anna.nikos έγραψε:κοπελα μου ηρεμησε λιγο. Αν ηθελες να μην παιρνεις απαντησεις να εστελνες προσωπικο μηνυμα ωστε να μην το βλεπουμε
Κοιτα, το τι θα κανω ειναι δικος μου λογαριασμος... Και μην μου κανεις υποδειξεις οκ; Αυτα εκει που σε παιρνει... Οπως ειδες αναφερθηκα στον Σου , μηπως θες να μιλησεις εκ μερους του Σου ή εισαι ο Σου; Εκτος κ αν δεν ξερεις γραμματα... Αλλα ναι, ειπαμε εισαι περιορισμενης οποτε... Μια χαρα ηρεμη ειμαι, μην παρερμηνευεις τελειως τα πραγματα... Ελεος πια!
δεν σε βλεπω καθολου ηρεμη! Μιλησα γενικως γιατι δεν ηξερα, ουτε θελω να ξερω γιατι θελεις να μπεις στο στρατο. Ο σου ρωτησε γενικα κ ετσι απανταω γενικα και δεν απευθυνομαι σε σενα
Προβλημα σου το πως με βλεπεις... Εισαι τελειως ακυρη! Πανω στο μηνυμα μου ομως απαντησες κ συνεχιζεις να απαντας! Σου ξαναλεω για τελευταια φορα να μην ασχολεισαι μαζι μου κ οτι η ερωτηση ηταν στον Σου! Οταν θα σου απευθυνω το λογο θα το καταλαβεις...
illy έγραψε:Γιωργο σου οφειλουμε μια τεραστια συγνωμη που σου χαλασαμε το θεμα αλλα ετσι γινεται οταν καποιοι ειναι τελειως γκαου κ δεν μπορεις να συνεννοηθεις...
illy έγραψε:Γιωργο σου οφειλουμε μια τεραστια συγνωμη που σου χαλασαμε το θεμα αλλα ετσι γινεται οταν καποιοι ειναι τελειως γκαου κ δεν μπορεις να συνεννοηθεις...
Μα τι να μιλησεις χρυση μου που το χεις χεσει το θεμα! Πηγαινεις σε ολους κοντρα επειδη το διασκεδαζεις... Εισαι προβληματικη το ξερεις; Σου ειπα και πιο πανω τραβα σε κανενα ψυχολογο γιατι δεν σε βλεπω καλα... Καθολου καλα!
angelina25 έγραψε: Μα τι να μιλησεις χρυση μου που το χεις χεσει το θεμα! Πηγαινεις σε ολους κοντρα επειδη το διασκεδαζεις... Εισαι προβληματικη το ξερεις; Σου ειπα και πιο πανω τραβα σε κανενα ψυχολογο γιατι δεν σε βλεπω καλα... Καθολου καλα!
δεν παω σε κανεναν κοντρα. Απλως εχω τις δικιες μου αποψεις
angelina25 έγραψε: Μα τι να μιλησεις χρυση μου που το χεις χεσει το θεμα! Πηγαινεις σε ολους κοντρα επειδη το διασκεδαζεις... Εισαι προβληματικη το ξερεις; Σου ειπα και πιο πανω τραβα σε κανενα ψυχολογο γιατι δεν σε βλεπω καλα... Καθολου καλα!
δεν παω σε κανεναν κοντρα. Απλως εχω τις δικιες μου αποψεις
κοπελιες εγω σας μιλαω ηρεμα και δεν εχω ορεξη για τσακωμους. Γι'αυτο ηρεμιστε λιγο. Και δεν νομιζω οτι επειδη εχω τις δικες μου αποψεις θεωρουμε προβληματικη
Ρε βελε, δηλαδη αν εχει το θεο της! Σου ζητω να διαβασεις ολα μα ολα τα ποστς κ βγαλε συμπερασματα σε παρακαλω... Μονο να εχεις υπομονη για να τα διαβασεις ολα κ ενδελεχως ομως! Και πες μας τι καταλαβες οκ; Και οι αλλοι καντε το διοτι το κοριτσακι θα μας τρελανει τελειως...