ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων
Ναι, στη Καλαμάτα παρουσιάζεσαι.
Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι 8/2 Καλαμάτα στις Διαβιβάσεις ΥΕΑ! Θέλω να ρωτήσω εάν είμαι υποχρεωμένος να γίνω ΥΕΑ και αν οχι αυτό σημαίνει πως φεύγω από τις Διαβιβάσεις; Έχω τελειώσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες δεν ξέρω αν βοηθά κάπου αυτό!
Το ΥΕΑ το αποφευγεις λογικα απλως λεγοντας πως δεν θες να πας οταν σε ρωτησουν σε αντιθετη περιπτωση φροντιζεις να κοπεις με τροπο στα αθληματα... οσο για το πτυχιο δεν ξερω αν εχει αμεση σχεση ειμαι μηχανικος απο πολυτεχνειο οποτε το λογικο θα ηταν να παω προς τεχνικο η μηχανικο αλλα και εμενα για καλαματα μου ηρθε...8/2 και εγω ελπιζω να σε κατατοπισα
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ πιστευω πως με κατατόπισες αν και υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά τα οποία θα δω τι θα κάνω για να τα απαντήσω! Λοιπόν καλή θητεία εύχομαι σε όλους μας και να περάσει γρήγορα ο καιρός.
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πόσες μήνες είναι η κανονική θητεία; Ακούω 9 μηνά 11 μηνά 12 μηνά. Ευχαρισώ.
Οσον αφορα το ΥΕΑ, απλα δηλωνεις οτι δε θες. Οσοι εχετε ενδειξη Διαβιβασεις αλλα δε γραφει τοπο παρουσιασης, θα πατε Καλαματα. Ολοι οι διαβιβαστες εκει πανε.
Λοιπον παιδες... Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο κεδβ στη καλαματα ως δοκιμος... Πιθανοτατα για καποιους απο εσας θα ειμαι εκπαιδευτης τους. Το θεμα στο στρατο ειναι 1. Κοιταξτε εσεις να εισαστε σωστοι και τυπικοι σε 1-2 πραγματακια και ολα θα πανε καλα. Μη μπει κανεις μεσα με αντιληψη και συμπεριφορα οτι ειναι γαματος η δε τον πιανει τιποτα γιατι τοτε θα αντιμετωπισει πολλα προβληματα. Αδικιες θα υπαρξουν σιγουρα. Στρατος ειναι. Το θεμα ειναι ξαναλεω να εισαστε τυπικοι! Και αν πχ σας αδικησουν μη πατε με τσαμπουκα να βρειτε το δικιο σας γιατι την ιδια στιγμη θα το εχετε χασει! Τεσπα. Τα υπολοιπα απο κοντα. Καλο δρομο μεχρι καλαματα και ευχομαι ολα να σας πανε καλα στη θητεια σας. Εγω θα σας βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου και με αφηνετε εσεις με τη συμπεριφορα σας!
1) Παιζει να ξερουμε πριν μπουμε αν τελικα θα παρουμε ειδικοτητα αμεσως μετα την ορκομωσια... Ή αν θα κατσουμε μετα την ορκομωσια κανενα 15ημερο οπως ισχυε εως σημερα;2) Ποια ειδικοτητα ειναι καλη; 3) Θελω να παω στην ξανθη χρειαζεται γερο βυσμα;
Καλησπερα παιδια! Παρουσιαζομαι 8/2 καλαματα γνωριζει κανεις η ΕΣΣΟ τι χρωματα θα εχει για να ξερω τι μπλουζες να προμηθευτω. Και κατι αλλο η πρωτη αδεια και η ορκωμοσια ποσες μερες μετα ειναι; Ευχαριστω πολυ!
AΛεξ,
Και εγώ 8/2 καλαματα απο που εισαι φίλε;
απο κοντομανικα θα παρεις με χρωματα παραλαγης και μακρυμανικα στο χακι...
παρε και καμια ισοθερμικη για καλο και για κακο... Αμα θες στειλε μηνυματακι να τα πουμε γιατι θα συναντηθουμε και με αλλα παιδια για καλαματα. Κατι κανονιζουμε

Ααα σαματι θα γινει ωραιο κολπο μεσα! αντε να δουμε και σε ποιο λοχο μπαινουμε!
Για συναντήσεις σας παρακαλώ να πάτε στο φόρουμ "Συναντήσεις πριν την κατάταξη" και να βρείτε το ΚΕΔΒ.
Υπάρχουν και άλλοι χρήστες εκεί.
Υπάρχουν και άλλοι χρήστες εκεί.
Μια ερωτηση και μονο.
Μεταθεση Μεσσολογγι μετα την εκπαιδευση ειναι εφικτη;
Μεταθεση Μεσσολογγι μετα την εκπαιδευση ειναι εφικτη;
Παιδια κ γω 8/2 καλαματα παρουσιαζομαι. Πανε τα γενια κ τα μαλλια!:)
Ξερει κανεις μετα απο Καλαματα π γινονται μεταταξεις;
Ξερει κανεις μετα απο Καλαματα π γινονται μεταταξεις;
Πανος έγραψε:Παιδια κ γω 8/2 καλαματα παρουσιαζομαι. Πανε τα γενια κ τα μαλλια!:) Ξερει κανεις μετα απο Καλαματα π γινονται μεταταξεις;
το συγκεκριμενο θεμα σου το εχω και γω αποριαααα!
ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ νομιζω οτι εισαι ο καταλληλος να απαντησεις!
παρουσιαζομαι δβ καλαματα αλλα σαν πεζικαριος!
Τι να κανω για να παω ξανθη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης