Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εδώ ο άλλος μας έστειλε κομμάτι της προκήρυξης που είναι έτοιμη! Για γέλια
Litelite2

Δημοσίευση από Litelite2 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 6:32 pm Εδώ ο άλλος μας έστειλε κομμάτι της προκήρυξης που είναι έτοιμη! Για γέλια
Εθελόντρια κάτσε καλά.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 358

Δημοσίευση από niasimas »

Pyr έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 6:08 pm
niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 4:20 pm Αφήστε ρε παιδιά την κριτική σε ότι λέει ο καθένας! Σχολιάστε, αλλά μην μπαίνετε στην διαδικασία ανάλυσης του 'που το είδες'.'ποιος το έγραψε','αν μιλάς με υπουργό ή αν μιλάς με πυροσβεστική'. Όλοι έχουμε την ανησυχία μας, είτε εποχικοί, είτε πολίτες. Ότι γράφεται μένει και θα φανεί στο τέλος τι ισχύει και ποιος μας δουλεύει ή οχι.
δηλαδή εσύ μπαίνεις στο φόρουμ για να διαβάσεις απο μερικούς φυσικά οχι ολους ότι ναναι; Και αυτό τι κέρδος σου αποφέρει; Θεωρώ οτι ενα φόρουμ ειναι χρήσιμο οταν μια πληροφορία αναλύεται και διασταυρώνεται και αποκτά το χαρακτήρα της έγκυρης πληροφορίας που βοηθάει για να βγούνε σωστά συμπεράσματα τον κόσμο που διαβάζει... Απο την άλλη μεριά καφενειακές πληροφορίες τύπου ``μεταγραφές ομάδων την καλοκαιρινή περίοδο `` επίσης όταν κάποιος εκτοξεύει ψέματα για να γελάσει και δημιουργεί πανικό στους ενδιαφερόμενους παλι νομίζω δεν ωφελεί τους αναγνώστες - ενδιαφερόμενους, και ο μόνος τρόπος που μπορεί να γίνει εξακρίβωση απο αυτά που λεει ο καθένας ειναι με διευκρινήσεις, και αν εχουνε περάσει απο εδώ παπάτζες ... Κρίμα όμως γιατι εγώ θεωρώ οτι όποιος μπαίνει στην διαδικασία να μεταφέρει μια σωστή πληροφορία θα πρέπει να το κάνει σωστά, αλλιώς μπορεί κ να μην γράφει ειναι κ αυτό μια σωστή λύση!
Έχεις δίκιο ς'αυτά που λες. Ο στόχος δεν είναι να μασάμε ότι μας δίνουν. Αν είναι ψέματα ή οχι θα φανεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ας γράψει ο καθένας την πληροφορία του και κρίση έχουμε, για να καταλάβουμε. Με το να ρωτάμε, που το βρήκες, γιατί το βρήκες, θα πάρουμε απάντηση; Κάνουμε το σχόλιο μας και αναμένουμε. Κανένας δεν μπήκε σε προκήρυξη, μέσω ενός φόρουμ. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Pyr »

niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 7:26 pm
niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 4:20 pm Αφήστε ρε παιδιά την κριτική σε ότι λέει ο καθένας! Σχολιάστε, αλλά μην μπαίνετε στην διαδικασία ανάλυσης του 'που το είδες'.'ποιος το έγραψε','αν μιλάς με υπουργό ή αν μιλάς με πυροσβεστική'. Όλοι έχουμε την ανησυχία μας, είτε εποχικοί, είτε πολίτες. Ότι γράφεται μένει και θα φανεί στο τέλος τι ισχύει και ποιος μας δουλεύει ή οχι.
δηλαδή εσύ μπαίνεις στο φόρουμ για να διαβάσεις απο μερικούς φυσικά οχι ολους ότι ναναι; Και αυτό τι κέρδος σου αποφέρει; Θεωρώ οτι ενα φόρουμ ειναι χρήσιμο οταν μια πληροφορία αναλύεται και διασταυρώνεται και αποκτά το χαρακτήρα της έγκυρης πληροφορίας που βοηθάει για να βγούνε σωστά συμπεράσματα τον κόσμο που διαβάζει... Απο την άλλη μεριά καφενειακές πληροφορίες τύπου ``μεταγραφές ομάδων την καλοκαιρινή περίοδο `` επίσης όταν κάποιος εκτοξεύει ψέματα για να γελάσει και δημιουργεί πανικό στους ενδιαφερόμενους παλι νομίζω δεν ωφελεί τους αναγνώστες - ενδιαφερόμενους, και ο μόνος τρόπος που μπορεί να γίνει εξακρίβωση απο αυτά που λεει ο καθένας ειναι με διευκρινήσεις, και αν εχουνε περάσει απο εδώ παπάτζες ... Κρίμα όμως γιατι εγώ θεωρώ οτι όποιος μπαίνει στην διαδικασία να μεταφέρει μια σωστή πληροφορία θα πρέπει να το κάνει σωστά, αλλιώς μπορεί κ να μην γράφει ειναι κ αυτό μια σωστή λύση!
Έχεις δίκιο ς'αυτά που λες. Ο στόχος δεν είναι να μασάμε ότι μας δίνουν. Αν είναι ψέματα ή οχι θα φανεί, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ας γράψει ο καθένας την πληροφορία του και κρίση έχουμε, για να καταλάβουμε. Με το να ρωτάμε, που το βρήκες, γιατί το βρήκες, θα πάρουμε απάντηση; Κάνουμε το σχόλιο μας και αναμένουμε. Κανένας δεν μπήκε σε προκήρυξη, μέσω ενός φόρουμ. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε.
εγώ καταρχάς δεν κατανόμασα ποιός μας λέει πίπες εδω γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω τι θα βγεί καθόλου, να το ξεκαθαρίσω αυτό.
αυτό που ειπα ειναι πως εγω αντιλαμβάνομαι νανε χρήσιμο ενα φόρουμ.

Γιατί να μη γίνονται ερωτήσεις κουράζουμε κάποιον; Ή το φόρουμ ειναι κατάθεση απόψεων με απαγόρευση ερωτήσεων και κατ επέκταση δημιουργίας κουβέντας; Εσυ αν κουράζεσαι δε σε αναγκάζει κάποιος να ρωτάς ή να κάνεις κουβέντα, διάβασέτα κ μη γράφεις ποτέ.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Pyr έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 7:30 pm
niasimas έγραψε: Τετ Αύγ 02, 2023 7:26 pm

εγώ καταρχάς δεν κατανόμασα ποιός μας λέει πίπες εδω γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζω τι θα βγεί καθόλου, να το ξεκαθαρίσω αυτό.
αυτό που ειπα ειναι πως εγω αντιλαμβάνομαι νανε χρήσιμο ενα φόρουμ.

Γιατί να μη γίνονται ερωτήσεις κουράζουμε κάποιον; Ή το φόρουμ ειναι κατάθεση απόψεων με απαγόρευση ερωτήσεων και κατ επέκταση δημιουργίας κουβέντας; Εσυ αν κουράζεσαι δε σε αναγκάζει κάποιος να ρωτάς ή να κάνεις κουβέντα, διάβασέτα κ μη γράφεις ποτέ.
Δεν κουράζομαι φίλε μου, ρώτα ότι θέλεις. Δεν είναι δικό μου το φόρουμ, για να σου πω τι θα κάνεις. Απλά τώρα θα αρχίσουν να τσακώνονται και να βρίζονται, χωρίς να προσφέρει τίποτα σε μας, αυτή η κατάσταση.
Litelite2

Η παρεξήγηση λήγει εδώ, εγώ ενημερώσα από τα έγγραφα που έχω λάβει, όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος δεν θέλει δικαίωμα του βέβαια να μην το πιστεύει. Παίρνω πίσω αν μίλησα σε κάποιον απότομα. Και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σε επερχόμενη προκήρυξη.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Litelite2 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 3:27 am Η παρεξήγηση λήγει εδώ, εγώ ενημερώσα από τα έγγραφα που έχω λάβει, όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος δεν θέλει δικαίωμα του βέβαια να μην το πιστεύει. Παίρνω πίσω αν μίλησα σε κάποιον απότομα. Και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σε επερχόμενη προκήρυξη.
Δίνει πληροφορίες εσυ, από ότι μαθαίνεις και θα κάνουμε απολογισμό στο τέλος. Μακάρι να πέσεις μεσα, σε όσα έχεις πει μέχρι τώρα.
Desperado7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Desperado7 »

Litelite2 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 3:27 am Η παρεξήγηση λήγει εδώ, εγώ ενημερώσα από τα έγγραφα που έχω λάβει, όποιος θέλει το πιστεύει και όποιος δεν θέλει δικαίωμα του βέβαια να μην το πιστεύει. Παίρνω πίσω αν μίλησα σε κάποιον απότομα. Και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους σε επερχόμενη προκήρυξη.
Δν υπάρχει παρεξήγηση κ απορώ γιατί έσβησαν το μνμ μου! Ούτε έβρισα ούτε προσέβαλα κάποιον... Τέλος πάντων! Εγώ αυτό που είπα ότι επειδή ο καθένας γράφει το μακρύ κ το κοντό του να αναφέρει την ιδιότητα, τα προσόντα κ την ηλικία! Να βγάλουμε κ συμπέρασμα αν είναι όντως η αλήθεια η αν είναι αυτό που θα ήθελε! Εννοείται πως θα συμμετέχω κ εγω
Litelite2

Ότι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει λόγος σε ένα site ανεπίσημο να αναφέρουνε ιδιότητες γιατί πολύ απλά είναι ένα δημόσιο σιτε μπαίνει βλέπει οποίος θέλει και δεν ξέρεις πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει ας μείνουμε στις πληροφορίες που έχει ο καθένας, από μεριάς μου η πληροφορία που ανέφερα είναι από πηγή δεν παίρνει αμφισβητιση ξέρουν 2 3 εδώ μέσα αυταααα
Drv

Δημοσίευση από Drv »

Γνωρίζεις πότε είναι ο πιθανός μήνας έκδοσης της προκήρυξης?
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Litelite2 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 4:15 pm Ότι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει λόγος σε ένα site ανεπίσημο να αναφέρουνε ιδιότητες γιατί πολύ απλά είναι ένα δημόσιο σιτε μπαίνει βλέπει οποίος θέλει και δεν ξέρεις πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει ας μείνουμε στις πληροφορίες που έχει ο καθένας, από μεριάς μου η πληροφορία που ανέφερα είναι από πηγή δεν παίρνει αμφισβητιση ξέρουν 2 3 εδώ μέσα αυταααα
Τον Σεπτέμβριο, που θα βγάλουν τον ετήσιο προγραμματισμό, όλα τα υπουργεία ή πιο νωρίς, αν έχεις καμία εικόνα πιο οριστική, ενημέρωσε για όλο το 24, τι θα παιχτεί με τις προκηρύξεις της πυροσβεστικής (μόνιμων, εποχικών, κριτήρια, όρια, άτομα), πότε θα βγουν περίπου.
Politisfire1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politisfire1994 »

Litelite2 έγραψε: Πέμ Αύγ 03, 2023 4:15 pm Ότι έγινε έγινε. Δεν υπάρχει λόγος σε ένα site ανεπίσημο να αναφέρουνε ιδιότητες γιατί πολύ απλά είναι ένα δημόσιο σιτε μπαίνει βλέπει οποίος θέλει και δεν ξέρεις πως μπορεί να το χρησιμοποιήσει ας μείνουμε στις πληροφορίες που έχει ο καθένας, από μεριάς μου η πληροφορία που ανέφερα είναι από πηγή δεν παίρνει αμφισβητιση ξέρουν 2 3 εδώ μέσα αυταααα
. Καλησπέρα σε όλους παλιό μέλος του φόρουμ απλά μετά την ανανέωση φενομαι νέο.
Είμαι εθελοντής 4 χρόνια πάω στα 5 έχω αγγλικά σ2 πολύτεκνος υπολογιστή γ δίπλωμα.
Για εποχικός ξέρω ότι περνάω για μονίμων έχω κμ ελπίδα;
Επίσης επειδή ενδιαφέρομαι για εποχικός να γίνω πιο πολύ θα βγάλει σίγουρα το 24 δηλ ειμαι σχεδόν δεδομένο ότι κάνα 2 σειρές θα πάρει ακμ εποχικών;
Ευχαριστώ για τον χρόνο
Yank

Δημοσίευση από Yank »

Αν πάρει μόνιμους σίγουρα θα βγάλει για εποχικούς εκτός αν θέλουν να σταματήσουν τον θεσμό αυτόν, που δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει μόνιμους, αφού το έχουν πει και οι υπουργοί. Εκτός και αν κάνουν πίσω και σε αυτό. Για εποχικούς, αν ισχύουν οι πληροφορίες, που διαβάζουμε εδώ μέσα, μάλλον θα πάρει. Βλέπουμε.
DokimosED
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 54
Ενδιαφέροντα: tipota
Επάγγελμα: tipota

Δημοσίευση από DokimosED »

Litelite2 έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 5:11 pm
Stamoulis έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 5:04 pm
Litelite2 έγραψε: Τρί Αύγ 01, 2023 5:01 pm Επίσης θα παρει το 24 το 25 και το 26 το Σεπτέμβριο θα έχω πλήρη εικόνα για τα πάντα
εμοδε φίλε η γενικών τι ακούγεται;
Οδηγούς 300 και 200 δασοπυροσβεστες όχι εμοδε εμοδε δεν παίρνουν άλλους
Ας παμε ξανα λιγο πισω την κουβεντα γιατι σαν ανθρωπος θα ελεγα οτι σε πολλα θεματα ειμαι αρκετα της λεπτομερειας και καλα κανω.
Στην προταση αυτη φιλε ετσι οπως γραφεις ενας που ειναι γνωστης θα καταλαβει οτι μας τα λες λιγο προχειρα για ατομο που αυτοπροβαλλεται με τοσες
λεπτομερειακες γνωσεις επι του θεματος. Για την ακριβεια τι θελεις να πεις με την λεξη Δασοπυροσβεστες!; !; !
Σορρυ κιολας αλλα εδω η προταση σου φαινεται πως ειναι προχειρολογια. Θες να δωσεις καποια εξηγηση;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες