Εθελοντική κατάταξη στο Στρατό (πρότακτος)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιος στο φόρουμ οπότε θα ήθελα 1-2 πληροφορίες, καταρχάς είμαι γεννημένος τον ιούλιο του 1993 τώρα που αλλάζει ο χρόνος λογικά θα μου έρθει το χαρτί για να πέρασω περιοδεύων εγώ όμως θέλω να μπω πριν τα 18 επειδή μ'αρέσει οι γονείς μου είναι σύμφονοι να υπογράψουν να πάω αν ναι πότε θα μπω μετά απο 4 μήνες; Τώρα είμαι 17,5 ετών. Ευχαριστώ προκαταβοληκά και συγχώμη για το μεγάλο αυτό πόστ.
Λογικά όταν θα πας στην στρατολογία μπορείς να δηλώσεις ότι θες να μπεις εθελοντικά. Γίνεται από την ώρα που συμπληρώνεις τα 17 να μπεις εθελοντικά και να κάνεις την θητεία σου
-
- Υποδεκανέας
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Για να δηλωσω στο περιοδευων προτακτος πρεπει να ειναι και γονεας μαζι αν εισαι ανηλικος, κυριως πρεπει να ειναι ο πατερας ή ακομα και η μητερα; ...
Γιάννης έγραψε:Για να δηλωσω στο περιοδευων προτακτος πρεπει να ειναι και γονεας μαζι αν εισαι ανηλικος, κυριως πρεπει να ειναι ο πατερας ή ακομα και η μητερα; ...
Λεβεντια, το μονο που χρειαζεται ειναι μια υπευθυνη δηλωση απο τους γονεις οτι συναινουν να καταταγεις ως προτακτος. Ετσι δεν τους ταλαιπωρεις τους γονεις σου. Στην διαθεση σου για οτι χρειαστεις.
Χιλια ευχαριστω φιλε μου και καλη χρονια επιτη ευκαιρια!
-Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ-
Γιάννης έγραψε:Χιλια ευχαριστω φιλε μου και καλη χρονια επιτη ευκαιρια!
Καλη χρονια, υγεια να εχεις εσυ και οι δικοι σου ανθρωποι.
-
- Υποδεκανέας
Φίλε greek_army, πήγα στο κεπ του δήμου που είμαι δημότης και μου είπαν το εξής πράγμα για να πάω πρότακτος-εθελόντης θα πρέπει να πάω κατευθείαν στο ρουφ μαζί με την ταυτότητα μου και το πιστοποιητικό γέννησης αρρεν μήπως όμως πρέπει να πέρασω περιοδεύων πρώτα στο κεπ και μετά να πάω στο ρουφ η δεν είναι απαραίτητο; Ευχαριστώ.
Αφου μου ερθει το χρτι για το περιοδεοων που παω να δηλωσω ηθελοντης για να μπω ποιο νωρις;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
ΑΡΓΥΡΗΣ έγραψε:Αφου μου ερθει το χρτι για το περιοδεοων που παω να δηλωσω ηθελοντης για να μπω ποιο νωρις;
Στην στρατολογία
Αν δν παω καθολου, διοτι μου ειπαν απο το στρατολογικο γραφειο οτι μπορω και να μην παω να παρουσιαστω και δν χρειαζετε αναβολη κ τετοια επειδη ειμαι προτακτος... Θα υπαρξουν συνεπειες η ισχυει αυτο που μου ειπαν απο το γραφειο?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
NikolasM έγραψε:Αν δν παω καθολου, διοτι μου ειπαν απο το στρατολογικο γραφειο οτι μπορω και να μην παω να παρουσιαστω και δν χρειαζετε αναβολη κ τετοια επειδη ειμαι προτακτος... Θα υπαρξουν συνεπειες η ισχυει αυτο που μου ειπαν απο το γραφειο;
δηλαδή επειδή μπαίνεις εθελοντικά αν δεν θέλεις δεν παρουσιάζεσαιι και κομπλέ; Μήπως κατάλαβες λάθος;
Ναι ετσι μου ειπαν απο το στρατολογικο γραφειο. Ρωτησα κιολας αν θα υπαρξει καποια επιπτωση κτλ κ μου ειπε οχι. Το θυμαμαι καλα γτ το ρωτησα κ τις δυο φορες που πηγα. Τι να πω... Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει. Ευχαριστω.
...
...
Γεια σας. Φέτος πάω τρίτη λυκείου και σκέφτομαινα πάω φαντάρος μόλις τελειώσω πριν τις σπουδές.
1. Τι πρέπει να κάνω για να μπω ως πρότακτος; Υπάρχει περίπτωση να μη με πάρουν;
2. Θα ήταν καλύτερα να μπω Αύγουστο ή Νοέμβρη; Δηλαδή, αν μπω Αύγουστο, θα μου δόσουν άδεια για να Γραφτώ στη σχολή ή θα τη χάσω;
Υπ'όψιν ότι περιοδεύον δήμωσα καταδρομέας...
1. Τι πρέπει να κάνω για να μπω ως πρότακτος; Υπάρχει περίπτωση να μη με πάρουν;
2. Θα ήταν καλύτερα να μπω Αύγουστο ή Νοέμβρη; Δηλαδή, αν μπω Αύγουστο, θα μου δόσουν άδεια για να Γραφτώ στη σχολή ή θα τη χάσω;
Υπ'όψιν ότι περιοδεύον δήμωσα καταδρομέας...
Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες για το τι χρειάζεται για να μπείς πρότακτος.
Μπορούν να σε γράψουν στη Σχολή οι γονείς σου αν υπάρξει πρόβλημα να πάς να εγγραφείς μόνος σου.
Μπορούν να σε γράψουν στη Σχολή οι γονείς σου αν υπάρξει πρόβλημα να πάς να εγγραφείς μόνος σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης