ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό
Τότε κάντα αλλά επέλεξε ΜΟΝΟ αυτή την ειδικότητα! Μην επιλέξεις και δεύτερη!
Δεν ειμαι ***** να βαλω κατι αλλο. αφου τα ειπαμε αυτα εμεισ...

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Τωρα για να επανελθουμε... ξερετε που εχουν βασεις κ που κανουν εκπαιδευσεις;
αυτο με καιει μονο
αυτο με καιει μονο
ttsevekidou έγραψε:Καλε εγω για οικονομικο θα τα κανω. τι δουλεια εχω με ταξιδια κ τετοια πραγματα;
Μην νομιζεις οτι επειδη λεει οικονομικο σημαινει οτι εισαι γραφειο. Επειδη εχω τελειωσει οικονομικο το εψαξα κ εγω αν ειναι για να την δηλωσω, κανονικα λεγετε διαχειριστης υλικου (τωρα την αλλαξαν) ειναι μια ειδικοτητα που ασχολειται με την διαχειρηση κ την προμηθευση ειτε μεσο ναυτικου ειτε απο εξωτερικους προμηθευτες. Ειναι μια ειδικοτητα που κανει περιπου δεκα χρονια καραβι κ μετα στερια. Παλια τις γυανικες δεν τις εβαζαν καραβι πλεον θα μπαινουν κανονικα
Απο που τα εμαθες αν επιτρεπεται; για να μπω να κοιταξω κ εγω κ να βρω πληροφοριεσ...
Οπότε Τσέβ ΞΕΧΝΑ ΤΟ γενικά! Και εγώ αυτήν την εντύπωση είχα απλά κράταγα μια πισινή γιατί δεν το χω ψάξει και ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη ειδικότητα! Κάντα ΜΟΝΟ αεροπορία!
Θα το ψαξω απο μεσα γιατι ετσι δε γινεται. εγω ξερω οτι το μονο ζορι ειναι η περιοδος της εκπαιδευσης για τους 6 μηνες που εισαι κ σε καραβι ενα διαστημα αλλα μεχρι εκει.
μετα το 6μηνο πας γραφειο κ εχει αμεταθετο...
Στο Ναυτικό δεν είναι έτσι Τσέβ! Άκου και εμένα! Όλο το σκατό το τρώνε οι ΕΠ. ΟΠ! Καμμιά σχέση με τα άλλα 2 Όπλα!
ttsevekidou έγραψε:Θα το ψαξω απο μεσα γιατι ετσι δε γινεται. εγω ξερω οτι το μονο ζορι ειναι η περιοδος της εκπαιδευσης για τους 6 μηνες που εισαι κ σε καραβι ενα διαστημα αλλα μεχρι εκει.
Ενας φιλος μου ειναι Αξιωματικος του οικονομικου στο ναυτικο κ μου τα ειπε αμεταθετο ειναι για τους αξιωματικους υπαρχει θεση στην αθηνα και στα χανια (σουδα) αλλα κ αυτη οταν ειναι στον πρωτο τους βαθμο (σημαιοφορου) υποχρεωτικα Κανουν 18 μηνες καραβι κ κετα στον βαθμο του ανθυποπλοιαρχου κανουν 2 χρονια καραβι, μετα εχουν το αμεταθετο, φαντασου τι κανει ενας εποπ κ σου ειπα δεν ειναι ακριβως οικονομικο. Το ναυτικο δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα δυο σωματα πρεπει να το ψαξεις κ να το σκεφτεις πολυ πριν μπεις
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Λοιπόν ακούστε τα και από κάποιον που είναι μέσα στο ναυτικό. Η ειδικότητα είναι διαχειριστής υλικού και ναι έχει καράβι. Και μην μπερδεύεστε, άλλο αξιωματικός και άλλο ΕΠΟΠ. Καμία σχέση δεν υπάρχει μεταξύ των δύο κλάδων, μερα με τη νύχτα. Ισχύουν τελείως διαφορετικά πράγματα μεταξύ των μεν και των δε. Όπως επίσης και διαφορετικό είναι να είσαι απο ΣΜΥΝ και από ΕΠΟΠ. Όπως και να έχει στη χειρότερη μοίρα είναι οι ΕΠΟΠ. Βέβαια για τις γυναίκες ίσως είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα γιατί Όπως βλέπετε υπάρχει και¨"ισότητα". Λοιπόν μέχρι στιγμής δεν έχει ξαναπάρει τέτοια ιδικότητα γυναίκα ΕΠΟΠ στο Ναυτικό. ΟΙ μονες ειδικότητες που υπήρχαν για τις ΕΠΟΠΙΝΕΣ ήταν ειδικότητες νοσοκομείου που αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το 100% που μπήκαν γυναίκες ΕΠΟΠ στο ναυτικό να είναι στη στεριά στα νοσοκομεία μονιμα και οι άντρες να βλέπουν το νοσοκομείο μόνο αν αρωστήσουν ή αν τους κάτσει καμια απόσπαση. Δεν υπάρχει ούτε μια ΕΠΟΠΙΝΑ στα καράβια. Μόνο άντρες και μάλιστα με την ίδια ειδικότητα (Β/ΝΟΣ). Και για να επανέλθω στο θέμα μας η ειδικότητα του διαχειριστή έχει τα πιο πολλά χρόνια στερια΄αλλά όχι για τους ΕΠΟΠ. Όλοι οι ΕΠΟΠ διαχειριστές Εδώ και 6 χρόνια της σειράς μου είναι στα καράβια.
Αυτά είχα να σας πώ προς το παρών για το θέμα.
Και πάντα καλοπροαίρετα, εδώ συζητάμε!
Αυτά είχα να σας πώ προς το παρών για το θέμα.
Και πάντα καλοπροαίρετα, εδώ συζητάμε!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Και μην ξεχνάτε θα σταματήσει να παίρνει Ναύτες φέτος. Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Γιατί μερικοί νομίζουν ότι θα μπούν στο Ναυτικό και θα είναι μόνιμα Αθήνα ή Κρήτη. Λοιπόν ξεχάστε το αυτό. Δυστυχώς ή ευτυχώς (εσείς θα κρίνετε) εχουμε πάρα πολλα νησιά στην Ελλάδα. Λοιπόν όλα αυτά τα νησιά έχουν μια μονάδα του ναυτικού, έιτε στρατόπεδο είτε αποθήκες, είτε παρατηρητήρια ή δεν ξέρω και γω τι άλλο... Όλα αυτά σήμερα απαρτίζονται κατά 80% από ναύτες. Πιος θα καλύψει τις θέσεις τους; Οπότε σκεφτείτε:
Υπάρχουν μεταθέσεις στερια πλοια και νησια ποιος θα παει που; Αξιωματικοι, ΣΜΥΝ, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ.do the maths!
Υπάρχουν μεταθέσεις στερια πλοια και νησια ποιος θα παει που; Αξιωματικοι, ΣΜΥΝ, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ.do the maths!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Οτι θα τα φάνε όλα πες τους!

-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
Αυτό δεν είναι σίγουρο.ΔΙΟΠΟΣ έγραψε:Και μην ξεχνάτε θα σταματήσει να παίρνει Ναύτες φέτος.
-
- Στρατηγός
- Επικοινωνία:
ΔΙΟΠΟΣ έγραψε: Υπάρχουν μεταθέσεις στερια πλοια και νησια ποιος θα παει που; Αξιωματικοι, ΣΜΥΝ, ΕΜΘ, ΕΠΟΠ.do the maths!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης