Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης
Γιατι ετσι ΔΥΚ μου; Ξερεις οτι εσυ θα εισαι στην 1η γραμμη από την στιγμη που ησουν σε επιλεκτο σωμα, ετσι;
Το ξερω Μαρίνα1 μου αλλα ενταξει πλακιτσα κανω!
Κατσε καλα, μην εχουμε κανενα επεισοδιο με τους Τουρκους και σε καλέσουνε πάλι σε κανενα νησακι και εχουμε αλλα μετα!

Με τους τουρκους εχουμε μονιμα επεισοδια!
Υπαρχουν αντρες για αντρες και γυναικες για γυναικες η σωματικη δυναμη του αντρα ασφαλως ειναι μεγαλυτερη απο την γυναικα [εκτος απο εξαιρεσεισ]ειπε ο βελερεφοντης πιο πανω οτι ο στρατος ηταν ανεκαθεν απο αντρες μπορω να δικαιολογησω αυτη του την γνωμη γιατι θελουμε δν θελουμε εχει δικιο ο σημερινος αντρας της Ελλάδας δν μπορει να δεχτει μια γυναικα σε μια ειδικοτητα μαχιμη επειδη ειναι σιγουροι πως πως μια γυναικα δν θα μπορει να τα βγαλει περα, μην ξεχνεμε ομως οτι οι αντρες δν περνανε τον πονο της γεννας που ειναι ο πιο σκληρος πονος [απο τι μου εχουν πει δν εχω γεννησει ακομα για να ξερω αλλα η πλειοψηφια αυτο λεει! εγω πιστευω σε καθε δουλεια που υπαρχει αντροκρατια ειναι καθαρα ψυχικος πολεμος που θα κανουν οι αντρες στην γυναικες για τα παρατησουν και αυτο δν το βλεπουμε μονο στο στρατο αλλα και σε μεγαλες εταιριες ο αντρας παντοτε θελει να ειναι ο αρχηγος δν θελει να εχει μια γυναικα ανωτερη του που να το [διαταζει]και να του λεει τι να κανει. και βασικα πιστευω οτι σε καθε επαγγελμα ειναι αμα εσυ το θεσ γιατι ολα ειναι στην ψυχη και στο μυαλο!
Τζοβάνα μου και εγω πιστευω οτι σε ολα τα επεγγελματα, δεν μπορει ενας αντρας να δεχθει οτι θα του "φαει" τη θεση μια γυναικα ή οτι μια γυνααικα ειναι καλύτερη από εναν αντρα!
Ο στρατος ξεκινησε σαν ενα ανδροκρατούμενο επαγγελμα και θα συμφωνησω οτι αν φυγουν γυνααικες από το στρατο δεν λεει τιποτα, αλλα αν θα φυγουν αντρες ειναι σαν να αποδυναμώνεται το σωμα! Ετσι ειναι ακριβώς.
Εφοσον ομως υπάρχουν γυναικες που μπορουν να ειναι καθολα ετοιμες και δυνατες για ενα τετοιο σωμα, γιατι να μην μπουν; Επαναλαμβάνω εισης οτι αν ο στρατος δεν ηθελε γυναικες δεν θα επερνε καθολου. Τωρα βεβαια ολο αυτο που γινεται με τα αθληματα το κάνουν για να κοπουν γυναικες και ισως φετος να ειναι πολύ πιο αυστηρα τα πραγματα σε αυτη την διαδικασια. Αλλα απο την μια καλά κανουν! Δεν μπορει να μπαινουν μεσα οτι ναναι. Ας εχουν τουλάχιστον την σωματική διαπλαση και την ικανοτητα να βγάλουν τα αθληματα!
Από την αλλη να πω οτι δεν θα πρεπει να υπάρχει και τοση εμπάθεια για τις γυναικες που εισχορουνν σε κατεξοχην ανδρικά επαγγελματα, διοτι συμβαινει και το ανάποδο!
Ξερεις ποσοι αντρες ειναι νηπιαγωγοι, δασκαλοι, κομμωτες κτλ; Εμεις σαν γυμναικες ομως ποτε δεν κοιταξαμε πως θα τους εξοστρακισουμε από το επαγγελμα, ισα ισα σε πολλες περιπτωσεις τους θαυμαζουμε και τους εμπιστευομαστε!
Αυτο πρεπει να κάνουν και οι ιδιοι, να δωσουν το δικαιωμα σε κάποιες γυναικες που εχουν ολα τα προσοντα να κατξιωθουν στο χωρο και οχι να εινααι το 80% με την κακη κουβεντα στο στομα!
Ο στρατος ξεκινησε σαν ενα ανδροκρατούμενο επαγγελμα και θα συμφωνησω οτι αν φυγουν γυνααικες από το στρατο δεν λεει τιποτα, αλλα αν θα φυγουν αντρες ειναι σαν να αποδυναμώνεται το σωμα! Ετσι ειναι ακριβώς.
Εφοσον ομως υπάρχουν γυναικες που μπορουν να ειναι καθολα ετοιμες και δυνατες για ενα τετοιο σωμα, γιατι να μην μπουν; Επαναλαμβάνω εισης οτι αν ο στρατος δεν ηθελε γυναικες δεν θα επερνε καθολου. Τωρα βεβαια ολο αυτο που γινεται με τα αθληματα το κάνουν για να κοπουν γυναικες και ισως φετος να ειναι πολύ πιο αυστηρα τα πραγματα σε αυτη την διαδικασια. Αλλα απο την μια καλά κανουν! Δεν μπορει να μπαινουν μεσα οτι ναναι. Ας εχουν τουλάχιστον την σωματική διαπλαση και την ικανοτητα να βγάλουν τα αθληματα!
Από την αλλη να πω οτι δεν θα πρεπει να υπάρχει και τοση εμπάθεια για τις γυναικες που εισχορουνν σε κατεξοχην ανδρικά επαγγελματα, διοτι συμβαινει και το ανάποδο!
Ξερεις ποσοι αντρες ειναι νηπιαγωγοι, δασκαλοι, κομμωτες κτλ; Εμεις σαν γυμναικες ομως ποτε δεν κοιταξαμε πως θα τους εξοστρακισουμε από το επαγγελμα, ισα ισα σε πολλες περιπτωσεις τους θαυμαζουμε και τους εμπιστευομαστε!
Αυτο πρεπει να κάνουν και οι ιδιοι, να δωσουν το δικαιωμα σε κάποιες γυναικες που εχουν ολα τα προσοντα να κατξιωθουν στο χωρο και οχι να εινααι το 80% με την κακη κουβεντα στο στομα!
Παντως με την παρουσια των γυναικων στο Στρατευμα περα απο το επιχειρησιακο μερος αυτης της κουβεντας που θα συμφωνησω απολυτα και με τον Βελε αλλα και με εσας κοριτσια, οφειλουμε να πουμε οτι επισης με την παρουσια τους οι γυναικες Δειχνουν και το 'ομορφο' σκελος του Στρατου!
Ναι ΔΥΚ μου, οι γυναικες ειναι το ωραιο φυλο! Αλλα οταν εισαι σε μια τετοια δουλεια πρεπει να βλέπεις τον άλλον επαγγελματικα (αυτο ισχυει και για τις γυναικες, που λενε οτι θα παω στρατο αλλα θα κάνω τα ελαφρυα ή θα ειμαι σε γραφειο και τα άλλα θα τα κάνουν οι αντρες). Οχι οππως κάνουν τωρα μεσα στα στρατόπεδα οταν βλέπουν γυναικες (τους τρεχουνε τα σαλια ή δεν τις υπολογισζουν).
Ενας ξαδελφος μου γυρισε και ειπε το εξης: Οταν εβλεπα αντρα αξιωματικό, σηλωνομουνα σφεντονα να βαρεσω προσοχή. Οταν εβλεπα γυναικα αξιωματικο ειτε περναγε ειτε οχι το ιδιο πραγμα ηταν. Ολοι στα οπισθια τις κοιτουσαμε. Και ισως φταινε οι γυναικες σε αυτο διοτι ξερω και περιπτωση που ανθυπολοχαγος και ΕΠΟΠ (γυναικες και οι 2) μπαινανε μεσα στο λόχο για να ψαρεψουν γκομενακια και ετσι δινω και σε αυτες ενα 70% λάθος στο χειρισμό τους Γιατι δεν εμπνεουν τον σεβασμό απέναντι τους, εμπνεουν αλλα πραγματα!
Ενας ξαδελφος μου γυρισε και ειπε το εξης: Οταν εβλεπα αντρα αξιωματικό, σηλωνομουνα σφεντονα να βαρεσω προσοχή. Οταν εβλεπα γυναικα αξιωματικο ειτε περναγε ειτε οχι το ιδιο πραγμα ηταν. Ολοι στα οπισθια τις κοιτουσαμε. Και ισως φταινε οι γυναικες σε αυτο διοτι ξερω και περιπτωση που ανθυπολοχαγος και ΕΠΟΠ (γυναικες και οι 2) μπαινανε μεσα στο λόχο για να ψαρεψουν γκομενακια και ετσι δινω και σε αυτες ενα 70% λάθος στο χειρισμό τους Γιατι δεν εμπνεουν τον σεβασμό απέναντι τους, εμπνεουν αλλα πραγματα!
Αυτο ισχυει Μαρινα1 μου οχι μονο στο Στρατο αλλα παντου και εχεις απολυτο δικιο διοτι σε 'μικρο' βαθμο το παρατηρησα και εγω ως εφεδρος! Απο εκει και περα απο την στιγμη που θελουμε να βλεπουμε τις γυναικες ισαξιες και να θελουμε να υπαρχει μια ισσοροπια γενικως καλο θα ηταν να υπαρχει σεβασμος σε ολα τα επιπεδα για να μην υποβαθμιζεται και ο ρολος του Στρατευματος γενικοτερα!
ΘΑ συμφωνλήσω μαζι σου γιατι δεν γινεται να κατηγορούμε συνεχεια τους αντρες για ελλειψη σεβασμού απέναντι μας! Σιγουρα υπάρχουν κάποιοι που εχουν τις δικες τους ιδεες για το γυναικειο φυλο (ποδιτσα και σπιτακι) αλλα υπάρχουν και κάποιες τετοιες περιπτωσεις που από μονες τους οι γυναικες ψαχνονται! Και αφου την βλέπεις την άλλη αξιωματικο να ψαχνεται για να βρει ωραιο φανταρο, πως να της εχεις το απαιτουμενο σεβασμο; Δεν συμβαινει ομως πάντα αυτο. Υπάρχουν παρα πολλες κοπελες αξιοπρεπέστατες, που κάνουν τη δουλεια τους σωστα και τιμια και δεν θα πρεπει κανενας να τις υποτιμα και να μην τις σεβεται. Αλλα δυστυχώς από την μειοψηφια σου βγαινει το ονομα, οχι από την πλειοψηφια!
Ακριβως! Αλλωστε υπαρχουν αυτες οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον 'ασχημο' κανονα του 'παιχνιδιου'! Γι'αυτο καλο θα ηταν οι χλεχλεδες και τα γκομενιλικια να γινονται off the record και οχι οποτε και ωπου να ναι!
Μην τα ισοπεδωνουμε και ΟΛΑ!
Ελεος
Μην τα ισοπεδωνουμε και ΟΛΑ!
Ελεος
Δεν λεω εγω οτι μπορει να μην υπάρχει ερωτας φανταρου και ανθυπολοχαγου! Ολα μες στην ζωή ειναι και δεν ξερεις που θα βρεις τον ανθρωπό σου. Αλλα ορισμενα πραγματα πρεπει να γινονται με τον σωστο τροπο και στον σωστό χρονο. Δεν εχουν χωρο οι ερωτες μεσα στα στρατόπεδα! Αντε να ριξει βολες ο φανταρος αμα εχει την άλλη διπλα του να του τριβεται.
Επάνω που διναμε υγειονομικα γινοτανε χαμός. ΔΥΚ αμα εβλεπες τι κανανε στους δολιους τους φανταρους! Να προσπαθούν να μας βάλουν σε μια σειρα αυτοι και οι Αυτες να τους "παιζουν"! Αλλα καλή ηταν και αυτοι, βρηκαμε εναν που ειχε ξεμοναχιασει μια υποψηφια, αλλα και τι να εκανε αμα του το "εδινε" στο πιατο! Από αυτες δεν γινεται να μην περασε καμια! ΘΑ περασει καλα ο στρατευσιμος πληθυσμός με τις συγκεκριμενες!
Επάνω που διναμε υγειονομικα γινοτανε χαμός. ΔΥΚ αμα εβλεπες τι κανανε στους δολιους τους φανταρους! Να προσπαθούν να μας βάλουν σε μια σειρα αυτοι και οι Αυτες να τους "παιζουν"! Αλλα καλή ηταν και αυτοι, βρηκαμε εναν που ειχε ξεμοναχιασει μια υποψηφια, αλλα και τι να εκανε αμα του το "εδινε" στο πιατο! Από αυτες δεν γινεται να μην περασε καμια! ΘΑ περασει καλα ο στρατευσιμος πληθυσμός με τις συγκεκριμενες!
Ασε γλυκια μου τα ξερω χαρτια και καλαμαρι! Ειναι ενα φαινομενο που παρατηρειται παντου και παντα! Δεν υπαρχουν ενδοιασμοι! Ο καθενας κανει ΟΤΙ του κατεβει στο (κατω; ) κεφαλι! Εχουμε καταντησει μια κοινωνια Καλοπερασης, ΜΗ εθνικης συνειδησης και ρουσφετολογιας!
Σε ολα τα επαγγελματα ειναι καθαρα το ποσο το γουσταρεις για να μπεις ΤΕΛΟΣ αμα το θες ολα τα εμποδια ξεπερνιουνται αμα το θες τιποτα δν ειναι ευκολο! Και οσο για τα αθληματα μαρινα μου στο ειπα και το ξαναλεω ειναι ολα εικονικα δν προκειται να κοπουν κοπελες αμα εχουν κατι γερο απο πισω να τους βασταει [βισμα]εγω δν πιστευω τιποτα οτι τα εκαναν για να δυσκολεψουν κοπελες γιατι και η αλλη καμια ελξει να μην κανει θα περασει και απο της προτες! Αμα εχει βισμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης