΔΕΑ ;
Εντάξει παίδες το καταλάβαμε κάποιους σας συμφέρει φουλ αυτό με τα πτυχία αλλά μην λέμε παράλογα πράγματα καλός η κακός δεν θέλει η αστυνομία έναν γραφιά η έναν που θα προσπαθεί να λουφάρει αλλά μάχιμα άτομα που να έχουν όρεξη για δουλειά ΚΑΙ εννοείτε ότι δεν είναι όλοι έτσι αλλά σαν κατηγορίες παραπάνω άτομα που ταιριάζουν στην δουλειά θα βρεις στην δεξαμενή των ΕΔ, ΔΕΑ, κτλ παρά στην δεξαμενή των πτυχιούχων
(μην βγάζατε κακιά η ζωή ρόδα είναι και γυρνάει)
Εντάξει παίδες το καταλάβαμε κάποιους σας συμφέρει φουλ αυτό με τα πτυχία αλλά μην λέμε παράλογα πράγματα καλός η κακός δεν θέλει η αστυνομία έναν γραφιά η έναν που θα προσπαθεί να λουφάρει αλλά μάχιμα άτομα που να έχουν όρεξη για δουλειά ΚΑΙ εννοείτε ότι δεν είναι όλοι έτσι αλλά σαν κατηγορίες παραπάνω άτομα που ταιριάζουν στην δουλειά θα βρεις στην δεξαμενή των ΕΔ, ΔΕΑ, κτλ παρά στην δεξαμενή των πτυχιούχων
Φίλε όσο υπερβολικός είναι ο άλλος με το σχόλιο του άλλο τόσο είσαι και εσύ, υπάρχουν τύποι που υπηρέτησαν ΕΔ και δεν κουνήθηκαν από τον Αυλώνα, δεν πήγαν καν παραμεθόριο.RM70GR έγραψε: Δευ Οκτ 14, 2024 9:27 pm Χαχαχαχα δηλαδή σύμφωνα με εσένα φίλε μου ένας που έκανε θητεία κψμ στο σπίτι του και έχει ένα πτυχίο ΤΕΙ είναι πιο κατάλληλος για αυτήν την δουλειά από έναν ΕΔ η έναν ΔΕΑ ;
Τύποι που άραξαν 13ΔΕΕ.
Το σύστημα μπαζει από παντού.
Είναι γραμμή του Μητσοτάκη να απορροφήσει πτυχιούχους και τριτεκνες-πολυτεκνες οικογένειες.
Πιστεύετε ότι θα βγουν αυτή την εβδομάδα οι κύριοι πίνακες ;
Έχουν αργήσει αρκετά οι γελωτοποιοί. Θα ήθελα να πιστέψω ότι θα βγουν αυτήν την εβδομάδα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα έπρεπε να έχουν βγει ήδη πάντως οπότε ας ελπίσουμε.
Επειδή είπες για την 13ΔΕΕ και τυγχάνει να υπηρέτησα εκεί τους τελευταίους μήνες της θητείας μου σε διαβεβαιώνω ότι όλοι όσοι πήγαμε εκεί με χοντρό βύσμα ήμασταν 5 μήνες παραμεθόριο σε ετεθ ή σε ορεινή μοίρα δεν υπήρχε άνθρωπος ο οποίος ήταν όλη την θητεία του στην ΔΕΕ και τον καμένο να είχες θείο εκείνη την εποχή πού ήμουν εγώ το 19 θητεία και φυσικά τα παιδιά από 35 μκ στην Κύπρο ήρθαν τον τελευταίο μήνα της θητείας τους. Τώρα όσον αφορά τον Αυλώνα οι πεζοναύτες κάνανε ασκήσεις κανονικά και ακόμα και οι νεροκοτες πού είχαν πσ4 στο καψιμι τους και μπιλιάρδο είναι δέκα φορές πιο μαχιμοι από τους γιωταδες πτυχιούχους. Μην παραπληροφορεις και μην το παίζεις έξυπνος σε άτομα τα οποία ξέρουν τα πάντα για τον στρατό τα τελευταία 5 χρόνια...
Αφήστε τις προσβολές κατά μέρους, δεν έχουν καμία θέση εδώ. Όλοι είμαστε ικανοί, ανεξαρτήτου βαθμολογίας! Είμαστε εδώ για να πληροφορούμαστε για ό, τι νεότερο. Το τηλέφωνο του ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας είναι το 2106476376. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες