Βύσμα στα Σώματα Ασφαλείας

Γενικές πληροφορίες για τα Σώματα Ασφαλείας, Συνοριοφύλακες, Σωφρονιστικούς και την ΕΥΠ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από supermario »

sta8hsss έγραψε:
supermario έγραψε:Παιδια πιστευω πως βυσμα δεν υφισταται σε ο, τιδηποτε βρισκεται στις πανελλαδικες εξετασεις. Δτους ειδικους φρουρους δεν νομιζω να παιζει βυσμα γιατι δεν υπαρχουν εσωτερικες εξετασεις... Στην πυροσβεστικη και το λιμενικο που εχουν εσωτερικες γραπτες εξετασεις παιζει και μαλιστα χοντρα.Εικόνα
σε προκυρηξη που δημοσιευονται ολα τα μορια των υποψηφιων. Με σειρα επιτυχιας και οχι ο καθενας να βλεπει τα δικα του... ΠΧ ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΗ... Δεν υφιστατε βυσμα! Εγω ξερω τα μορια του Greek_Army Αν δω οτι στα αποτελεσματα ειναι μεσα κι εγω που ειχα περισσοτερα ειμαι απ εξω μπορω να προσβαλω τον διαγωνισμο... Που αυτο σημαινει ανοιγουν ολοι οι φακελοι... Και βρισκετε και αυτος που τον εβαλε! Ελεος... Ξυπνατε! ...

Ναι αλλα αν π. Χ ο γκρικ αρμι (και οποιοσδηποτε αλλος) εχει ενα βυσμα στη πυροσβεστικη τοτε στισ εσωτερικεσ εξετασεισ θα του βαλουν μεγαλυτερο βαθμο και θα σε περασει. Ασε που δεν ειναι υποχρεωμενοσ να λεει τα μορια του.Εικόνα
...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από sta8hsss »

supermario έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
supermario έγραψε:Παιδια πιστευω πως βυσμα δεν υφισταται σε ο, τιδηποτε βρισκεται στις πανελλαδικες εξετασεις. Δτους ειδικους φρουρους δεν νομιζω να παιζει βυσμα γιατι δεν υπαρχουν εσωτερικες εξετασεις... Στην πυροσβεστικη και το λιμενικο που εχουν εσωτερικες γραπτες εξετασεις παιζει και μαλιστα χοντρα.Εικόνα
σε προκυρηξη που δημοσιευονται ολα τα μορια των υποψηφιων. Με σειρα επιτυχιας και οχι ο καθενας να βλεπει τα δικα του... ΠΧ ΠΥΡΟΣΒΕΤΙΚΗ... Δεν υφιστατε βυσμα! Εγω ξερω τα μορια του Greek_Army Αν δω οτι στα αποτελεσματα ειναι μεσα κι εγω που ειχα περισσοτερα ειμαι απ εξω μπορω να προσβαλω τον διαγωνισμο... Που αυτο σημαινει ανοιγουν ολοι οι φακελοι... Και βρισκετε και αυτος που τον εβαλε! Ελεος... Ξυπνατε! ...

Ναι αλλα αν π. Χ ο γκρικ αρμι (και οποιοσδηποτε αλλος) εχει ενα βυσμα στη πυροσβεστικη τοτε στις εσωτερικες εξετασεις θα του βαλουν μεγαλυτερο βαθμο και θα σε περασει. Ασε που δεν ειναι υποχρεωμενος να λεει τα μορια του.Εικόνα
...
παραδειγμα εδωσα... Οποτε... Αυτη η προκυρηξη ειναι αξιοκρατικοτατη! Ηρεμηστε και καντε υπομονη λιγες μερες!
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από supermario »

sta8hsss έγραψε:
supermario έγραψε:
sta8hsss έγραψε:

Ναι αλλα αν π. Χ ο γκρικ αρμι (και οποιοσδηποτε αλλος) εχει ενα βυσμα στη πυροσβεστικη τοτε στις εσωτερικες εξετασεις θα του βαλουν μεγαλυτερο βαθμο και θα σε περασει. Ασε που δεν ειναι υποχρεωμενος να λεει τα μορια του.Εικόνα
...
παραδειγμα εδωσα... Οποτε... Αυτη η προκυρηξη ειναι αξιοκρατικοτατη! Ηρεμηστε και καντε υπομονη λιγες μερες!

Ναι ρε φιλε εννοειται. Μιλαμε για ενα οποιοδηποτε ατομο. Η προκηρυξη ειδικων φρουρων ειναι αξιοκρατικοτατη γιατι δεν περιλαμβανει εσωτερικεσ γραπτεσ εξετασεισ σε ορισμενα μαθηματα. Ενω στην πυροσβεστικη και το λιμενικο.(το θεμα ειναι βυσμα στα σωματα ασφαλειας)
Το μεγαλύτερο πρόβλημα τησ Ελλάδας είναι ότι είναι γεμάτη από εμάσ τουσ Έλληνεσ...
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

supermario έγραψε:
sta8hsss έγραψε:
supermario έγραψε:
sta8hsss έγραψε:

...

Ναι ρε φιλε εννοειται. Μιλαμε για ενα οποιοδηποτε ατομο. Η προκηρυξη ειδικων φρουρων ειναι αξιοκρατικοτατη γιατι δεν περιλαμβανει εσωτερικες γραπτες εξετασεις σε ορισμενα μαθηματα. Ενω στην πυροσβεστικη και το λιμενικο.(το θεμα ειναι βυσμα στα σωματα ασφαλειας)
ναι αλλα τωρα συγκεκριμενα μιλαμε για τους Ε. Φ, που ειναι και η προκυρηξη! Και μας ενδιαφερει την στιγμη που μιλαμε!Εικόνα
petrhs

Δημοσίευση από petrhs »

Παιδια δεν ξερω για ειδ φρουρους αλλα σχετικα με τις πιο πισω σελιδες που λεγαν για λιμενικο, επειδη εχω ανθρωπο στο λιμενικο γνωριζς πολυ καλα οτι το βισμα θα σε βοηθισει να μπεις αλλα πρεπει να προσπαθισεις και εσυ στα μαθηματα. Εννοειται μετα για τοποθετηση δεν το συζηταμε καν. Στο λιμενικο θελει βυσμα ο κοσμος το χει τουμπανο και μερικοι κρυφο καμαρι... Δεν μπορει ΚΑΝΕΝΑΣ να πει το αντιθετο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

petrhs έγραψε:Παιδια δεν ξερω για ειδ φρουρους αλλα σχετικα με τις πιο πισω σελιδες που λεγαν για λιμενικο, επειδη εχω ανθρωπο στο λιμενικο γνωριζς πολυ καλα οτι το βισμα θα σε βοηθισει να μπεις αλλα πρεπει να προσπαθισεις και εσυ στα μαθηματα. Εννοειται μετα για τοποθετηση δεν το συζηταμε καν. Στο λιμενικο θελει βυσμα ο κοσμος το χει τουμπανο και μερικοι κρυφο καμαρι... Δεν μπορει ΚΑΝΕΝΑΣ να πει το αντιθετο.

το έχουμε πει για το λιμενικό και το παραδέχονται όλοι τώρα μιλάμε για την προκήρυξη των ειδικών φρουρών
deosas

Δημοσίευση από deosas »

Παιδια στουσ ειδικουσ φρουρουσ δεν παιζει βυσμα 1000/100
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Rafale »

Οχι δεν βαζεις βυσμα. Απλα χρησιμοποιεις τις γνωριμιες σου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από Greek_Army »

Rafale έγραψε:Οχι δεν βαζεις βυσμα. Απλα χρησιμοποιεις τις γνωριμιες σου.

δεν είναι έτσι αλλά τελοσπάντων
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Greek_Army έγραψε:
Rafale έγραψε:Οχι δεν βαζεις βυσμα. Απλα χρησιμοποιεις τις γνωριμιες σου.

δεν είναι έτσι αλλά τελοσπάντων
ναι οποιος μπει... Ειναι βυσμα και εχει πολλες γνωριμιες... Να σας χαλασουμε χατιρι... Εικόνα
panos1984

Δημοσίευση από panos1984 »

Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να καταλαβουμε τα βυσματα που θα μπουν με ανυπαρκτα μορια και να τα πλακωσουμε στις ενστασεις!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

panos1984 έγραψε:Το θεμα ειναι να μπορεσουμε να καταλαβουμε τα βυσματα που θα μπουν με ανυπαρκτα μορια και να τα πλακωσουμε στις ενστασεις!
ετσι μπραβο... Αυτη ειναι η λυση!Εικόνα
nandy24
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nandy24 »

Ξέρει κανείς να μου πεί αν φέτος επιτέλους καταργήθηκε το βύσμα! Γιατί προς μεγάλη μου λύπει άκουσα από μέγαλα κεφάλια της αστυνομίας για τα τηλεφωνάκια που πέσανε (2000 ατόμα τουλάχιστον) όπως και από βουλευτικά γραφία... Είναι πραγματικά κρίμα να γίνεται κάτι τέτοιο εις βάρος αυτών που το αξίζουν.
stratos23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από stratos23 »

Ναντυ ποσα μορια εχεις εσυ ;Εικόνα
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nandy24 έγραψε:Ξέρει κανείς να μου πεί αν φέτος επιτέλους καταργήθηκε το βύσμα! Γιατί προς μεγάλη μου λύπει άκουσα από μέγαλα κεφάλια της αστυνομίας για τα τηλεφωνάκια που πέσανε (2000 ατόμα τουλάχιστον) όπως και από βουλευτικά γραφία... Είναι πραγματικά κρίμα να γίνεται κάτι τέτοιο εις βάρος αυτών που το αξίζουν.
μην πιστευεις τιποτα... Δεν καταργηθηκε τιποτα γιατι πολυ απλα δεν ισχυε τιποτα!Εικόνα Χαλαρωσε αν εχεις τα μορια 8α μπεις!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης