Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Χωρις να θελω να το παιξω Καλχας εδω θα παιξουν ρολο τα μορια &Τα βυσματα! Πιθανον να εχουν δικιο... &Εγω περιμενω!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

tzordanista έγραψε:Παιδιά καλημέρα! Μπόρει κάποιος να πάρει τηλέφωνο στο ΓΕΕΘΑ; Πήγε από εκέι χθες μια φίλη μου να ρωτήσει για ημερομηνίες και τα λοιπά για τα αθλήματα και τις είπαν ότι τα αποτελέσματα θα βγουν γύρω στις 10/12 και μάλιστα της είπαν, αν κατάλαβε καλά βέβαια, πως μάλλον για αθλήματα δε θα πάρουν όλους όσους έκριναν κατάλληλους! Λες να παίξει κάτι τέτοιο; Ας τηλεφωνήσει κάποιος αν μπορεί στα κεντρικά να ρωτήσει τι παίζει να δούμε τι θα πούν και σε αυτόν... ΜΗΝ κάνω και κανα λάθος! Ευχαριστώ πολύ!
προφανως αυτο που εννοουσε ειναι αυτο που εγινε κ σε μας που δωσαμε για στρατο ξηρας... Πολλα ατομα κοπηκαν απο ψυχολογους κ βαρος αυτο θα εννοουσε οτι αυτοι που θα περασουν απο την επιτροπη απαλλαγων εκεινη την μερα θα τους λενε αν μπορουν να συνεχισουν η τελιωνουν εδω...

Anonymous

Παιδια η επομενη προκυρηξη ξερει κανεις ποτε βγαινει;
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Θα σε γελασω ρε Παυλο &Δεν το θελω εδω ομως περιμενουμε αποτελεσματα απο αυτην την προκυρηξη... Μαλλον απο την νεα χρονια θα βγει αγνωστο ακριβως
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από lefterisg »

Στο Έθνος Εργασία σήμερα γράφει πως: Οι πίνακες βαθμολογίας θα κοινοποιηθούν έως το τέλος Δεκεμβρίου. Επίσησς η σχετική νομοθετική ρύθμηση δεν έχει κατατεθεί ακόμη προς ψήφιση στη Βουλή απο τον υποργό Εθνικής Άμυνας με αποτέλεσμα να πάει πίσω όλη η διαδικασία και των τριών διαγωνισμών. Δοκιμασίες και ψυχοτεχνικά αναφέρει οτι αναμένεται να ξεκινήσουν από το νέο έτος, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στις ημερομηνίες κατάταξης και στα τρία σώματα.
Anonymous

Αγαπητε εχουν βγει τα αποτελεσματααπο οτι γνωριζω (για το αν εισαι μεσα η οχι) αν ακομη προσπαθεις να βρεις καποιον στα τηλεφωνα (δυσκολο το κοβω) δοκιμασε και στην εξης ιστοσελιδα:Www.haf.gr

καλο σου βραδυ και καλη επιτυχια :P
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

Παιδια τα αποτελεσματα στανταρ θα βγουν γυρο στις 10 Δεκεμβριου και οι εξετασεις θα γινουν μεσα στον Ιανουαριο λογο του νομοσχεδιου διακοπης της συνεντευξης που περιμενουν να κατατεθει για ψιφησμα στην βουλη. Μεχρι τοτε καντε υπομονη και προπονησεις, δεν εμεινε πολυ ακομη 2 εβδομαδες ειναι μονο και μετα θα μαθουμε.
Anonymous

Καλημέρα παιδιά και απο μένα. Δηλαδή είναι σίγουρο ότι 10 δεκέμβρη θα βγουν οι πίνακες; Γιατί ακούγονται μετά τον νέο έτος και άν. Και κάτι άλλο... Έχω δηλώσει υποψηφιότητα και ναυτικό και αεροπορία... Και στην αεροπορία ζητά να έχω επικυρομένο αντίγραφο την αίτηση που έκανα για αεροπορία αλλά και την δήλωση που λέει ότι είμαι υποψήφιος και σε άλλον διαγωνισμό.αυτό όμως ξέχασα να το κρατήσω αντίγραφο... Επηρεάζει σε τίποτα;
Anonymous

Η δηλωση δεν χρειαζετε να την κρατησης αρκη που την εστηλες, κ εγω ετσι εκανα. μονο την αιτηση εχω αντιγραφο
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Κοιτα η πλειοψηφια λεει αρχες Δεκεμβρη μεχρι 10 του ιδιου μηνα... Δεν παιζει να το αργησουν παραπανω δεν ειναι οπως στον ΣΞ...
Anonymous

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Η δηλωση δεν χρειαζετε να την κρατησης αρκη που την εστηλες, κ εγω ετσι εκανα. Μονο την αιτηση εχω αντιγραφο

αα. Ευτυχώς με καθησήχασεσ... Ευχαριστώ φιλε μου
Anonymous

Καλησπερα πηρα τηλεφωνο χτες στο γραφειο ενημερωσης κοινου στη θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι τα αποτελεσματα με τους πινακες θα ανακοινωθουν στις 15Δεκεμβρη μου ειπαν επισης οτι εχουν γινει περιπου 17000 αιτησεις και απο αυτους θα περασουν για τα ψυχοτεχνικα κτλ γυρω στα 1500 ατομα. Και απο αυτα θα κοπουν και τα υπολοιπα 600ατομα στα αθληματα για να καλυφθουν οι θεσεις! Αυτα ειχαν να σας πω καλη επιτυχια σε ολους!
Anonymous

Διλαδι παιδεια αν κατάλαβα καλά δεν θα περάσουμε ολοι απο τα αθλήματα κ. Λ; Θα γινει οπως και στους ειδηκους φρουρουσ; Οι πρωτοι στα μορια θα περασουν μονο;
monika
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από monika »

Παιδια ακουστε πηρα εγω τηλ κ μου ειπαν οτι θα καλεσουν μονο αυτους με τα περισσοτερα μορια κ λιγους επιλαχοντες. Το 50%των θεσεων... Την κατσαμε δηλαδη... Μας μεινανε οι προπονησεις αμανατι... Ελπιζω να μην συμβει αλλα γιατι να το πουν; Φαγαμε πακετο...

Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από DinosV »

Παιδες εγω σας τα ελεγα αυτα οταν με ρωτουσατε. Εξαλλου δεν ειναι κακη ιδεα γλιτωνουν πολλους απο τα εξοδα και την ταλαιπωρια συμπεριλαμβανομενης και της ψυχολογικης!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης