Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Μηχανικάρα
Ε ρε γλεντια!
Παλι καλα που δεν θα την περασω την εμπειρια

Για το σπασμένο χέρι μου πρέπει να προσκομίσω κάποιο χαρτί που να το αποδεικνύει ότι το είχα σπάσει πριν 4 χρόνια ή απλά το λεω στις εξετάσεις την ημερα καταταξης;
Απλά τους το λές. Εκτός και αν θές να δώσεις λεπτομέρειες σε ποίο σημείο του χεριού είχες κάταγμα.
Παιδια παρουσιαζομαι 2-5-11 αυλωνα. Εχω προβλημα και στα 2 ποδια απο τροχαια που ειχα. Εχω παρει ηδη αναβολη κ τν εκοψα. Στο ενα ποδι ειχα σοβαρο προβλημα στο γοφο (εως κ 67%αναπηρια) τωρα ομως μετα απο επανεξεταση μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλα. Στο αλλο ποδι εχω προβλημα στο γονατο.(ειναι στραβο μετα απο λαθος γιατρων). Μπορω να τρεξω απλα δεν μπορω πολλες ωρες ορθοστασιας κ πολλες πολλες ασκησεις. Θελω να υπηρετησω κ να τελιωνο με το στρατιωτικο θα με κρατησουν; Πρεπει να εχω μαζι μου χαρτια κ γνωματευσεις γιατρων; Ευχαριστω.
Balourdos έγραψε:Παιδια παρουσιαζομαι 2-5-11 αυλωνα. Εχω προβλημα και στα 2 ποδια απο τροχαια που ειχα. Εχω παρει ηδη αναβολη κ τν εκοψα. Στο ενα ποδι ειχα σοβαρο προβλημα στο γοφο (εως κ 67%αναπηρια) τωρα ομως μετα απο επανεξεταση μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλα. Στο αλλο ποδι εχω προβλημα στο γονατο.(ειναι στραβο μετα απο λαθος γιατρων). Μπορω να τρεξω απλα δεν μπορω πολλες ωρες ορθοστασιας κ πολλες πολλες ασκησεις. Θελω να υπηρετησω κ να τελιωνο με το στρατιωτικο θα με κρατησουν; Πρεπει να εχω μαζι μου χαρτια κ γνωματευσεις γιατρων; Ευχαριστω.
εννοειτε πως πρεπει να εχεις χαρτια και γνωματευσεις γιατρων. Για να λες 67% αναπηρια μπορει να βγεις ακομα και ι5 και να μην υπηρετισεις καθολου... Αν θες να υπηρετισεις, φανταζομαι ι4 ενοπλο και δεν θα σε ταλεπορισουν και πολυ.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Γεια σας παιδια! Καινουργιος στο φορουμ...
Επειδη μπαινω με τη σειρα του Αυγουστου, θα ηθελα να μαθω αν στα εγγραφα που πρεπει να εχουμε μαζι μας τη πρωτη μερα, για το ΑΦΜ και το αποδεικτικο γραμματικων γνωσεων με μια φωτοτυπια ειμαστε καλυμενοι; Μια του ΑΦΜ και μια της βεβαιωσης Πτυχιου του ΤΕΙ ας πουμε;
Επειδη μπαινω με τη σειρα του Αυγουστου, θα ηθελα να μαθω αν στα εγγραφα που πρεπει να εχουμε μαζι μας τη πρωτη μερα, για το ΑΦΜ και το αποδεικτικο γραμματικων γνωσεων με μια φωτοτυπια ειμαστε καλυμενοι; Μια του ΑΦΜ και μια της βεβαιωσης Πτυχιου του ΤΕΙ ας πουμε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
kobe24 έγραψε:Γεια σας παιδια! Καινουργιος στο φορουμ...
Μπορείς να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα ώστε να μην απαντάμε συνέχεια στα ίδια ερωτήματα
Γεια η δικια μου περιπτωση είναι σχετικα ιδιαζουσα. Δεν έχω βιβλιάριο υγείας, μιας και απ τις μετακομίσεις δεν ξέρω πια σε ποιο σημειο της ελλάδας είναι. Εννοείται πως δεν ξέρω ούτε τι ομάδα αίματος είμαι, ούτε και τι εμβόλια μου κάναν μικρός, γιατί εδώ που τα λέμε οι δικοί δε με είχαν και στις πρώτες τους προτεραιότηες. Δεν έχω αφμ γιατί όλες μου τις δουλειές τις έκανα πάντα μαύρες. Όταν πήγα να κόψω την αναβολή δεν τους πήγα βεβαίωση απ τη σχολή, και τώρα δε μπορώ να πάρω ούτως ή άλλως γιατί το κεπ λέει πως η σχολή μου δίνει βεβαιώσεις μόνο αυτοπροσώπως, και είναι σχεδόν 108 ευρώ να πάω και να ρθω για μια βεβαιωση. Φτηνότερο απ την εξαγορά της ποινής που είναι 90 ευρώ για κακη χρηση αναβολής, ή ένας επιπλέον μήνας θητεία (θα θελα μια επιβεβαιωση πάνω σε αυτο). Σκέφτομαι να τους ανταμείψω με το να παω μια γαματη ακτινογραφία θώρακος, και ένα αντίγραφο ταυτότητας, γιατί την παλιά μου είπα ότι μου την κλέψανε όταν η κοπέλα μου πήρε τα πράγματα μου και έφυγε.(άσχετο αλλα να πω και καπου τον πόνο μου). Όπως καταλαβαίνετε αντιμετωπίζω πια τη ζωή με κάποιο χιούμορ, και θέλω να μάθω αν πάω με αυτά τα εχέγγυα (μιση ταυτοτητα και μια γαματη ακτινογραφία) θα με κρατήσουν στο στρατευμα, ή θα με διώξουν. Και ακόμα και αν με κρατήσουν από γραφειοκρατική άποψη, παίζει να με διώξει ο ψυχίατρος αν του πω την κατασταση μου; Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Κανείς;:(
Θα πρέπει να έχεις επίσημο χαρτί με φωτογραφία για να γίνεις δεκτός στην κατάταξη ή έστω να πάρεις αναβολή αν δεν έχεις απλά είναι σαν να μην παρουσιάστηκες.
Θα σου κάνουν εκεί εξέταση αίματος και θα μάθουν,
Βιβλιάριο δεν θα είσαι και ο μόνος που δεν θα έχει, υποθέτω πως δεν γίνεται τίποτα σε όσους δεν έχουν, τα εμβόλια θα σου τα κάνουν δεν τα γλιτώνει κανείς.
ΑΦΜ μπορείς να πας στην Δ. Ο. Υ της περιοχής σου και να πάρεις.
Πάρε και ένα τηλέφωνο στη σχολή σου και εξήγησε τους μήπως και κάνουν μια εξαίρεση.
Θα σου κάνουν εκεί εξέταση αίματος και θα μάθουν,
Βιβλιάριο δεν θα είσαι και ο μόνος που δεν θα έχει, υποθέτω πως δεν γίνεται τίποτα σε όσους δεν έχουν, τα εμβόλια θα σου τα κάνουν δεν τα γλιτώνει κανείς.
ΑΦΜ μπορείς να πας στην Δ. Ο. Υ της περιοχής σου και να πάρεις.
Πάρε και ένα τηλέφωνο στη σχολή σου και εξήγησε τους μήπως και κάνουν μια εξαίρεση.
Ναι έχω ένα επίσημο χαρτάκι με μια πολυ γαματη φωτογραφία μου που μου δωσαν οι μπατσοι να χρησιμποιω αντι ταυτοτητας μεχρι να βγει η κανονικη. Φανταζομαι δε μπορω να βρω κατι πιο επισημο για να τους πεισω οτι ειμαι εγω. Βέβαια αν είναι σαν να μην παρουσιάστηκα φαντάζομαι θα κηρυχτώ ανυπότακτος και αναρωτιέμαι αν θα με συλλάβουν επι τοπου μιας και δεν έχουν καμια αποδειξη ότι είμαι εγώ. Γιατί αν είχαν, τότε δεν είμαι ανυπότακτος. Τέσπα, η σχολή μου πήγε διακοπές, αλλά πριν μερικές βδομάδες που είχα επικοινωνήσει μου είπα εν ολίγοις ότι στα @@ τους για το χαρτί μου. Και να σου πω και την αλήθεια, δεν έχω κάποιο πρόβλημα να κάτσω ένα μήνα παραπάνω (σίγουρα αυτή είναι η ποινη; ) εφόσον και να βγω πάλι άνεργος θα είμαι. Το αφμ είναι υποχρεωτικό; Δηλαδή αν δε βγάλω, δε θα με πάρουν; Αν το έχουν τόσο ζόρι, ας μου βγάλουν αυτοί ένα. Αλλιώς θα με βάλουν φυλακή μέχρι να βγάλω ένα; Τι γαμάτοι 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
ΑΦΜ δεν είναι υποχρεωτικό να τους δώσεις. Ούτε κι εγώ είχα δώσει όταν είχα μπει. Ακτινογραφία μπορείς να βγάλεις και μετά την κατάταξη.
Αυτό που οπωσδήποτε χρειάζεσαι είναι μία ταυτότητα (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) ή κάτι που να αποδεικνύει πως είσαι εσύ. Πρέπει οπωσδήποτε να έχει φωτογραφία το αποδεικτικό σου.
Αυτό που οπωσδήποτε χρειάζεσαι είναι μία ταυτότητα (ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) ή κάτι που να αποδεικνύει πως είσαι εσύ. Πρέπει οπωσδήποτε να έχει φωτογραφία το αποδεικτικό σου.
Ουαου, ούτε ακτινογραφία; Χαχαχαχαχα θα παω μόνο με το αποδεικτικό ύπαρξής μου. Χαχαχαχαχα
Αν μπορείς βγάλε πριν μπεις ακτινογραφία στον τόπο σου γιατί μετά που να τρέχεις.
Δεν έχεις τελειώσει ακόμη με τη σχολή σου; Πάρε μια εγγραφή που έκανες στο τελευταίο εξάμηνο, και να πεις πως όταν έκοψες την αναβολή τους είχες δόση τη βεβαίωση της σχολής και δεν σου τη έδωσαν πίσω, άφησε τους να ψάχνονται τώρα αν επιμένουν ας σου δώσουν μια ωραιότατη φοιτητική άδεια να πας να την πάρεις.
Όσο για το άνεργος μπορείς να κάτσεις από 6 ως 36 μήνες στο στρατό και να παίρνεις κάνα 600?
Δεν έχεις τελειώσει ακόμη με τη σχολή σου; Πάρε μια εγγραφή που έκανες στο τελευταίο εξάμηνο, και να πεις πως όταν έκοψες την αναβολή τους είχες δόση τη βεβαίωση της σχολής και δεν σου τη έδωσαν πίσω, άφησε τους να ψάχνονται τώρα αν επιμένουν ας σου δώσουν μια ωραιότατη φοιτητική άδεια να πας να την πάρεις.
Όσο για το άνεργος μπορείς να κάτσεις από 6 ως 36 μήνες στο στρατό και να παίρνεις κάνα 600?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης