Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
φιλε σε πια μοιρα υπηρέτησες;
-
Τεσπα στο θέμα μας, εμενα με βγάλανε ακατάλληλο απο ειδικές δυνάμεις, αλλα κατάλληλο για τα υπόλοιπα όπλα-σώματα... (για ακόμη μια φορά, χωρίς να κοπώ πουθενά)
είμαι επιλαχών δεν μου ανακοινώθηκε ακόμη καινούργια ειδικότητα. έχω πάρα πολλά μόρια, αν υπήρχε σειρά σε οποιαδήποτε ειδικότητα θα βρισκόμουνα στις πρώτες θέσεις...
ξέρει κανείς τι παίζει; αν υπάρχει κάποια ελπίδα...
Υ. Γ. και έχω πάρει τηλ στο ΓΕΣ, μου είπανε πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ειδικότητα μου οπότε δεν έχω και σειρά...
φιλαράκια μου λένε, πως θα σε πάρουν κατευθείαν επιδή αλλαξες ειδικότητα απο ειδικές δυνάμεις, και άλλοι λένε πως θα είσαι ο τελευταίος των τελευταίων...
είμαι επιλαχών δεν μου ανακοινώθηκε ακόμη καινούργια ειδικότητα. έχω πάρα πολλά μόρια, αν υπήρχε σειρά σε οποιαδήποτε ειδικότητα θα βρισκόμουνα στις πρώτες θέσεις...
Υ. Γ. και έχω πάρει τηλ στο ΓΕΣ, μου είπανε πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ειδικότητα μου οπότε δεν έχω και σειρά...
φιλαράκια μου λένε, πως θα σε πάρουν κατευθείαν επιδή αλλαξες ειδικότητα απο ειδικές δυνάμεις, και άλλοι λένε πως θα είσαι ο τελευταίος των τελευταίων...
Μηπως γνωριζει κανεις να μ πει ποτε βγαινουν τ αποτελεσματα για τους επιλαχωντες;
Μαλλον μετα την ορκομοσια...

Μηπως γνωριζει κανεις να ποτα βγαινουν τ αποτελεσματα για τους επιλαχωντες;
Τι αποτελεσματα λες κουκλα μου; εχουν βγει για την σειρα την οποια εισαι; τωρα για το ποτε θα σε καλεσουν ειναι μεχρι τελος φεβρουαριου!
-
andybgr έγραψε:Τεσπα στο θέμα μας, εμενα με βγάλανε ακατάλληλο απο ειδικές δυνάμεις, αλλα κατάλληλο για τα υπόλοιπα όπλα-σώματα... (για ακόμη μια φορά, χωρίς να κοπώ πουθενά)

εγω απο οτι εμαθα απο αρχες φεβρουαριου θα εχουμε! Καλη επιτυχια
Ηδη απο οτι διαβασα αλλες απαντησεις εχουν φυγει παιδια. Μεχρι της 13 μαρτιου θα ξερουμε.
Μακαρι κατερινα καλη επιτυχεια σε ολους μας
τα μορια βγηκανε οχι η σειρα που ειναι καθενας αυτη την μαθαινεις μονο αν παρεις τηλ κατω ετσι; ... κανω λαθος;tzovana18 έγραψε:τι αποτελεσματα λες κουκλα μου; Εχουν βγει για την σειρα την οποια εισαι; Τωρα για το ποτε θα σε καλεσουν ειναι μεχρι τελος φεβρουαριου!
Κοιτα εγω εμαθα και τα μορια και την σειρα στην οποια ειμαι επιλαχουσα απο το ΓΕΣ τωρα αμα εσυ ρωτας κατι αλλο δν μπορω να το καταλαβω αν εχεις απορια κουκλα μου πες μου και οπου μπορω θα σου απαντησω, φιλακια.
sorry εγω δεν το διατυπωσα σωστα. Τα μορια μας τα μαθαμε απο την σελιδα του στρατου που σου λεει αν εισαι επιλαχουσα η επιτυχουσα. Κ την σειρα αν εισαι επιλαχουσα την μαθαινεις αν παρεις τηλ κατω στο γες. Σωστα;tzovana18 έγραψε:κοιτα εγω εμαθα και τα μορια και την σειρα στην οποια ειμαι επιλαχουσα απο το ΓΕΣ τωρα αμα εσυ ρωτας κατι αλλο δν μπορω να το καταλαβω αν εχεις απορια κουκλα μου πες μου και οπου μπορω θα σου απαντησω, φιλακια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης