Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Πολλοι νομιζουν οτι θα πανε και θα τους κανουν αερα οι φανταροι. Συνηθως ειναι παιδια που δεν εχουν παει φανταροι επειδη σπουδαζαν και νομιζουν οτι θα μπουν σαν αξιωματικοι στο μυαλο τους, ομως θα πεσουν απο τα συννεφα χωρις αλεξιπτωτο απο την 1η μερα.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Τέλος πάντων αφήστε το θέμα ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ, ο καθένας έχει τις απόψεις του! Πάμε παρακάτω
Panos 1995 έγραψε:Τέλος πάντων αφήστε το θέμα ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ, ο καθένας έχει τις απόψεις του! Πάμε παρακάτω
εννοείται θα το αφήσουμε.
Και επίσης μην κοιτάτε μονο τα ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ να κοιτάτε κ τα άλλα κριτήρια που ίσως φανούν και πιο σημαντικά στην τελική. Θα χαρώ να περάσετε όλοι απο εδώ.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 67
Καλησπέρα σας γνωρίζει κάποιος να μου πει αν γίνεται να πάρουν ι2 ως ΕΠΟΠ σε ειδικές δυνάμεις;
Συμφωνα με την προκυρηξη του 2009 οχι δεν γινεται αλλα πολλα εχουμε δει. ΕΙΔΩΜΕΝ.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 887
Panos 1995 έγραψε:Τέλος πάντων αφήστε το θέμα ΑΕΙ ΤΕΙ ΙΕΚ, ο καθένας έχει τις απόψεις του! Πάμε παρακάτω
Ποιος να αφησει τι; Που εχεις 2 ωρες εδω περα και κραζεις οσους εχουν τελειωσει ΙΕΚ και πως ειναι κατωτεροι και χιλια 2 πραγματα. Ντροπη σου, θελεις να μπεις και στο Στρατευμα με τετοιο μυαλο.
Ενα θα σου πω και δεν θα ξανα ασχοληθω προσωπικα μαζι σου,
Μαζεψου διοτι θα φυγεις ακλαυτος απο εδω μεσα να εισαι σιγουρος.
Δεν υπαρχει λογος συγκρισης των δυο ιδρυματων, γιατι θα δημιουργηθουν συγκρουσεις, το θεμα ειναι γιατι σπουδαστες ιεκ παιρνουν μορια ενω αει οχι
- Ikaropoulos1997
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 37
Αν και είχατε αναφερθεί ξανά προηγυμενως για πτυχια αγγλικών... Τι άποψη έχετε για το Nocn η lrn; Αυτά τα δυο είναι τα πιο ευκολα; Επίσης ποιο πτυχιο είναι που δινεις για να πετυχεις lower-prof;
Ρε συ Λευτέρη εμένα ο άλλος πριν με πρόσβαλε επειδή είπε ότι έχω γράψει πόσα και απαντάω και ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται, ενώ λέω αυτά που λένε τα αρθρα. Εγώ θα βοηθάω όποιον θέλει και αν πχ μπερδεύεται στα μόρια τον διορθώνουμε για να ξέρει τα μόρια του.
- M.A.R.C.H.
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 82
NIkooolas έγραψε:Δεν υπαρχει λογος συγκρισης των δυο ιδρυματων, γιατι θα δημιουργηθουν συγκρουσεις, το θεμα ειναι γιατι σπουδαστες ιεκ παιρνουν μορια ενω αει οχι
παιρνουν και οι ΑΕΙ αυτα π διαβασες ειναι τροποποιήσεις, τα αλλα οπως εχουν
Ριξε παλι 1α ματια
https://www.kranosgr.com/%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%ce%ba%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%ae%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b1/
Το ΣτΕ έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο αλλάζει η μοριοδότηση σε κάποιες Από τις κατηγορίες υποψηφίων
Ο φίλος για τα ιεκ δεν νομίζω να το λέει με κακό τρόπο, απλά εδώ είναι απροσωπα όλα οπότε μπορεί να μας φαίνονται λίγο υπερβολικά όσα λέμε. Άλλωστε ο καθένας μιλάει βάση όσων έχει. Δεν χρειάζεται να τσακωνομαστε. Μακάρι να περάσουμε
Ολοι/ες εδώ αφού το θέλουμε. Όσο για σπουδαστές αει-τει δεν ξέρουμε σίγουρα τι θα γίνει, ούτε διευκρινίζει για τους φοιτητές ιεκ αν πρέπει να έχουν περάσει ένα χρόνο στην σχολή. Υπομονή!
Φίλε ικαροπουλε, και τα δύο πτυχία είναι εύκολα. Αλλά και αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη του καθενός. Και το πτυχίο tie είναι εύκολο, και αν δώσεις παίρνεις κάποιο πτυχίο. Δηλαδή μπορεί να δώσεις για c2 proficiency, αλλά να μην έχεις τα μόρια, ωστοσο μπορεί να σου αρκούν για το c1 ή το b2. Δεν φεύγεις δηλαδή χωρίς κάποιο πτυχιο
Ολοι/ες εδώ αφού το θέλουμε. Όσο για σπουδαστές αει-τει δεν ξέρουμε σίγουρα τι θα γίνει, ούτε διευκρινίζει για τους φοιτητές ιεκ αν πρέπει να έχουν περάσει ένα χρόνο στην σχολή. Υπομονή!
Φίλε ικαροπουλε, και τα δύο πτυχία είναι εύκολα. Αλλά και αυτό είναι καθαρά προσωπική άποψη του καθενός. Και το πτυχίο tie είναι εύκολο, και αν δώσεις παίρνεις κάποιο πτυχίο. Δηλαδή μπορεί να δώσεις για c2 proficiency, αλλά να μην έχεις τα μόρια, ωστοσο μπορεί να σου αρκούν για το c1 ή το b2. Δεν φεύγεις δηλαδή χωρίς κάποιο πτυχιο
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 145
Παιδιά με όλο το σεβασμό, νομίζω ότι με παρεξηγησατε. Προς Θεού δεν ήθελα να θίξω τα ΙΕΚ, αυτό όμως μπορεί να παρερμηνευτεί με βάσει τα λεγόμενα μου, δεν είχα τέτοιες προθέσεις. Χιλια συγγνώμη για όλα, απλά μου έκανε εντύπωση όλο αυτό το ασαφές άρθρο ! Συγγνώμη και πάλι...
Panos 1995 έγραψε:Παιδιά με όλο το σεβασμό, νομίζω ότι με παρεξηγησατε. Προς Θεού δεν ήθελα να θίξω τα ΙΕΚ, αυτό όμως μπορεί να παρερμηνευτεί με βάσει τα λεγόμενα μου, δεν είχα τέτοιες προθέσεις. Χιλια συγγνώμη για όλα, απλά μου έκανε εντύπωση όλο αυτό το ασαφές άρθρο ! Συγγνώμη και πάλι...
Δεκτή και άλλη φορά να σκέφτεσαι περισσότερο και να σέβεσαι ότι με κόπο έχει βγάλει ο κάθε συνυποψήφιος σου, απο το ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΏΤΕΡΟ (στα χαρτιά)
Με τετοια μυαλα οποιος παει θα μαζευει πευκοβελονες μεχρι να σβησει ο ηλιος.
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Χρήστο επειδή και γω είμαι παιδί που σπουδαζω και μπαίνω σε ενα μηνα με το καλό φαντάρος, δεν σημαίνει οτι εχω στο μυαλό μου αυτο ή ο καθε ενας που δεν έχει πάει. Το θέμα ειναι το μυαλό του καθενός. Να ψάχνεται συνεχώς, να είναι προσγειωμένος και το σημαντικότερο να το θέλει η ψυχουλα του ασχέτως αν έχει μπει φαντάρος. Και άτομα που έχουν παει φαντάροι και βλέπουν ότι μπορεί να μην τους αρέσει, καλοπιανονται με μια θεση στο δημόσιο. Σου απαντώ επειδή νιώθω οτι θίγει και μενα που ειμαι αστρατευτος. Φιλικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης