Πότε ορκίζεσαι στο στρατό;
- mitsos_dlx
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Λογικά αν ισχύει θα είναι για όλους. Αλλά και εγώ μόνο φήμες ακούω μέχρι τώρα. Δεν βλέπω να ανακοινώνεται κάτι επίσημα. Κρίμα και θα ήταν καλό να ξέρουμε πριν μπούμε για να μη παίρνουμε παραπάνω πράγματα τζάμπα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Σε όλα τα ΚΕΝ είναι η ορκωμοσία γίνεται την ίδια ημέρα, τώρα αν έχει αλλάξει κάτι προσωπικά δεν το γνωρίζω, ας πάρετε τηλέφωνο στο κέντρο που παρουσιάζεστε.
Greek_Army έγραψε:Σε όλα τα ΚΕΝ είναι η ορκωμοσία γίνεται την ίδια ημέρα, τώρα αν έχει αλλάξει κάτι προσωπικά δεν το γνωρίζω, ας πάρετε τηλέφωνο στο κέντρο που παρουσιάζεστε.
Ακουσα για 6 Ιουνιου αλλα μου φαινεται παρα πολυ νωρις.
Αυτή η σειρά έχω ακούσει και εγώ ότι θα ορκιστεί πιο νωρίς λόγο εκλογών και για να μην υπάρχει πρόβλημα στις μονάδες (που υπάρχει ήδη τεράστιο) θα ορκιστούν πιο νωρίς και μετά κατευθείαν εκπαίδευση-μονάδα γιατί απολύεται η παλιά σειρά και θα πέσει μεγάλη εμπλοκή στα στρατόπεδα συν ότι έτσι μειώνονται τα μέτρα ασφαλείας
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Και τι εκπαίδευση θα προλάβεις να κάνεις σε 8-10 μέρες ; Ακόμα δεν μπούμε θα μας πάνε στου διαόλου τη μάνα
Καλύτερα ρε φίλε, όσους ξέρω που έκατσαν τον προβλεπόμενο χρόνο είχαν λιώσει στις μεταβολές και στο βήμα κάθε μέρα, ότι πιο βαρετό υπάρχει...
Καλησπέρα παιδιά!
Παρουσιάζομαι εξ αναβολής (κοινωνικοί λόγοι) στην Αυλώνα 2 Ιουλίου, και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι προβλέπεται για την ορκομωσία μας; Είναι μαζί με όσους παρουσιάζονται μια εβδομάδα μετά ή αντίστοιχα ορκιζόμαστε νωρίτερα;
Παρουσιάζομαι εξ αναβολής (κοινωνικοί λόγοι) στην Αυλώνα 2 Ιουλίου, και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε τι προβλέπεται για την ορκομωσία μας; Είναι μαζί με όσους παρουσιάζονται μια εβδομάδα μετά ή αντίστοιχα ορκιζόμαστε νωρίτερα;
Παρουσιάζομαι 9/7 ΚΕΠΒ πυροβολικο ποτε περιπου ειναι η ορκομοσία; Επιπλεον για να παω στην μοναδα μου μετα (ειμαι απο την Χιο οποτε λογικα στην Χιο θα παω) πληρωνω απο την την τσεπη μου και αδεια ορκομωσιας παιρνω η επειδη τοποθετουμε στο νησι μου δεν δικαιουμαι?
Καλησπέρα παιδιά...
Εγώ μπαίνω Μεσολόγγι 17 Σεπτέμβρη Τετάρτη...
Ποτε θα ορκιστώ περίπου;
3 Oκτώβρη λογικά;
Ποτε θα ορκιστώ περίπου;
3 Oκτώβρη λογικά;
Καλησπερα σας παιδες μια ερωτηση ποσες μερες ειναι η εκπαιδευση μεχρι την ορκομωσια
thomas έγραψε:Καλησπερα σας παιδες μια ερωτηση ποσες μερες ειναι η εκπαιδευση μεχρι την ορκομωσια
Ορκιζεσαι την 4η Παρασκευη απο την μερα που μπηκες
bob έγραψε:Καλησπέρα παιδιά...
Ποτε θα ορκιστώ περίπου;
3 Oκτώβρη λογικά;
Στις 10 οκτωμβρη
Καλησπερα παιδια...
Μπαινω στην Τριπολη 16 Σεπτεμβρη Τριτη...
Ποτε ορκιζομαι; Και ποτε θα φυγω απο την Τριπολη;
Μπαινω στην Τριπολη 16 Σεπτεμβρη Τριτη...
Ποτε ορκιζομαι; Και ποτε θα φυγω απο την Τριπολη;
Καλησπερα. Μπαινω 15 στο Ρεθυμνο. Απ οσο ξερω ειναι αλλοι που μπαινουν 9-10-11, Οπως και αλλοι 15-16-17 (σαν εμενα),10 Οκτωβρη θα ορκιστουμε ολοι; Η 3; Ξερει κανεις σιγουρα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 38
Μια ορκομωσία γίνεται στο στρατό.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες