thrakiotis έγραψε:taki δες λιγο αν υπαρχει Διαβιβαστης πυροβολικου και αν το εχει [γιατι απο οτι θυμαμαι ειναι στην προ προηγουμενη προκυρηξη] πες μ ποσα μορια ειχε πανω κατω.
εισαι διαβασμενος φιλε. Δεν εχει στην προηγουμενη προκυρηξη. Και απο οτι ειδα λιγο και την προκυρηξη του 2007 παλι δεν εχει. Εχω μονο την προκυρηξη του 2007 και οχι τις βασεις του 2007.
δε το ειπα ειρωνικα το διαβασμενος. Μη παρεξηγηθω. Με μια γρηγορη ματια ειδα την προκυρηξη του 2007. Οκ;
Για διοικητικός έκανα τα χαρτιά μου την θέση που θέλει 170 άτομα. Δεν έχω πολλά μόρια 350 στο σύνολο αλλά με 2.000 άτομα ίσως να έχω κάποια ελπίδα άμα υπολογίσεις ότι θα κοπούν άτομα σε αθλήματα / υγειονομικά. Είναι σίγουρο το νμ και αφορά το σύνολο των 200 θέσεων που ζητούσε η στρατολογία; Γιατί με 5.000 αιτήσεις που ακούστηκε σε άλλο τοπικ μου κόπηκαν τα φτερά τώρα ίσως να έχω κάποιες ελπίδες
noname έγραψε:Για διοικητικός έκανα τα χαρτιά μου την θέση που θέλει 170 άτομα. Δεν έχω πολλά μόρια 350 στο σύνολο αλλά με 2.000 άτομα ίσως να έχω κάποια ελπίδα άμα υπολογίσεις ότι θα κοπούν άτομα σε αθλήματα / υγειονομικά. Είναι σίγουρο το νμ και αφορά το σύνολο των 200 θέσεων που ζητούσε η στρατολογία; Γιατί με 5.000 αιτήσεις που ακούστηκε σε άλλο τοπικ μου κόπηκαν τα φτερά τώρα ίσως να έχω κάποιες ελπίδες
100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΒΑΣΩ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.noname πτυχιο ΤΕΙ έχεις;