ΚΕΔΒ - Κέντρο Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, στη Καλαμάτα παρουσιάζεσαι.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπέρα! Παρουσιάζομαι 8/2 Καλαμάτα στις Διαβιβάσεις ΥΕΑ! Θέλω να ρωτήσω εάν είμαι υποχρεωμένος να γίνω ΥΕΑ και αν οχι αυτό σημαίνει πως φεύγω από τις Διαβιβάσεις; Έχω τελειώσει Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες δεν ξέρω αν βοηθά κάπου αυτό!
Anonymous

Το ΥΕΑ το αποφευγεις λογικα απλως λεγοντας πως δεν θες να πας οταν σε ρωτησουν σε αντιθετη περιπτωση φροντιζεις να κοπεις με τροπο στα αθληματα... οσο για το πτυχιο δεν ξερω αν εχει αμεση σχεση ειμαι μηχανικος απο πολυτεχνειο οποτε το λογικο θα ηταν να παω προς τεχνικο η μηχανικο αλλα και εμενα για καλαματα μου ηρθε...8/2 και εγω ελπιζω να σε κατατοπισα
Anonymous

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ πιστευω πως με κατατόπισες αν και υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά τα οποία θα δω τι θα κάνω για να τα απαντήσω! Λοιπόν καλή θητεία εύχομαι σε όλους μας και να περάσει γρήγορα ο καιρός.
joe
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από joe »

Παιδιά μήπως γνωρίζει κανείς πόσες μήνες είναι η κανονική θητεία; Ακούω 9 μηνά 11 μηνά 12 μηνά. Ευχαρισώ.
Anonymous

Οσον αφορα το ΥΕΑ, απλα δηλωνεις οτι δε θες. Οσοι εχετε ενδειξη Διαβιβασεις αλλα δε γραφει τοπο παρουσιασης, θα πατε Καλαματα. Ολοι οι διαβιβαστες εκει πανε.

Anonymous

Λοιπον παιδες... Αυτη τη στιγμη βρισκομαι στο κεδβ στη καλαματα ως δοκιμος... Πιθανοτατα για καποιους απο εσας θα ειμαι εκπαιδευτης τους. Το θεμα στο στρατο ειναι 1. Κοιταξτε εσεις να εισαστε σωστοι και τυπικοι σε 1-2 πραγματακια και ολα θα πανε καλα. Μη μπει κανεις μεσα με αντιληψη και συμπεριφορα οτι ειναι γαματος η δε τον πιανει τιποτα γιατι τοτε θα αντιμετωπισει πολλα προβληματα. Αδικιες θα υπαρξουν σιγουρα. Στρατος ειναι. Το θεμα ειναι ξαναλεω να εισαστε τυπικοι! Και αν πχ σας αδικησουν μη πατε με τσαμπουκα να βρειτε το δικιο σας γιατι την ιδια στιγμη θα το εχετε χασει! Τεσπα. Τα υπολοιπα απο κοντα. Καλο δρομο μεχρι καλαματα και ευχομαι ολα να σας πανε καλα στη θητεια σας. Εγω θα σας βοηθησω οσο περναει απο το χερι μου και με αφηνετε εσεις με τη συμπεριφορα σας!
GEORGE

Δημοσίευση από GEORGE »

1) Παιζει να ξερουμε πριν μπουμε αν τελικα θα παρουμε ειδικοτητα αμεσως μετα την ορκομωσια... Ή αν θα κατσουμε μετα την ορκομωσια κανενα 15ημερο οπως ισχυε εως σημερα;2) Ποια ειδικοτητα ειναι καλη; 3) Θελω να παω στην ξανθη χρειαζεται γερο βυσμα;

αλεξ

Δημοσίευση από αλεξ »

Καλησπερα παιδια! Παρουσιαζομαι 8/2 καλαματα γνωριζει κανεις η ΕΣΣΟ τι χρωματα θα εχει για να ξερω τι μπλουζες να προμηθευτω. Και κατι αλλο η πρωτη αδεια και η ορκωμοσια ποσες μερες μετα ειναι; Ευχαριστω πολυ!
Spirosio
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Spirosio »

AΛεξ,

Και εγώ 8/2 καλαματα απο που εισαι φίλε;
απο κοντομανικα θα παρεις με χρωματα παραλαγης και μακρυμανικα στο χακι...
παρε και καμια ισοθερμικη για καλο και για κακο... Αμα θες στειλε μηνυματακι να τα πουμε γιατι θα συναντηθουμε και με αλλα παιδια για καλαματα. Κατι κανονιζουμε Εικόνα
NIO_KALK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NIO_KALK »

Ααα σαματι θα γινει ωραιο κολπο μεσα! αντε να δουμε και σε ποιο λοχο μπαινουμε!
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από yandr »

Για συναντήσεις σας παρακαλώ να πάτε στο φόρουμ "Συναντήσεις πριν την κατάταξη" και να βρείτε το ΚΕΔΒ.

Υπάρχουν και άλλοι χρήστες εκεί.
ΜΑΛΛΙΑΣ

Δημοσίευση από ΜΑΛΛΙΑΣ »

Μια ερωτηση και μονο.
Μεταθεση Μεσσολογγι μετα την εκπαιδευση ειναι εφικτη;
Πανος

Δημοσίευση από Πανος »

Παιδια κ γω 8/2 καλαματα παρουσιαζομαι. Πανε τα γενια κ τα μαλλια!:)

Ξερει κανεις μετα απο Καλαματα π γινονται μεταταξεις;

NIO_KALK
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από NIO_KALK »

Πανος έγραψε:Παιδια κ γω 8/2 καλαματα παρουσιαζομαι. Πανε τα γενια κ τα μαλλια!:) Ξερει κανεις μετα απο Καλαματα π γινονται μεταταξεις;

το συγκεκριμενο θεμα σου το εχω και γω αποριαααα!
ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ νομιζω οτι εισαι ο καταλληλος να απαντησεις!
παρουσιαζομαι δβ καλαματα αλλα σαν πεζικαριος!
Τι να κανω για να παω ξανθη;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης