Νικολέτα έγραψε:Και επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι Μπορούν νακάνουν οι γυναίκες στο ΠΝ; Σας ευχαριστώ και πάλι!
Συνφωνα με τη Συνταγματικη οδηγεια περι ισοτητας των δυο φυλλων και περι μη διακρησεων, οτι και οι αντρες (εκτος απο τα ΟΥΚ, ειναι το τελευταιο μας αβατο) Επισης εχουν επιδηξει εξερετικη ικανοτητα στο να βρισκουν ενα ανωτερο Αξιωματικο, να τον παντερυονται και να γλύτωνουν τις πλευσιμες υποχρεωσεις τους, μπιφτεκονοντας τες, στον υπολοιπο αντρικο πληθυσμο...
Νικολέτα έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, μπράβο για την προσπάθειά σας να μας ενημερώνετε.Ήθελα να ρωτήσω εάν δέχονται γυναίκες στα Ο. Υ. Κ. Και αν μέσω ΑΕΝ μπορεί κάποιος να καταταγεί στο Πολεμικό Ναυτικό.(Είμαι καινούρια στο forum και δεν ξέρω εάν δημοσίευσα στο κατάλληλο θέμα). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Tο πιο κοντινο στα ΟΥΚ που μπορεις να πας ειναι στις Κ/Δ του Σ. Ξ. Με ειδικοτητα ΧΕΛ η ΚΤΣ (εαν εισαι ΑΕΝ Πλ) η ΤΤΣ (εαν εισαι ΑΕΝ Μχ) Απο τις καλυτερες ειδικοτητες
Νικολέτα έγραψε:Tο πιο κοντινο στα ΟΥΚ που μπορεις να πας ειναι στις Κ/Δ του Σ. Ξ. Με ειδικοτητα ΧΕΛ η ΚΤΣ (εαν εισαι ΑΕΝ Πλ) η ΤΤΣ (εαν εισαι ΑΕΝ Μχ) Απο τις καλυτερες ειδικοτητες
Παιδια θα ηθελα να ρωτησω, επειδη φτανει η ωρα μου να καταταχθω και θελω να μπω ουκ, αν υπαρχει οριο για μυωπες και γενικα για προβληματα ορασης; Ευχαριστω!
Καλησπερα παιδια! Επειδη εγινε ερωτηση αλλα απαντηση δεν βλεπω θέλω να ρωτησω αν σε αποδεχονται στα ΟΥΚ με προβληματα ορασης. Θελω να παω μονιμος και εχω 1,75 μυωπια 0,25 αστιγματισμο και στα δυο ματια θα ημουν υποχρεος αν μου απαντουσατε! Ευχαριστω!
Nikos έγραψε:Καλησπερα παιδια! Επειδη εγινε ερωτηση αλλα απαντηση δεν βλεπω θέλω να ρωτησω αν σε αποδεχονται στα ΟΥΚ με προβληματα ορασης. Θελω να παω μονιμος και εχω 1,75 μυωπια 0,25 αστιγματισμο και στα δυο ματια θα ημουν υποχρεος αν μου απαντουσατε! Ευχαριστω!
Υπρεχει σχετικο θεμα ψαξε και θα βρεις εχει απαντηθη 1000 φορες
Καλησπέρα. Θελω να σας ρωτησω τι ακρηβως χρειάζεται καποιος ωστε να μπορεσει να ''μπει'' στα ΟΥΚ και στα ΛΟΚ ξεχωριστα. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας