jo έγραψε:Πρώτος και καλυτερος ο δυκ.![]()
Δεν με απασχολεί κάν το άν θα γίνεις μέλος ή όχι!
PS : Ζητώ συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος!

jo έγραψε:Πρώτος και καλυτερος ο δυκ.![]()
πραγματικα αυτη η αρνητικοτητα σου να γινεις μελος δεν μπορω να την καταλαβωjo έγραψε:Πρώτος και καλυτερος ο δυκ.οπως σου εχω πει και παλια, δεν εχω γνωσεις επι του θεματος, γιατι να γινω μέλος; Να λεω βλακειες και ασχετα, αφου μπορω κι ως πολιτης, χαχα
alexiastr@ έγραψε:Στρατηγε μαλλον εχεις πολλες γνωσεις μηπως ξερεις περισσοτερα πραγματα η συμβουλες για οσους παρουσιαζονατια μεσολογγι περασα και ειμαι λιγο ανγχωμενη. Οτι και να ξερεις θα ειναι βοηθεια. Η αν παρουσιαζεται καποιος αλλος ας πει... Φιλια...
jo έγραψε:Πως με καταλαβαίνεις illy, είσαι σπίρτο!
Αλεξια μου σε μενα αναφερθηκες καλη μου αλλα θα σε παραπεμψω στα παιδια που θα ειναι μαζι σου στον κεν... Οπως φυσικα η Καιτη-που εχετε κ ιδια ειδικοτηταalexiastr@ έγραψε:Στρατηγε μαλλον εχεις πολλες γνωσεις μηπως ξερεις περισσοτερα πραγματα η συμβουλες για οσους παρουσιαζονατια μεσολογγι περασα και ειμαι λιγο ανγχωμενη. Οτι και να ξερεις θα ειναι βοηθεια. Η αν παρουσιαζεται καποιος αλλος ας πει... Φιλια...
αχαχαχ, ρε δυκακο πολυ ψαγμενος εισαι! Που πας κ τα βρισκεις αυτα; Πρωτη φορα την ακουσα την μαρκα... Υπαρχει σε φαρμακεια?D.Y.K έγραψε:Μια καλή πούδρα είναι η GEHWOL Foot Powder!
Επίσης άλλη μια καλή για την αντιμυκιτίαση είναι η GEHWOL med Foot Powder ,
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες