Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Για Χανιά δεν ξέρω πόσο αξίζει γτ υπάρχουν πολλά άτομα με εδ έφεδροι κτλ λόγω της ΜΑΛ που υπάρχει και θα γίνει σφαγή εδώ. Και εγώ από Χανιά είμαι και θυμάμαι το 20 που δήλωναν είχε κλάψει πολύς κόσμος που το είχε σίγουρο ότι θα έμπαινε. Επίσης έπαιρνε και λίγα άτομα 6 και 4 οπότε χρειάζεται τύχη
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Volunteer »

Κυκλάδες Δωδεκάνησα
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Ευχαριστώ πολύ volunteer. Φύγαμεεε Ρόδο Κω και Σύρο.:lol: Πέρα από την πλάκα μπανάρες βαράς αυτούς τους μήνες αν είσαι άνετος.
All

Δημοσίευση από All »

Από ότι φαινετε θα βγει του χρόνου η προκυρηξη μάγκες μ
Ακόμα τσακώνονται για την εμοδε
Αυτοί του 2019 δεν νομίζω να κάτσει να ασχοληθεί με νέα προκυρηξη
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Αν έχετε τα χρήματα βγάλτε τα διπλώματα Γ+Δ ούτως ή άλλως τα μαθήματα δεν είναι πολλά ε εντάξει λαδωστε προφανώς να μην έχετε θέμα με τους εξεταστές και σε 2-3 εργάσιμες θα έχετε το προσωρινό δίπλωμα μέσω Γκοβ πού μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου με αυτό και να μοριοδοτηθεις όπως και το κανονικό.
Chrish

Δημοσίευση από Chrish »

Παιδιά από ότι καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω ότι κ τα μορια να έχεις αν δεν είσαι κωλοφαρδος δεν μπαίνεις ούτε και εποχικός.; Η λάθος κατάλαβα; 😅εγώ δηλαδή π έχω τα διπλώματα κ ειδικές-αλεξίπτωτα. Αν κάθε φορά που βγαινει προκήρυξη κάνω τα χαρτιά μ κάποια στιγμή θα με πάρουν; Η μπορεί κ ποτε
Chrish

Δημοσίευση από Chrish »

*Η μπορεί και ποτέ ;
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Παιδιά ότι και να λέμε ικεσίες κάνουμε
Ας δούμε πρώτα αν θα βγει
Μετά τι ηλικιακό θα έχουν βάλει
Και τι διάφορες θα βάλουν ως προς την μοριοδότηση
Εγώ που μίλησα με έναν αξιωματικό δεν νομίζω να την βγάζουν φέτος γιατί δεν ξέρουν τι θα γίνει με αυτούς του 2019 ειναη όλα στον αέρα έχουν γίνει πρόσφυγες και τα λοιπά
Το θέμα ειναη ότι Πάει όμως με 4 χιλιάδες οργανικά κενά όπως όλα δείχνουν και κουβέντα δεν κάνει κανείς για αυτό
Ειπαν ότι για το 24 ήταν οι 650 θέσεις εμοδε
Και οι σταθμοί ξεβρακώθηκαν
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Politis1994 »

Εθελοντής πυροσβέστης 5 χρόνια και με μόρια αρκετά περιμένω επιτέλους να βγει η προκήρυξη αλλιώς δε ξέρω πόσο θα πάει πια η κοροϊδία.
Μπορεί απλά να βγει πανελλαδική πρόσληψη για κάλυψη κενών το σωστό και δίκαιο είναι νέα προκυρηξη έλεος πια.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Αυτοί που λέτε πάτε βγάλτε Γ και Δ και λαδώστε κτλπ. Και δηλαδή μετά στην απίθανη περίπτωση που σε βάζουν οδηγό στο λεοφωρείο που πάει το πεζοπόρο τι θα κάνεις; Χαχαχαχα. Για πες μας. Ακόμα και στο 12τονο ας πούμε ότι είσαι... Τι κάνεις; Δεν είναι αμάξι παιδιά και θα πηγαίνετε σε δύσβατα σημεία με γκρεμούς κτλπ. ΄Οχι μέσα στις πόλεις. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι μέσα προσωπικά.
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Μακάρι στους οδηγούς να έβαζαν και ένσημα προυπηρεσίας, αυτό θα ήταν το σωστό. Και εδώ και εμοδέ και παντού.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Επειδή παίζει και το σενάριο, να πάει του χρόνου η προκ, να ξέρετε, όσοι είστε ήδη εποχικοί, κυρίως του 20, γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γινει με τους 19, ότι το 24, θα είναι η τελευταία σας χρονιά, σαν εποχικοί. Αν δεν βρείτε λύση για την μονιμοποίηση σας, τότε χάνετε την εποχικότητα! Αυτό θα συμβεί, με μια νέα προκ το 25, που πιθανόν θα έχει αλλαγές παντού, ώστε να γίνει ξεσκαρτάρισμα. Αν οι 19 πάρουν παράταση, για φέτος και αυτοί του χρόνου, θα φύγουν. Αυτό θα επιδειώξουν, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Μένει να δούμε τι θέλει η νέα ηγεσία του σώματος. Τώρα, για όσους πολίτες το περιμένουν, αν είναι μκροί, δεν έχουν να αγχώνονται. Απλώς θα αναμένουν ένα χρόνο ακόμα. Όποιος μπορεί!
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Volunteer »

Ο καθένας λέει τα δικά του. Φέτος θα βγει προκυριξη. Και δεν μένει ποτέ και κανείς εκτός σώματος, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Και να πάει σε νέα προκυριξη και δεν έχουν γίνει πενταετές τουλάχιστον όλοι οι εποχικοί του 19-20 θα κάνουν τα χαρτιά τους και θα περάσουν από τους πρώτους όπου θέλουν σαν εποχικοί με τις αντιπυρικές τους
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από mikeangel »

niasimas έγραψε: Παρ Φεβ 16, 2024 6:40 pm Επειδή παίζει και το σενάριο, να πάει του χρόνου η προκ, να ξέρετε, όσοι είστε ήδη εποχικοί, κυρίως του 20, γιατί δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γινει με τους 19, ότι το 24, θα είναι η τελευταία σας χρονιά, σαν εποχικοί. Αν δεν βρείτε λύση για την μονιμοποίηση σας, τότε χάνετε την εποχικότητα! Αυτό θα συμβεί, με μια νέα προκ το 25, που πιθανόν θα έχει αλλαγές παντού, ώστε να γίνει ξεσκαρτάρισμα. Αν οι 19 πάρουν παράταση, για φέτος και αυτοί του χρόνου, θα φύγουν. Αυτό θα επιδειώξουν, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Μένει να δούμε τι θέλει η νέα ηγεσία του σώματος. Τώρα, για όσους πολίτες το περιμένουν, αν είναι μκροί, δεν έχουν να αγχώνονται. Απλώς θα αναμένουν ένα χρόνο ακόμα. Όποιος μπορεί!
Ξεκινήσατε τις παπαρολογιες πάλι, όπως με την βάση στην ΕΜΟΔΕ που πήγατε κουβά.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από niasimas »

Αν είναι όσοι έιναι ήδη εποχικοί, να κάνουν τα χαρτιά τους, για να ξαναγίνουν εποχικοί, τότε τι νόημα έχει η προσπάθεια που γίνεται, για να μονιμοποιηθούν; Θέλουν μονιμοποίηση; Αν είναι οι θέσεις να καλυφθούν από παλιούς εποχικούς, τότε τι το συζητάμε; Δεν χρειάζεται να βγάλουν τίποτα. Απλώς θα επεκτείνουν τις συμβάσεις. Μην περιμένουμε τσάμπα και εμείς. Όσο για τις 'παπαρολογίες', δεν μεταφέρουμε πληροφορίες. Προσωπικές εκτιμήσεις κάνουμε. Αν ξεκινάμε έτσι, με τον καθένα να ενοχλείτε, για αυτά που διαβάζει, θα το κάνουμε το νήμα, ξέρετε πως!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης