Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 24
Ενδιαφέροντα: - free running -
Επάγγελμα: kommanto junior

Δημοσίευση από ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 »

nikos13 έγραψε:Να ΄σαι καλα Ευαγγελια μου! Ειμαι και ε. Κ τριτεκνων, θα εχω χαμηλοτερη βαση;
κοιτα νικο. Δε ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ που θα πανε οι βασεις φετος. Μεχρι να βγουν ολοι θα λενε τα δικα τους.

τωρα ο θεος να βαλει το χερι του για να περασεις αφου το θες τοσο πολυ!

οσο για την ειδικη κατηγορια το χω ψαξει γιατι και εγω του χρονου ετσι θα ειμαι. Ναι θα εχεις χαμηλοτερη βαση.

αυτο δε σημαινει οτι αν δεν πιασεις την βαση της γενικης σειρας... Θα παρουν τος καλυτερους βαθμολογικα υποψηφιους, της ειδικης κατηγοριας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93 έγραψε:
nikos13 έγραψε:Να ΄σαι καλα Ευαγγελια μου! Ειμαι και ε. Κ τριτεκνων, θα εχω χαμηλοτερη βαση;
κοιτα νικο. Δε ξερει ΚΑΝΕΝΑΣ που θα πανε οι βασεις φετος. Μεχρι να βγουν ολοι θα λενε τα δικα τους.

τωρα ο θεος να βαλει το χερι του για να περασεις αφου το θες τοσο πολυ!

οσο για την ειδικη κατηγορια το χω ψαξει γιατι και εγω του χρονου ετσι θα ειμαι. Ναι θα εχεις χαμηλοτερη βαση.

αυτο δε σημαινει οτι αν δεν πιασεις την βαση της γενικης σειρας... Θα παρουν τος καλυτερους βαθμολογικα υποψηφιους, της ειδικης κατηγοριας.

και ασε να λεει ο καθενας τα δικα του για τις βασειςΕικόναακομα μηχανογραφικα δε δωσατεΕικόναΕικόνα

λοχιας

Δημοσίευση από λοχιας »

Πλησιαζει η ωρα που η σμυ θα εχει περισσοτερα μορια απο την αστυφυλακων...
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από lefterisg »

Λοχίας δεν έχεις άλλη δουλειά απο το να μπαίνεις και να παίζεις με το άγχος τόσων παιδιών λέγοντας αερολογίες του τύπου οτι θα παέι η βάση 15000 μόρια χωρίς καμία αιτιολόγιση και κανένα σκεπτικό... ; Λέγε ότι θές αλλά να το τεκμηριώνεις κιόλας και άσε οτι το είπε το γευθα (γεεθα θα εννοείς) και τέτοιες αρλούμπες...
LIKOS

Δημοσίευση από LIKOS »

Συμφωνω και εγο με τον λευτερη. φιλε λευτερη εγω εχω 12220 και εδοσα για το 10% της ΣΜΥ οπλα λες να εχω ελπιδες; η θα ανεβει πανω απο 2600 σε σχεσh με περιση;
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δεν ξέρω, περιμένουμε τις βάσεις να δούμε. Θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή πως θα κυμανθούν. Και εγώ είμαι υποψήφιος με το 10% αλλά σαν πρώτη επιλογή έχω τη ΣΜΥΝ και μετά τη ΣΜΥ. Έχω 10480 μόρια, οπώτε εσύ έχεις περισσότερες ελπίδες. Ας ελπίσουμε να μην έχουν μεγάλη άνοδο...
Λοχιας

Δημοσίευση από Λοχιας »

Λοιπόν εγώ είμαι δευτερο έτος σμυ κ ξέρω τι μ γίνεται... Λοιπόν όταν παει σμυ όσο σας λέω ελάτε να τ πούμε για να μν κουραζομαι τσάμπα κ άδικα! Καλή σας αποτυχία!
spyros

Δημοσίευση από spyros »

Φιλαρακο εκτος απο οτι εισαι γραφικος κ Μπετοστοκος εισαι κ γελοιος... Πες μ σοβαρα πιστευεις οτι σε λαμβανει κανεις υποψην του; . μπαινεις εδω κ γραφεις παπαρολογιες κ γενικοτητες Ενω αλλα παιδια αγωνιουν. Οσο για το 2ο ετος στη σμυ Πολυ αμφιβαλλω. Εδω δν ηξερες το ΓΕΕΘΑ... Περισσοτερο για κακομοιρης κ αποτυχημενος φαινεσαι παρα για στρατιωτικος... Για κανα παιδακι που απετυχε ν ενταχ8ει στ στρατο σε κοβω. Επειδη εισαι κομπλεξικος τ λεω... Φιλικα παντα... *****
lefterisg
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αν είσαι όντως όπως λες στο δεύτερο έτος της σχολής (που πολύ αμφιβάλλω) και εύχεσαι να αποτύχουν οι υποψήφιοι μελλοντικοί συνάδελφοί σου τότε οι μόνοι που απέτυχαν είναι τα άτομα της επιτροπής που σε εξέτασαν στα ψυχομετρικά και σε πέρασαν, εκτός και αν είχες βίσμα... Καλή σου σταδιοδρομία και καλή ξεκούραση. Α! Και μιας και ξέρεις και τα μόρια από τώρα, μπορείς να μας πείς και τη βάση της σχολής με το 10% ή δεν την έχουν βγάλει ακόμα στο ΓΕΥΘΑ...
λοχιας

Δημοσίευση από λοχιας »

Το οτι δεν εχεται μορια δεν σημαινει οτι λενε οι αλλοι ψεματα... Κ για τ αν ειμαι μεσα πες μου ονομα για αν μπεις μεσα που δεν το νομιζω να σε σκησω αναποδα παλιοαδερφη... Κ εσυ με το 10% η βαση θα ειναι λιγο πιο πανω απο τ 13500 μορια...
σπυρος

Δημοσίευση από σπυρος »

Ωωχ μν μ τα λες αυτα ετσι για ν προλαβω ν κρυφτω λοχια σβατσενεγκερ... Λοιπον Για ν δεις οτι φοβη8ηκα τωρα Λοχια της φουτσας γραψε τ ονομα μου για ν μ κλασεις τ @@... Πετρακης σπυρος... Ελα στη πυλη τ σεπτεμβρη. Αν κ μια ερωτηση, ΕΜΑ8ΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Τ ΓΕΕΘΑ Η ΘΑ Τ ΜΑΘΕΙΣ Τ 2ο ΧΡΟΝΟ. ΓΕΛΟΙΕ.(σορρυ παιδια που ριχνω τ επιπεδο τ φορουμ αλλα ο συγκεκριμενος ειναι κομπλεξικη περιπτωση
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Αμαν βρε παιδια... Τις διαφορες σας να τις λυσετε αλλουΕικόνα
19adonis92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από 19adonis92 »

Ρε παιδια ολοι μου λενε να βαλω αστυφυλάκων Ή καποια αλλη σχολη... Εχω 14172 στο 4ο και 16079 στο 5ο... Εγω όμως θέλω σμυ... Εσείς τι 8α βαζατε;
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_93
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Σμυ!Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

19adonis92 έγραψε:Ρε παιδια ολοι μου λενε να βαλω αστυφυλάκων Ή καποια αλλη σχολη... Εχω 14172 στο 4ο και 16079 στο 5ο... Εγω όμως θέλω σμυ... Εσείς τι 8α βαζατε;

Κάνε αυτό που θέλεις δικιά σου είναι η ζωή
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης