Μετατάξεις στο στρατό
Μετατάξεις στο στρατό
Εγώ που ετοιμάζομαι να μπω υγειονομικό υπάρχει περίπτωση να με στείλουν αλλού μετά την ορκωμοσία; Γιατί το άκουσα κι αυτό...
δεν έβαλα βύσμα για το υγειονομικό κ θα βάλω για να παραμείνω στο σώμα?
δεν έβαλα βύσμα για το υγειονομικό κ θα βάλω για να παραμείνω στο σώμα?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 72
Μετατάξεις στο στρατό
virulent έγραψε:Εγώ που ετοιμάζομαι να μπω υγειονομικό υπάρχει περίπτωση να με στείλουν αλλού μετά την ορκωμοσία; Γιατί το άκουσα κι αυτό...
δεν έβαλα βύσμα για το υγειονομικό κ θα βάλω για να παραμείνω στο σώμα;
Δεν το βρίσκεις λογικό; Το ίδιο είναι να κάνεις 15 μέρες θητεία στο υγειονομικό και το ίδιο είναι να κάνεις 9 μήνες;

Μετατάξεις στο στρατό
Καλησπέρα και απο εμένα. Παρουσιάζομαι την Δευτέρα στη Σπάρτη στις 24 Οκτώβρη. Θα ήθελα να ρωτήσω παλαιούς οτι σε περίπτωση που βρω κάποιο δόντι,(που ίσως κατι έχει βρεθεί) και επειδή έχω κάποιο ιστορικό με την υγεία μου με πνευμονολογικά θέματα (αρκετως βαρεα) και βγαινω ι2 απευθειας απότι μου είπαν σήμερα στο φρουραρχείο. Θα ήθελα να μου πείτε αν ήταν πιο ήπιο για το θέμα υγείας μου να κυνηγήσω μετάταξη σε κάποιο άλλο σωμα.
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Janco έγραψε:Καλησπέρα και απο εμένα. Παρουσιάζομαι την Δευτέρα στη Σπάρτη στις 24 Οκτώβρη. Θα ήθελα να ρωτήσω παλαιούς οτι σε περίπτωση που βρω κάποιο δόντι,(που ίσως κατι έχει βρεθεί) και επειδή έχω κάποιο ιστορικό με την υγεία μου με πνευμονολογικά θέματα (αρκετως βαρεα) και βγαινω ι2 απευθειας απότι μου είπαν σήμερα στο φρουραρχείο. Θα ήθελα να μου πείτε αν ήταν πιο ήπιο για το θέμα υγείας μου να κυνηγήσω μετάταξη σε κάποιο άλλο σωμα.
Το θέμα δεν είναι η μετάταξη, αλλά να πας σε καλή μονάδα ώστε να μην ταλαιπωρηθείς
Μετατάξεις στο στρατό
Και όμως φίλε, σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ρουφ για την μετάταξη μου από Π. Α σε ειδικές δυνάμεις στρατού ξηράς...Greek_Army έγραψε:Όπως έχουμε πει οι μετατάξεις έχουνε κοπεί δεν γίνεται να αλλάξεις
Θα υπηρετήσεις στην Πολεμική Αεροπορία, οπότε θα παρουσιαστείς τον Νοέμβριο
Άρα δεν ισχύει ότι οι μετατάξεις έχουν σταματήσει
Μετατάξεις στο στρατό
Όταν λέει ότι έχουν σταματήσει οι μετατάξεις, εννοεί για αυτούς που δεν έχουν βύσμα!
Αν εσύ έχεις κάποιο γνωστό όλα γίνονται!
Μετατάξεις στο στρατό
Λες να εβαλα βύσμα για να παω απο Π. Α Ειδικες δυναμεις Στρατου ξηρας;Firebat έγραψε:Όταν λέει ότι έχουν σταματήσει οι μετατάξεις, εννοεί για αυτούς που δεν έχουν βύσμα!
Μετατάξεις στο στρατό
Ξέρω πολλούς που έχουν βάλει όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο! Τώρα αν εσένα σου άλλαξαν σώμα χωρίς βύσμα, ίσως να άλλαξε ο νόμος και να μην το πήρα εγώ χαμπάρι! Πάντως με τον νόμο του 2009 δεν επιτρέπεται!
-
- Στρατηγός
Μετατάξεις στο στρατό
Μιχάλης έγραψε:Και όμως φίλε, σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ρουφ για την μετάταξη μου από Π. Α σε ειδικές δυνάμεις στρατού ξηράς...Greek_Army έγραψε:Όπως έχουμε πει οι μετατάξεις έχουνε κοπεί δεν γίνεται να αλλάξεις
Θα υπηρετήσεις στην Πολεμική Αεροπορία, οπότε θα παρουσιαστείς τον Νοέμβριο
Άρα δεν ισχύει ότι οι μετατάξεις έχουν σταματήσει
Έχουνε κοπεί και γίνονται μόνο για υπηρεσιακούς λόγους, μπορείς να το διαβάσεις εδώ και εδώ
Και για τους "δύσπιστους" ας δούνε πόσα άτομα παίρνει η κάθε εσσό αεροπορίας-ναυτικού από το 2009 μέχρι και σήμερα και πόσους παίρνανε το 2006-2007 και 2008

Μετατάξεις στο στρατό
Ναι, αδελφε δεν ειπα οτι λες ψεμματα ή κατι τετοιο απλα σου λεω οτι η αλλαγη κλαδου ειναι το κατι εφικτο...
Μετατάξεις στο στρατό
Μιχάλη υποψιάζομαι ότι ο βασικός λόγος που το πέτυχες εσύ είναι ότι ζήτησες μετάταξη προς (και όχι από) ένα γενικά "μη επιθυμητό" σώμα. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν πας για διακοπή αναβολής σε ρωτάνε αν θέλεις ειδικές δυνάμεις ή πεζοναύτες.
Νομίζω ότι οι υπόλοιποι που δεν επιθυμούμε να μεταταγούμε από τον κλάδο που έχουμε αρχικά κατανεμηθεί δεν πρέπει να ανησυχούμε, σωστά;
Νομίζω ότι οι υπόλοιποι που δεν επιθυμούμε να μεταταγούμε από τον κλάδο που έχουμε αρχικά κατανεμηθεί δεν πρέπει να ανησυχούμε, σωστά;
Μετατάξεις στο στρατό
arbor έγραψε:
Εάν είσαι απο αναβολή τότε όλα είναι πιθανά!
Μετατάξεις στο στρατό
Εμένα πάντως όταν έκοψα αναβολή και ρώτησα σχετικά μου είπαν ότι η αρχική κατανομή δεν αλλάζει. Μάλιστα ζήτησα και ένα πιστοποιητικό που να αναφέρει πέραν της αρχικής κατανομής τον κλάδο που θα υπηρετήσω και μου το έδωσαν.
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μετάταξης, λέω ότι η περίπτωση του Μιχάλη φαντάζει, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, που δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα, ως κάτι σαν "ειδική περίπτωση", στην οποία ενδεχομένως να μην ισχύει το ότι οι μετατάξεις έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ πλέον (όπως προκύπτει από μια ανάγνωση του φόρουμ).
Δεν λέω ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα μετάταξης, λέω ότι η περίπτωση του Μιχάλη φαντάζει, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, που δεν είμαι και πολύ σχετικός με το θέμα, ως κάτι σαν "ειδική περίπτωση", στην οποία ενδεχομένως να μην ισχύει το ότι οι μετατάξεις έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ πλέον (όπως προκύπτει από μια ανάγνωση του φόρουμ).
Μετατάξεις στο στρατό
Εκεί ήθελα να καταλήξω αδερφέ, ότι άν και η πιθανότητα μετάταξης είναι μηδαμινή, όλα είναι πιθανά!
Μετατάξεις στο στρατό
Α, σίγουρα, αν το τοποθετείς σε αυτήν την βάση τότε όλοι νομίζω συμφωνούν - στατιστικά πάντα υπάρχει μια πιθανότητα, έστω μηδαμινή, για το οτιδήποτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης