ρε παιδια... αν παρουσιαστω στο στρατο... μετα μπορω να κανω τα χαρτια μου για εποπ; κ εχω την ενδειξη ΥΕΑ αξιζει να παω για 3-4 μηνες(μονο κ μονο για την αθληση)γιατι οπως βλεπω οι αθλητικες δοκιμασιες για εποπ ειναι λιγο δυσκολες... ε; κ αν ξερει κανεις καμια καλη ειδικοτητα για στρατο ξηρας η για ΥΕΑ; ε; ευχαριστω...
ρε φιλε wiseko ποιο ειναι το προλημα σου εσενα ρε φιλε; αστους να ροτανε καθε μερα εσενα τι σε πειραζει δεν μπορω να καταλαβω. μηνυματα στο κινιτο σου στελνουν και σε ενοχλουν; ελεος
Φιλε Hondakia εαν διαβασες μεμονομενα και μονο το μηνυμα μου τοτε ισως και να εχεις δικιο. Αλλα αν βλεπεις καθε μερα το ιδιο και το ιδιο, ισως και να σε ενοχλουσε και 'σενα. Τεσπα μικρο το κακο. Και μονο που γουσταρεις τα Honda εισαι παλικαρι ΑΑΑ και το WiseCo γραφεται με "C" οχι με "Κ".
ΔΕΑ(ΠΖ)83 έγραψε:ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΑΠ ΣΕΙΡΑ 2006 Γ ΕΣΣΟ Η ΑΛΛΙΩΣ 296. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΛΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ. ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΥΤΑΔΕΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝΕ ΤΕΝΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΥΕΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ. ΣΚΟΠΙΑ , ΤΡΕΞΙΜΩ , ΑΣΚΗΣΕΙΣ , ΚΙΟΣΚΙΑ , ΜΕΛΕΤΗΤΗΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ , ΣΠΑΣΗΜΩ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΑΨΩΝΗ.
Φιλε Hondakia εαν διαβασες μεμονομενα και μονο το μηνυμα μου τοτε ισως και να εχεις δικιο. Αλλα αν βλεπεις καθε μερα το ιδιο και το ιδιο, ισως και να σε ενοχλουσε και 'σενα. Τεσπα μικρο το κακο. Και μονο που γουσταρεις τα Honda εισαι παλικαρι ΑΑΑ και το WiseCo γραφεται με "C" οχι με "Κ"
χαχαχ ωραιος ρε φιλε... σορρυ που σου μιλησα καπως δεν ειχα δει τα προιγουμενα... σημερα διαβασα οτι βγαινουν για σρατο ξηρας μεσα μαιου κ για ναυτικο αεροπορια μεσα ιουνιου...