Όπλα - Σώματα σε Στρατιωτικές Σχολές
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 9
Ετσι ειναι DF. Ο αρχηγος διαλεγει οποιο θελει και μετα οι πρωτοι απο καθε ομαδα παιρνουν αυτο που θελουν αν υπαρχει. Οι υπολιποι παιρνουν στην τυχη
Αμα θελει καποιος μπορει να αλλαξει με καποιον αλλον αν αυτος βεβαια επιθυμει; γνωριζω πως στο πεζικο υπαρχουν περισσοτερες θεσεις και στις διαβιβασεις ειναι οι λιγοτερες ισχυει αυτο; ευχαριστω...
nickdoud έγραψε:Ρε παιδια οταν τελειωσεις σσε οπλα πεζικο, μετα δεν διαλεγεις την ειδικοτητα;(καταδρομεις, πεζοναυτες)
Δεν έχουν ειδικότητα οι απόφοιτοι της Σχολής.
Είναι όλοι τους Διοικητικοί.
Όσο για τις καταδρομές αυτό δεν έχει καμμία σχέση.
Εάν θές να υπηρετήσεις στις καταδρομές όταν θα πάς να βγάλεις το μικρό σχολείο καταδρομών στην Ρεντίνα απλά δηλώνεις ότι θέλεις να μείνεις παραμένοντας.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
DF έγραψε:Εχω ακουσει οτι χωριζονται σε ομαδες δεκα ατομων και αυτος που ηγειται Της καθε ομαδας διαλεγει οπλο ενω οι υπολοιποι πανε με κληρωση. Αυτο ισχυει ή οχι.
ΛΑΘΟΣ!
η κληρωση γινεται μονο ως προς τις ομάδες!
ο πρώτος διαλέγει ότι θέλει.
ο δεύτερος και οι υπόλοιποι διαλέγουν πάλι ότι θέλουν εάν και εφόσον υπάρχει η διαθέσιμη θέση για το όπλο στην ομάδα τους. Δεν ξαναϋπάρχει κλήρωση!
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_Knight την Κυρ Αύγ 15, 2010 7:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Κοιτα τα σωματα ειναι για Τις επικοινωνιες, ανεφοδιασμου... Ενω τα οπλα για πεζικο, αεροπορια στρατου, τεθωρακισμενα... Η ακαδημαικη εκπαιδευση και η στρατιωτικη ειναι η ιδια αλλα αν θες να μαθεις περισσοτερα πηγαινε στο σιτε (σσε.gr) και ψαξε.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Οπλα: Πεζικο, πυροβολικο, αεροπορια στρατου, τεθωρακισμενα
Οπλα υποστηριξης μαχης: Μηχανικο, διαβιβασεις
Σωματα: Τεχνικο, εφοδιασμου-μεταφορων και υλικου πολεμου
Υπαρχει μικρη διαφορα στα μαθηματα 2-3 μαθηματα ειναι διαφορετικα σε οπλα και σωματα
Υπαρχει μικρη διαφορα στα μαθηματα 2-3 μαθηματα ειναι διαφορετικα σε οπλα και σωματα
Παιδια γεια σας, εγω περασα φετος σμυ οπλα. Και εχω καποιες αποριες.1ον Τα οπλα ειναι οπως και στη σσε; Δηλαδη πεζικο, τεθωρακισμενα, αεροπορια στρατου, πυροβολικο, διαβιβασεις και μηχανικο; Και 2ον ποιοι και ποσοι μπορουν να εχουν το προνομιο να διαλεξουν σε ποιο θα πανε; Ευχαριστω.
-
- Ανθυπασπιστής
Τα οπλα ειναι τα ιδια και αυτο το προνομιο νομιζω το εχουν οι πρωτοι απο τις ομαδες που χωριζομαστε... Καλη σταδιοδρομια. Τα λεμε και απο κοντα στη σχολη :)
καλυτερα οπως τα ειπες. Εχω ξεχασει σε ποιο μερος του σιτε τα λεει επακριβως.roverr24 έγραψε: Οπλα: Πεζικο, πυροβολικο, αεροπορια στρατου, τεθωρακισμενα
-
- Ανθυπασπιστής
Με ποια σειρα θα βαζατε τα οπλα απο το καλυτερο στο χειροτερο
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Συμφοιτητα αντωνη κατα την ταπεινη μου γνωμη η σειρα ειναι η εξης αεροπορια στρατου φροντιστες
διαβιβασεις
μηχανικο
πυροβολικο
τεθωρακισμενα
πεζικο
διαβιβασεις
μηχανικο
πυροβολικο
τεθωρακισμενα
πεζικο
Παιδια εχω μια απορια. οταν δωσεις εξετασεις για να μπεις στις ΣΣΕ και μπεις υπαρχουν 2 ειδικοτητες σωματα-οπλα. η ερωτηση μου ειναι η εξης. επιλεγεις τί ειδικοτητα απο τις δυο θες ή επιλεγει η σχολη συμφωνα με τους βαθμους και την κατευθυνση που εχεις ορισει για πια θα ακολουθησεις; εγω θελω να μπω ειδικες δυναμεις (αμφιβιοσ) απο την ΣΣΕ και διαβασα οτι μπαινω μονο απο την ειδικοτητα των οπλων. μπορει καποιος να με πληροφορισει για τις δραστηριοτητες και τα μαθηματα 'η και για τις φυσικης καταστασης ασκησεις που θα πρεπει να περασω για να παρω την ειδικοτητα των οπλων?
Στην αίτηση που θα κάνεις διαλέγεις αν θες σώματα ή όπλα...
Βασικα το επιλεγεις στην αιτηση που κανεις οταν πας ακομα λυκειο και αμα πιασεις τα μορια επειδη ειναι κα ποιο πολλα στα σωματα αντι στα οπλα μπαινεις εκει που περασες ουσιαστικα αλλα πρεπει να το εχεις δηλωσει...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
Σε τι διαφερουν ρε παιδια τα οπλα με τα σωματα στην ΣΣΕ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες