Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από takis2 »

takis2 έγραψε:
thrakiotis έγραψε:taki δες λιγο αν υπαρχει Διαβιβαστης πυροβολικου και αν το εχει [γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι στην προ προηγουμενη προκυρηξη] πες μ ποσα μορια ειχε πανω κατω.

εισαι διαβασμενος φιλε. Δεν εχει στην προηγουμενη προκυρηξη. Και απο οτι ειδα λιγο και την προκυρηξη του 2007 παλι δεν εχει. Εχω μονο την προκυρηξη του 2007 και οχι τις βασεις του 2007.

δε το ειπα ειρωνικα το διαβασμενος. Μη παρεξηγηθω. Με μια γρηγορη ματια ειδα την προκυρηξη του 2007. Οκ;
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από thrakiotis »

Το ξερω illy μ το θυμαμε απλως ηθελα να σιγουρευτω γιατι το εψαξα μηπως μου ξεφυγε κατι
taki ευχαριστω για τον κοπο σου
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από thrakiotis »

Μην ανχωνεσε τακη καμμια παρεξηγηση Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Για διοικητικός έκανα τα χαρτιά μου την θέση που θέλει 170 άτομα.
Δεν έχω πολλά μόρια 350 στο σύνολο αλλά με 2.000 άτομα ίσως να έχω κάποια ελπίδα άμα υπολογίσεις ότι θα κοπούν άτομα σε αθλήματα / υγειονομικά.
Είναι σίγουρο το νμ και αφορά το σύνολο των 200 θέσεων που ζητούσε η στρατολογία;
Γιατί με 5.000 αιτήσεις που ακούστηκε σε άλλο τοπικ μου κόπηκαν τα φτερά τώρα ίσως να έχω κάποιες ελπίδες
Anonymous

noname έγραψε:Για διοικητικός έκανα τα χαρτιά μου την θέση που θέλει 170 άτομα.
Δεν έχω πολλά μόρια 350 στο σύνολο αλλά με 2.000 άτομα ίσως να έχω κάποια ελπίδα άμα υπολογίσεις ότι θα κοπούν άτομα σε αθλήματα / υγειονομικά.
Είναι σίγουρο το νμ και αφορά το σύνολο των 200 θέσεων που ζητούσε η στρατολογία;
Γιατί με 5.000 αιτήσεις που ακούστηκε σε άλλο τοπικ μου κόπηκαν τα φτερά τώρα ίσως να έχω κάποιες ελπίδες
100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.noname πτυχιο ΤΕΙ έχεις;
Anonymous

Όχι τεε, άμα είχα τει θα ήμουν μια χαρά πιστεύω!
Τα μόρια είναι +ξένη γλώσσα +θητεία
Anonymous

noname έγραψε:Όχι τεε, άμα είχα τει θα ήμουν μια χαρά πιστεύω!
Τα μόρια είναι +ξένη γλώσσα +θητεία
Εχεις ελπίδες!
Anonymous

Με πτυχίο απο τεε που έχω; Σίγουρα υπάρχει ελπίδα αλλά είναι το τελευταίο στην λίστα Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Marina2 »

noname μην απογοητευεσαι. Δεν μπορεις να ξερεις απο τωρα ποια θα ειναι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού γιατι δεν εχουμε περάσει ολες τις δοκιμασιες
Anonymous

Καλισπερα παιδια. Χρειαζομαι τιν βοιθεια σας... Ειμαι υποψηφιος για εποπ στιν πολεμικη μας αεροπορια... Εχω διαβαση τιν προκυρηξει που λεει ποσα μορια δινι πτυχειο ΤΕΕ 210 μοναδες και το οτι εκανα 9μηνη θυτια 150 μοναδες; Αυτα μονο εχωΕικόνα διλαδει εχω 360 μορια; Ας μου λυση καπιος τιν απορια. Σας ευχαριστο... Και καλη επιτυχεια σε ολουςΕικόνα
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από anna.nikos »

NIKOS έγραψε: Καλισπερα παιδια. Χρειαζομαι τιν βοιθεια σας... Ειμαι υποψηφιος για εποπ στιν πολεμικη μας αεροπορια... Εχω διαβαση τιν προκυρηξει που λεει ποσα μορια δινι πτυχειο ΤΕΕ 210 μοναδες και το οτι εκανα 9μηνη θυτια 150 μοναδες; Αυτα μονο εχωΕικόνα διλαδει εχω 360 μορια; Ας μου λυση καπιος τιν απορια. Σας ευχαριστο... Και καλη επιτυχεια σε ολουςΕικόνα
ναι
Anonymous

Καταλαβα τιν εκατσα τιν βαρκα ουτε επυλαχον δεν θα με... Σε ευχαριστο πολι παντος
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

νικος έγραψε: Καταλαβα τιν εκατσα τιν βαρκα ουτε επυλαχον δεν θα με... Σε ευχαριστο πολι παντος
δικη μου αποψη, πιστευω οτι στην ΠΑ το μορφωτικο επιπεδο ειναι απο στρατο, αρα και τα μορια θα ειναι υψηλα.
Anonymous

Τι εννοεις> Πιστευω οτι στην ΠΑ το μορφωτικο επιπεδο ειναι απο στρατο,
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

νικος έγραψε: Τι εννοεις> Πιστευω οτι στην ΠΑ το μορφωτικο επιπεδο ειναι απο στρατο,
επαναλαμβανω δικη μου αποψη. Απ'οτι βλεπω και απο εδω παιδια για αεροπορια εχουν μεγαλο απολυτηριο λυκειου, ξενες γλωσσες κ. Α. Ενω στρατο ξηρας ζηταει κ γυμνασιου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης