ΣΣΕ - Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ar93 »

Οτι δεν μιλάς το δέχομαι (έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω απο τέτοια, στρατιωτικά) όμως δεν γίνεται να μην έχεις άποψη... Τέλος πάντων, εγώ θέλω να περάσω σσε Γιατί μου αρέσει ο στρατός, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν είναι ξεκάθαρος. Ο καθένας γράφει τέλεια σχολή ή χάλια σχολή, αλλά ουσιαστικά αυτό δεν βοηθάει! Θα μπορούσες να γράψεις πως είναι ο πρώτος καιρός απο άποψη στρατιωτικής και αθλητικής εκπαίδευσης; Εγώ πχ είμαι κοπέλα και ομολογώ όχι πολύ γυμνασμένη, η εκπαίδευση γίνεται σταδιακά ή θα πέσω τέζα; ΕικόναΕικόνα
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

Εγώ δεν είμαι εδώ για να λέω περι πειθαρχίας κλπ.
Αλλά όσοι διάλεξαν να είναι στρατιωτικοί και θέλουν να είναι "καλοί στην δουλειά τους" πρέπει να συμπεριφέροντα σωστά σε κατώτερους και να πειθαρχούνται στους ανώτερους. Για μετά αυτοί όλοι που βρίζουν τους ανώτερουν ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ από τους κατωτερους τους να τους σεβονται! Και ρωτω εγώ: Με ποιο δικαίωμα;
Και από Εύελπις πρέπει να συμπερίφερεσαι στρατιωτικά.

ar93 έγραψε:Οτι δεν μιλάς το δέχομαι (έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω απο τέτοια, στρατιωτικά) όμως δεν γίνεται να μην έχεις άποψη... Τέλος πάντων, εγώ θέλω να περάσω σσε Γιατί μου αρέσει ο στρατός, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανείς δεν είναι ξεκάθαρος. Ο καθένας γράφει τέλεια σχολή ή χάλια σχολή, αλλά ουσιαστικά αυτό δεν βοηθάει! Θα μπορούσες να γράψεις πως είναι ο πρώτος καιρός απο άποψη στρατιωτικής και αθλητικής εκπαίδευσης; Εγώ πχ είμαι κοπέλα και ομολογώ όχι πολύ γυμνασμένη, η εκπαίδευση γίνεται σταδιακά ή θα πέσω τέζα;ΕικόναΕικόνα

Αν το θέλεις θα τα καταφέρεις. Πρέπει να το θέλεις φυσικά όμως.
Στην αρχή υπάρχει πίεση αλλά ο καιρός περνάει.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ar93 »

Ευαγγελία, δηλαδή η λύση του προβλήματος είναι να μην υπάρχει διαφορετική άποψη απο τη δική σου και τη δική μου; Μίλα λίγο καλύτερα, άλλωστε ούτε τον εύελπι ξέρεις για να τον κρίνεις ούτε σε τιμά το να λες πως είναι παρεκτροπή το γεγονός οτι κάποιος Έθιξε τον στρατό που ουσιαστικά δεν ξέρεις, αφού είσαι απλά υποψήφια (ακόμα) για στρατιωτικές σχολές... Πραγματικά σου εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου, όμως μάθε τουλάχιστον να ακούς και τις απόψεις των άλλων, δεν σου είπε κανείς να συμφωνήσεις κιόλας... ...
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Black_Knight έγραψε:

Γενεές και γενεές περάσανε.
Και όσο για το αν δεν ήταν επιλογή του είναι παράδειγμα πλήρους ανευθυνότητας

πως μπορω εγω πχ για να μην το παρεις προσωπικα, να κρινω σσν ατομο εναν μαθητη, που επιλεγει ΣΣΕ χωρις να ξερει τι ειναι αφου δεν την εχει δει εκ των εσω, κ να τον χαρακτηρισω ανευθυνο; Αλλα στο ξαναλεω, μη το παρεις προς θεου προσωπικα. Θα σου παραθεσω ενα προσωπικο παραδειγμα. Εγω ειμαι εποπ Λχιας αυτη τη στιγμη. Φανταρος ουσιαστικα δεν πηγα καθως υπηρετησα 1 μηνα απο το κεντρο δεν πηρα ουτε καν μεταθεση. Καλως η κακως εγω δεν κολλαω με τον στρατο, δεν μου ταιριαζει αυτο το επαγγελμα. Μπορεις να με κατηγορησεις οτι ειμαι ανευθυνος; Αφου δεν ειχα εικονα για τους εποπ απο μοναδα. Σημασια εχει να τιμας το ψωμι που τρως, ασχέτως Εαν "βλασθημας" την ωρα κ τη στιγμη που μπηκες.

Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ar93 »

Black_Knight έγραψε:Εγώ δεν είμαι εδώ για να λέω περι πειθαρχίας κλπ.
Αλλά όσοι διάλεξαν να είναι στρατιωτικοί και θέλουν να είναι "καλοί στην δουλειά τους" πρέπει να συμπεριφέροντα σωστά σε κατώτερους και να πειθαρχούνται στους ανώτερους. Για μετά αυτοί όλοι που βρίζουν τους ανώτερουν ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ από τους κατωτερους τους να τους σεβονται! Και ρωτω εγώ: Με ποιο δικαίωμα;
Και από Εύελπις πρέπει να συμπερίφερεσαι στρατιωτικά.
Αν το θέλεις θα τα καταφέρεις. Πρέπει να το θέλεις φυσικά όμως.
Στην αρχή υπάρχει πίεση αλλά ο καιρός περνάει.

Συμφωνώ, απλά είπα πως το παιδί δεν πρόλαβε καλά καλά να πει την άποψή του! Σίγουρα αν είσαι στον στρατό, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά δεν μπορείς να απαιτείς σεβασμό, ενώ εσύ δεν σέβεσαι κανένα!

Εννοείται πως το θέλω... Αλλιώς δεν θα πήγαινα! Το θεωρώ βλακεία που κάποιοι πάνε για τα λ7 και τελικά τρων τα μούτρα τους, έτσι κι αλλιώς δεν είναι και πολλά σε σχέση με τη δυσκολία της δουλειάς!

...
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από dimitris mak »

Σε ενα στρατιωτικο φορουμ δυσκολα περιμενω να διαβασω απο καποιον την αληθεια που θα λεει οτι παει για το βολεμα η για τα λεφτα στην σχολη (λιγοι εχουν τα @@@) ! Εχω βαρεθει το να διαβαζω το (μου αρεσει ο στρατος... ) ! Η εκπαιδευση ειναι αυτη που πρεπει για εναν αξιωματικο. Αν το αγαπατε θα τα καταφερετε! Αν νομιζετε οτι μια στρατιωτικη σχολη και γενικα ο στρατος ειναι τουρισμος τοτε χασατε! Αν εχετε και το παραμικρο φοβο για κατι μην πατε γιατι το επαγκελμα αυτο θα το κανετε για μια ζωη! Καντε αυτο που πραγματικα αγαπατε!(ΑΑΑ και κατι τελευταιο!) Σημασια δεν εχει το ποσο γυμνασμενοι εισται... ! Γυμναστικη γινετε μεσα στην σχολη! Αυτο το επαγκελμα θελει ψυχη και αγαπη...
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dn24 έγραψε: πως μπορω εγω πχ για να μην το παρεις προσωπικα, να κρινω σσν ατομο εναν μαθητη, που επιλεγει ΣΣΕ χωρις να ξερει τι ειναι αφου δεν την εχει δει εκ των εσω, κ να τον χαρακτηρισω ανευθυνο; Αλλα στο ξαναλεω, μη το παρεις προς θεου προσωπικα. Θα σου παραθεσω ενα προσωπικο παραδειγμα.

Κοιταξε να δεις:
Μπαινει στην σχολή. Ωραία πες ότι δεν ξερει που μπαινει και δεν το ηθελε (εξ αρχης) έχει την ευκαιρια μέχρι να ορκιστει να παραιτηθει. Αν δεν το κανει πάλι ε τότε ναι ειναι ανευθυνος. Διαφωνεις ς αυτο; Σου δινεται η ευκαιρια αν θες να φυγεις και πάλι δεν το κάνεις;

dn24 έγραψε:Εγω ειμαι εποπ Λχιας αυτη τη στιγμη. Φανταρος ουσιαστικα δεν πηγα καθως υπηρετησα 1 μηνα απο το κεντρο δεν πηρα ουτε καν μεταθεση. Καλως η κακως εγω δεν κολλαω με τον στρατο, δεν μου ταιριαζει αυτο το επαγγελμα. Μπορεις να με κατηγορησεις οτι ειμαι ανευθυνος; Αφου δεν ειχα εικονα για τους εποπ απο μοναδα. Σημασια εχει να τιμας το ψωμι που τρως, ασχέτως Εαν "βλασθημας" την ωρα κ τη στιγμη που μπηκες.

Καλό ειναι να ξερεις που μπαινεις απο πριν.
Δεν σε έχω πετυχει στο φόρουμ να κλαίγεσαι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Απο την στιγμη που 17-18 χρονων παιδια επιλεγουν τις στρατιωτικες σχολες για τον χ-ψ λογο χωρις να εχουν παει στρατο, δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν σωστη επιλογη...
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dimitris mak έγραψε:Απο την στιγμη που 17-18 χρονων παιδια επιλεγουν τις στρατιωτικες σχολες για τον χ-ψ λογο χωρις να εχουν παει στρατο, δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν σωστη επιλογη...

Τους δινεται η ευκαιρια να επανορθωσουν και να πανε στην επομενη επιλογη.
Τουλαχιστον στην ΣΣΕ έχουμε 30-50 παραιτησεις το χρονο.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και κακα τα ψεματα οι πιο πολλοι πανε για το βολεμα... Επειδη τους ειπαν οι γονοις τους, η γιατι νομιζουν οτι ο στρατος ειναι δημοσιο... Χαζοι λογοι...
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dimitris mak έγραψε:Και κακα τα ψεματα οι πιο πολλοι πανε για το βολεμα... Επειδη τους ειπαν οι γονοις τους, η γιατι νομιζουν οτι ο στρατος ειναι δημοσιο... Χαζοι λογοι...

Δεν ειναι οι πιο πολλοί.
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Απο αγορια οχι αλλα απο κοριτσια το 90% μην πω πιο πολυ πανε για το βολεμα... ! Και ειναι πολλες... ! Το πιο κακο ειναι οτι μενουν απεξω ατομα που πραγματικα το αγαπανε με την ολη τους την ψυχη και θελουν να δωσουν πολλα...
Άβαταρ μέλους
ar93
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ar93 »

Αν αυτά που γράφεις είναι σποντίτσα για εμένα, σε πληροφορώ ότι δεν έχω χάσει ούτε θα χάσω... Ο στρατός μου αρέσει έστω και αν ξέρω ελάχιστα πράγματα για αυτόν! Κανένας δεν με πίεσε να διαλέξω μία τέτοια σχολή και μάλιστα πολλοί με αποτρέπουν από το να την επιλέξω. Όπως προείπα τα λ7 του στρατιωτικού (υπαξιωματικού ή αξιωματικού) δεν τα θεωρώ πολλά κι επίσης έχω την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσω σε αει, οπότε η επιλογή μου είναι ειλικρινής! Τέλος ρώτησα για την γυμναστική, γιατί θέλω να έχω μία ιδέα και γιατί για μία κοπέλα δεν είναι το ίδιο εύκολο να κάνει πχ έλξεις... Αυτά τα ολίγα!

Υ. Γ Σε στρατιωτικό φόρουμ δεν διαβάζεις οτι κάποιος πάει για τα λ7 γιατί αν αυτός ήταν ο λόγος που επιλέγει μία στρατιωτική σχολή δεν θα ήταν τόσο πορωμένος ώστε να είναι γραμμένος σε στρατιωτικό φόρουμΕικόνα

ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

dimitris mak έγραψε:Απο αγορια οχι αλλα απο κοριτσια το 90% μην πω πιο πολυ πανε για το βολεμα... ! Και ειναι πολλες... !

οι γυναικες ειναι άλλη περίπτωση αλλά ας μην το αναλύσουμε εδώ.

dimitris mak έγραψε:Το πιο κακο ειναι οτι μενουν απεξω ατομα που πραγματικα το αγαπανε με την ολη τους την ψυχη και θελουν να δωσουν πολλα...

Καλώς ή κακώς έτσι είναι το συστημα των Πανελληνίων. Και μην ξεχνας ειναι πιο αξιοκρατικό.
Παλιά που δεν μπαινανε από πανελληνιες έπεφτε το βυσμα συννεφο
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

1) οχι δεν πηγαινε για εσενα! Διαβασα την τελευταια σελιδα και εγραψα ενα πληρες κειμενο νομιζω!2) το να ειναι γραμμενος σε στρατιωτικο φορουμ μπορει να το κανει για διαφορους λογους... Δεν σημαινει οτι ειναι πορωμενος!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες