Λοχίας δεν έχεις άλλη δουλειά απο το να μπαίνεις και να παίζεις με το άγχος τόσων παιδιών λέγοντας αερολογίες του τύπου οτι θα παέι η βάση 15000 μόρια χωρίς καμία αιτιολόγιση και κανένα σκεπτικό... ; Λέγε ότι θές αλλά να το τεκμηριώνεις κιόλας και άσε οτι το είπε το γευθα (γεεθα θα εννοείς) και τέτοιες αρλούμπες...
Συμφωνω και εγο με τον λευτερη. φιλε λευτερη εγω εχω 12220 και εδοσα για το 10% της ΣΜΥ οπλα λες να εχω ελπιδες; η θα ανεβει πανω απο 2600 σε σχεσh με περιση;
Δεν ξέρω, περιμένουμε τις βάσεις να δούμε. Θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή πως θα κυμανθούν. Και εγώ είμαι υποψήφιος με το 10% αλλά σαν πρώτη επιλογή έχω τη ΣΜΥΝ και μετά τη ΣΜΥ. Έχω 10480 μόρια, οπώτε εσύ έχεις περισσότερες ελπίδες. Ας ελπίσουμε να μην έχουν μεγάλη άνοδο...
Αν είσαι όντως όπως λες στο δεύτερο έτος της σχολής (που πολύ αμφιβάλλω) και εύχεσαι να αποτύχουν οι υποψήφιοι μελλοντικοί συνάδελφοί σου τότε οι μόνοι που απέτυχαν είναι τα άτομα της επιτροπής που σε εξέτασαν στα ψυχομετρικά και σε πέρασαν, εκτός και αν είχες βίσμα... Καλή σου σταδιοδρομία και καλή ξεκούραση. Α! Και μιας και ξέρεις και τα μόρια από τώρα, μπορείς να μας πείς και τη βάση της σχολής με το 10% ή δεν την έχουν βγάλει ακόμα στο ΓΕΥΘΑ...
Το οτι δεν εχεται μορια δεν σημαινει οτι λενε οι αλλοι ψεματα... Κ για τ αν ειμαι μεσα πες μου ονομα για αν μπεις μεσα που δεν το νομιζω να σε σκησω αναποδα παλιοαδερφη... Κ εσυ με το 10% η βαση θα ειναι λιγο πιο πανω απο τ 13500 μορια...
19adonis92 έγραψε:Ρε παιδια ολοι μου λενε να βαλω αστυφυλάκων Ή καποια αλλη σχολη... Εχω 14172 στο 4ο και 16079 στο 5ο... Εγω όμως θέλω σμυ... Εσείς τι 8α βαζατε;