Αποτελέσματα για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Σοβαρά τώρα; Ρε φίλε πέρασε μήνας κ πάνω τι κάνουν τόσες μέρες... Μας δουλεύουν!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 90
Η τελικοί πίνακες ακόμα να βγουν; Τι έγινε εκεί στον ασεπ όλη μέρα ξύνονται.
Glock 19
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 93
Δεν μου φαίνεται περίεργο. Δείτε τι γίνεται στις θέσεις εκείνων που τους παίρνουν οριακα τηλέφωνο για αγωνίσματα. Χαμός από ισοβαθμίες στις θέσεις 320-500
Averoff13_1908 έγραψε:Παιδιά πήρα τηλέφωνο στο Αρχηγείο, το τηλέφωνο που έχει η προκήρυξη στην πρώτη σελίδα. Μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η εξέταση των ενστάσεων από το ασεπ, για αυτό δεν αναρτήθηκαν ακόμα οι τελικοί πίνακες.
Το 2019 έγιναν 20000 αιτήσεις και βγήκαν σε ένα Μήνα... Τωρα έγιναν 5000... Οτι να'ναι όμως!
-Bildakoss-
Το έχω ξαναπεί εδώ, ο ΑΣΕΠ έχει πολλά προβλήματα. Εάν ήταν στο χέρι της αστυνομίας, θα είχαμε αποτελέσματα από Αυγούστο.
Γενικά το δημόσιο υπολειτουργούσε από εποχές που είχε πολύ κόσμο. Τώρα ειδικά που δεν κάνουν προσλήψεις, πιστεύεται αυτοί που έμειναν πίσω θα βγάλουν την δουλειά; Αφού τα ίδια λεφτά παίρνουν είτε δουλέψουν, είτε δεν δουλέψουν.
Θα λένε την καραμέλα τους ότι δεν προλαβαίνουν και θα συνεχίσουν τον υπνακο τους.
Έπρεπε να δίνουν τις δουλειές σε ιδιωτικές εταιρείες με κανονικες προθεσμίες για να γινεται σωστά η δουλειά.
Γενικά το δημόσιο υπολειτουργούσε από εποχές που είχε πολύ κόσμο. Τώρα ειδικά που δεν κάνουν προσλήψεις, πιστεύεται αυτοί που έμειναν πίσω θα βγάλουν την δουλειά; Αφού τα ίδια λεφτά παίρνουν είτε δουλέψουν, είτε δεν δουλέψουν.
Θα λένε την καραμέλα τους ότι δεν προλαβαίνουν και θα συνεχίσουν τον υπνακο τους.
Έπρεπε να δίνουν τις δουλειές σε ιδιωτικές εταιρείες με κανονικες προθεσμίες για να γινεται σωστά η δουλειά.
-
- Λοχαγός
Η δημόσιες υπηρεσίες όπως ο ασεπ είναι ταλαιπωρία και οικονομικό βάρος για τον πολίτη. Πραγματικά δεν προσφέρουν τίποτα.
Glock 19
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 54
Το 19 όλα είχαν τελειώσει σε 2 μήνες και κάτι με τόσες χιλιάδες αιτήσεις... Τωρα έχουμε πιάσει τρίμηνο κ απ ότι φενεται έχουμε κ άλλο... Απαράδεκτοι τουλάχιστον!
Μην ανησυχείς, ότι και να γίνει δεν θα ιδρώσει το αυτακι τους. Φέτος δεν πήγαιναν καν στην δουλειά. Τηλεργασια και υπνακο. Και δεν λέω μόνο τον ΑΣΕΠ, αλλά πάρα πολλές δημόσιες υπηρεσίες.
1,5 μήνες για να εξετάσουν ενστάσεις ανάμεσα σε 5κ αιτήσεις Ελλάδα μ δηκοσιο πισω από τον ήλιο μια ζωή ! Αν είναι δυνατόν τόση αναμονή δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σε τίποτα έλεος
-
- Αρχιλοχίας
Παιδιά όποιος οποία δέχτηκε τηλέφωνο από ασεπ ή του απάντησαν εγγράφως για ένσταση ας το πει.
-
- Λοχαγός
Έλεος πια με το δημόσιο μπήκε ο κάθε άχρηστος και δεν γίνεται τίποτα σωστά. Ντροπή το 2021 να λειτουργεί λες και είμαστε αφρικανική χώρα.
Glock 19
Averoff13_1908 έγραψε:Δεν μου φαίνεται περίεργο. Δείτε τι γίνεται στις θέσεις εκείνων που τους παίρνουν οριακα τηλέφωνο για αγωνίσματα. Χαμός από ισοβαθμίες στις θέσεις 320-500
Τι εννοείς με αυτό;
-Bildakoss-
-
- Αρχιλοχίας
Ότι σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες. Και εκεί πιστεύω θα εγιναν πολλές ενστάσεις.
Το θέμα είναι ότι έχουμε 400 επιτυχόντες και 600 επιλαχόντες και εδώ μέσα γράφουμε 5 άτομα. Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι ή αν ενδιαφέρονται. Και οι επιλαχόντες θα έπρεπε να νοιάζονται, έχω πολλούς γνωστούς που μπήκαν ως επιλαχόντες, μην είστε βέβαιοι ότι θα φανούν όλοι οι 400 επιτυχόντες για διάφορους λόγους.
Το 2019 τα οριστικά αποτελέσματα είχαν βγει 8 Σεπτεμβρίου για τους ειδικούς φρουρούς. Λέτε να γίνει έτσι και φέτος?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες