Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
andybgr
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από andybgr »

φιλε σε πια μοιρα υπηρέτησες;

andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

Τεσπα στο θέμα μας, εμενα με βγάλανε ακατάλληλο απο ειδικές δυνάμεις, αλλα κατάλληλο για τα υπόλοιπα όπλα-σώματα... (για ακόμη μια φορά, χωρίς να κοπώ πουθενά)

είμαι επιλαχών δεν μου ανακοινώθηκε ακόμη καινούργια ειδικότητα. έχω πάρα πολλά μόρια, αν υπήρχε σειρά σε οποιαδήποτε ειδικότητα θα βρισκόμουνα στις πρώτες θέσεις...

ξέρει κανείς τι παίζει; αν υπάρχει κάποια ελπίδα...

Υ. Γ. και έχω πάρει τηλ στο ΓΕΣ, μου είπανε πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ειδικότητα μου οπότε δεν έχω και σειρά...

φιλαράκια μου λένε, πως θα σε πάρουν κατευθείαν επιδή αλλαξες ειδικότητα απο ειδικές δυνάμεις, και άλλοι λένε πως θα είσαι ο τελευταίος των τελευταίων...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μηπως γνωριζει κανεις να μ πει ποτε βγαινουν τ αποτελεσματα για τους επιλαχωντες;
Grecia
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Grecia »

Μαλλον μετα την ορκομοσια...
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εικόναμην ακους οτι λενε ασε τον χρονο να δειξει μεχρι τελος φεβρουαριου θα σε εχουν καλεσει σιγουρα θα υπαρξουν πολλες αποχωρησεις οπως σου ειπα και πιο πανω ιδη εφυγαν 3 ατομα απο ρεντινα, και εοισεις εμαθα και απο το πεζικο θα φυδγουν θα το δεις θα μπεις εχε πιστη! Εγω ξερω πως δν θα μπω γιατι ειμαι στην ειδικοτητα μου και ετσι απετυχα, περιμενω τωρα την επομενη προκυρηξει να δωσω παλι και μην πτοεισαι ολα καλα θα πανε! ΕικόναΕικόνα
Anonymous

Μηπως γνωριζει κανεις να ποτα βγαινουν τ αποτελεσματα για τους επιλαχωντες;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι αποτελεσματα λες κουκλα μου; εχουν βγει για την σειρα την οποια εισαι; τωρα για το ποτε θα σε καλεσουν ειναι μεχρι τελος φεβρουαριου!
andybgr

Δημοσίευση από andybgr »

andybgr έγραψε:Τεσπα στο θέμα μας, εμενα με βγάλανε ακατάλληλο απο ειδικές δυνάμεις, αλλα κατάλληλο για τα υπόλοιπα όπλα-σώματα... (για ακόμη μια φορά, χωρίς να κοπώ πουθενά)

είμαι επιλαχών δεν μου ανακοινώθηκε ακόμη καινούργια ειδικότητα. έχω πάρα πολλά μόρια, αν υπήρχε σειρά σε οποιαδήποτε ειδικότητα θα βρισκόμουνα στις πρώτες θέσεις...

ξέρει κανείς τι παίζει; αν υπάρχει κάποια ελπίδα...

Υ. Γ. και έχω πάρει τηλ στο ΓΕΣ, μου είπανε πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ειδικότητα μου οπότε δεν έχω και σειρά...

φιλαράκια μου λένε, πως θα σε πάρουν κατευθείαν επιδή αλλαξες ειδικότητα απο ειδικές δυνάμεις, και άλλοι λένε πως θα είσαι ο τελευταίος των τελευταίων...

Anonymous

Εικόνακανενα νεο με τους επιλαχων παιδια ποτε θα εχουμε κανενα νεο

Anonymous

εγω απο οτι εμαθα απο αρχες φεβρουαριου θα εχουμε! Καλη επιτυχια

sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

Ηδη απο οτι διαβασα αλλες απαντησεις εχουν φυγει παιδια. Μεχρι της 13 μαρτιου θα ξερουμε.
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από sasa »

Μακαρι κατερινα καλη επιτυχεια σε ολους μας
Anonymous

tzovana18 έγραψε:τι αποτελεσματα λες κουκλα μου; Εχουν βγει για την σειρα την οποια εισαι; Τωρα για το ποτε θα σε καλεσουν ειναι μεχρι τελος φεβρουαριου!
τα μορια βγηκανε οχι η σειρα που ειναι καθενας αυτη την μαθαινεις μονο αν παρεις τηλ κατω ετσι; ... κανω λαθος;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κοιτα εγω εμαθα και τα μορια και την σειρα στην οποια ειμαι επιλαχουσα απο το ΓΕΣ τωρα αμα εσυ ρωτας κατι αλλο δν μπορω να το καταλαβω αν εχεις απορια κουκλα μου πες μου και οπου μπορω θα σου απαντησω, φιλακια.
Anonymous

tzovana18 έγραψε:κοιτα εγω εμαθα και τα μορια και την σειρα στην οποια ειμαι επιλαχουσα απο το ΓΕΣ τωρα αμα εσυ ρωτας κατι αλλο δν μπορω να το καταλαβω αν εχεις απορια κουκλα μου πες μου και οπου μπορω θα σου απαντησω, φιλακια.
sorry εγω δεν το διατυπωσα σωστα. Τα μορια μας τα μαθαμε απο την σελιδα του στρατου που σου λεει αν εισαι επιλαχουσα η επιτυχουσα. Κ την σειρα αν εισαι επιλαχουσα την μαθαινεις αν παρεις τηλ κατω στο γες. Σωστα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης