Κακή χρήση αναβολής;
Κακή χρήση αναβολής;
Η αναβολη σου ισχυει κανονικα. Οταν πας φανταρος, θα σου βαλουν προσθετη θητεια (εξαγορασιμη προς 90 ευρω ο μηνας νομιζω) για 'κακη χρηση αναβολης'
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κακή χρήση αναβολής;
Mike έγραψε:Η αναβολη σου ισχυει κανονικα. Οταν πας φανταρος, θα σου βαλουν προσθετη θητεια (εξαγορασιμη προς 90 ευρω ο μηνας νομιζω) για 'κακη χρηση αναβολης'
Δηλαδή;90 μια φορά ή 90 επί τους μήνες που έχασα;
Κακή χρήση αναβολής;
90 μόνο μια φορά.
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπερα Παιδια,
Πηρα αναβολη το 2005 επειδη περασα σε ΑΕΙ. Εκει φοιτησα 3 χρονια τα παρατησα κ μετα εφυγα για Αγγλια (δεν εχω ξαναγραφτει στο ΑΕΙ απο τοτε). Φετος τελειωνω απο Αγγλια κ θελω να κοψω την αναβολη! Θα μου επιβληθει προστιμο για κακη χρηση αναβολης αν προσκομισω τα χαρτια οτι ημουν φοιτητης σε Αγγλικο πανεπιστημιο.
Υ. Γ Η αναβολη μου ληγει το 2014
Πηρα αναβολη το 2005 επειδη περασα σε ΑΕΙ. Εκει φοιτησα 3 χρονια τα παρατησα κ μετα εφυγα για Αγγλια (δεν εχω ξαναγραφτει στο ΑΕΙ απο τοτε). Φετος τελειωνω απο Αγγλια κ θελω να κοψω την αναβολη! Θα μου επιβληθει προστιμο για κακη χρηση αναβολης αν προσκομισω τα χαρτια οτι ημουν φοιτητης σε Αγγλικο πανεπιστημιο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Νικοσ έγραψε:Καλησπερα Παιδια,
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα
Κακή χρήση αναβολής;
Γεια σας. Εγώ είχα πάρει αναβολή για Πανελλαδικές με το που τελείωσα το σχολείο γιατί δεν είχα περάσει πουθενά. Τελικά δεν έδωσα γραπτά και έκανα μόνο τα χαρτιά μου για 10% στις πανελλαδικές, δηλαδή συμμετείχα απλά δεν έγραψα, κράτησα τα μόρια της προηγούμενης χρονιάς! Τώρα από το Στρατολογικό γραφείο μου ζητάνε βεβαίωση για το αν έγραψα έστω και ένα μάθημα στις πανελλαδικές! Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
Κακή χρήση αναβολής;
Περασες καπου; Αρα θα παρεις αδεια σπουδων;
Οπως και να εχει ειτε δε θα γινει τιποτα, ειτε θα πληρωσεις 90 ευρω. Δεν ειναι και να σκας
Οπως και να εχει ειτε δε θα γινει τιποτα, ειτε θα πληρωσεις 90 ευρω. Δεν ειναι και να σκας
Κακή χρήση αναβολής;
Χρήστο δυστυχώς θα σου κολλήσουν 1 μήνα θητείας ο οποίος εξαγοράζεται με 90 ευρώ! Το ίδιο ακριβώς συνέβη στον αδερφό μου!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα. Σπουδαζα σε ιεκ κ εχω τελειωσει εδω κ ενα χρονο περιπου η αναβολη μου τελειωνει τελη του 2013. Θα επρεπε να κοψω την αναβολή; Εκρεμη η εξεταση πιστοποιησης που δν εχω δωσει ακομα λογο απουσιας. Να περιμενω ''τιμωρια''; Να γραφτω σε μια αλλη σχολη για να δικαιολογησω κατι;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
giorgio1611 έγραψε:Καλησπέρα. Σπουδαζα σε ιεκ κ εχω τελειωσει εδω κ ενα χρονο περιπου η αναβολη μου τελειωνει τελη του 2013. Θα επρεπε να κοψω την αναβολή; Εκρεμη η εξεταση πιστοποιησης που δν εχω δωσει ακομα λογο απουσιας. Να περιμενω ''τιμωρια''; Να γραφτω σε μια αλλη σχολη για να δικαιολογησω κατι;
Είσαι κομπλέ Δεν χρειάζεται να κάνεις κάποια κίνηση, στην στρατολογία τους ενδιαφέρει ότι τελείωσες τις σπουδές σου

-
- Στρατιώτης
Κακή χρήση αναβολής;
Και κάτι ακόμα αν εξαντλήσω την αναβολή μου χωρίς να κάνω κατι περετέρο απο άποψη σπουδών παρόλο που το σκέφτομαι θα έχω κυρώσεις;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Αυτό σου έγραψα και πριν, δεν τους ενδιαφέρει πότε τελείωσες τις σπουδές σου
-
- Στρατιώτης
Κακή χρήση αναβολής;
Ευχαριστω πολυ.
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα, έκανα και πριν ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα την απάντηση, αν μου επιτρέπετε να ξανά ρωτήσω. Πήρα αναβολή 4 χρόνια τον Φλεβάρη λόγο σπουδών πέρασα αλλά δεν θα πάω και λέω να την κόψω μέσα στον άλλον μήνα.1) Τι θα μου κάνουν επειδή δεν την έκοψα ποιο νωρίς;2) Αν την κόψω στα τέλη Νοέμβρη πότε θα μπω; Σε 4 μήνες;3) Εμένα δεν μου στείλανε κανένα χαρτί αναβολής και δεν ήξερα τίποτα για αυτό τι θα κάνω;
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Gamatos έγραψε:Καλησπέρα, έκανα και πριν ερώτηση αλλά δεν κατάλαβα την απάντηση, αν μου επιτρέπετε να ξανά ρωτήσω. Πήρα αναβολή 4 χρόνια τον Φλεβάρη λόγο σπουδών πέρασα αλλά δεν θα πάω και λέω να την κόψω μέσα στον άλλον μήνα.1) Τι θα μου κάνουν επειδή δεν την έκοψα ποιο νωρίς;2) Αν την κόψω στα τέλη Νοέμβρη πότε θα μπω; Σε 4 μήνες;3) Εμένα δεν μου στείλανε κανένα χαρτί αναβολής και δεν ήξερα τίποτα για αυτό τι θα κάνω;
1. Δηλαδή έκανες εγγραφή στην σχολή και δεν έχεις ξαναπατήσει από τότε; Πόσο καιρό γίνεται αυτό; Αν σε έχουνε διαγράψει από την σχολή θα έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής, άρα θα πληρώσεις 90 ευρώ η θα κάνεις 1 μήνα παραπάνω θητεία
2.Δες εδώ
3. Δεν σου στείλανε χαρτί αλλά σίγουρα σε ενημέρωσαν για πόσα χρόνια (4) πήρες αναβολή! Το χαρτί όπως έχουμε ξαναπεί αργεί να έρθει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες