ΠΚΕ - (9Κ/21)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Καλησπέρα γενικα δεν έχει έρθει πολύ κόσμος το θέμα είναι ο κόσμος που δεν έρχεται και κόβεται είναι κανένας διοριστεος η όλοι επιλαχων; Ψαχα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Εγώ πιστεύω ότι θα ολοκληρώσουν επιτυχώς τα ΠΚΕ περίπου στα 650-700 άνδρες. Βάλτε περίπου μέσο όρο στην κάθε ομάδα 10-13 άτομα επιτυχόντες (προσωπική μου γνώμη). Το θέμα είναι οι γυναικείες θέσεις εάν θα καλυφθούν και εάν θα μας τραβήξουν όλη την προκήρυξη πίσω να περιμένουμε. Πάλι πιστεύω ότι στην περίπτωση που δεν συμπληρώσουν οι γυναίκες, θα βγάλει τις ανδρικές θέσεις οριστικά αποτελέσματα. Δεν θα ξαναγίνει το φιάσκο της 6κ, έτσι νομίζω
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 12
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Εγώ πέρασα αθλήματα αλλά πραγματικά δεν ξέρω αν θέλω να πάω είναι χάλια ο μισθός!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 41
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Αν έχεις να κάνεις κάτι καλύτερο έξω που η αμοιβή είναι καλύτερη πρέπει να το σκεφτείς! Αλλά πάντα στην ζυγαριά βάλε τα σύν του δημοσίου που δεν θα τα βρεις σε καμία περίπτωση στον ιδιωτικό τομέα!
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Καλησπέρα σας παιδιάΠιστεύετε να καλέσουν από τις 25 και έπειτα άλλα άτομα επιλαχών; Γυναίκες; Έχουμε εικόνα πόσες περίπου έχουν περάσει;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Μόνο γυναίκες εάν καλέσει ναι ίσως υπάρχει μια πιθανότητα κατά την γνώμη μου. Βέβαια εάν βάλεις κάποια γκρουπ που σε κάποια περάσανε 3-4 την κάθε φορά τι να πω ίσως βγουν και οι γυναικείες θέσεις! Κάποια άλλα γκρουπ δεν υπήρχε καμία επιτυχών γυναίκα. Όλα θα δείξουν, πιστεύω τον Δεκέμβριο θα έχουμε κάποια ενημέρωση, στην καλύτερη περίπτωση τα οριστικά και στην χειρότερη να ξανακαλεσει άτομα το υπουργείο.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Καλημέρα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσον αφορά την εντοπιοτητα. Εάν έχει κάποιος περισσότερα μόρια από έναν άλλον αλλά αυτός έχει την εντοπιοτητα τότε ποιος παίρνει την θέση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Αυτός με την εντοπιότητα. Προσοχή όμως στον πίνακα του μόνο. Παράδειγμα ένας με εντοπιότητα στον β επικουρικό πίνακα (απολυτήριο λυκείου) περνάει μόνο όσους δεν έχουν εντοπιότητα στον ίδιο πίνακα, δεν θα περάσει έναν που δεν έχει εντοπιότητα αλλά είναι στο κύριο πίνακα (στέλεχος ασφαλείας). Ελπίζω να με κατάλαβες
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Κατάλαβα αδερφέ, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Εγώ αυτό που έχω να πω είν' ότι μας χάλαγαν τα ΠΚΕ της 6κ για την τυπικοτητα τους. Τουλάχιστον αυτή την αδικία με τις αναβολές που έχουμε βιώσει στην 9κ δε θα την είχαμε... Όσοι κόβονται ζητάνε αναβολή... Κάπου ημαρτον
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Ότι ναναι πρώτα τρέχουν και με το που κοπούν παίρνουν αναβολή που αυτό κανονικά απαγορεύεται και το γράφει και μέσα η προκήρυξη προκήρυξη δεν κάνω λάθος άμα είναι ετσι εγώ δηλαδή που πήγα σαν επιλαχων έτρεξα και τα πέρασα είμαι χαζός που ασχολήθηκα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Υπάρχει άραγε η πιθανότητα να πάρει τους επιπλέον που ακούγονται ότι είναι εγκεκριμένες οι θέσεις για το 2022 από την 9κ; Θα τις βγάλει τις θέσεις που θα προστεθούν πριν τα οριστικά έτσι ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες για να ανέβουμε επιλογή; Ξέρει κάποιος κάτι?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Κάνεις δεν γνωρίζει τίποτα επίσημα για μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων. Το μόνο που ξέρουμε όλοι είναι ότι η προκήρυξη κλείνει με 416 θέσεις.
Jim
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Σούπερ νέα... Αποτελέσματα σύντομα χωρίς τις αναβολές των εγκύων ετοιμαστείτε! Ιανουαρίο σχολή!
ΠΚΕ - (9Κ/21)
Tasos64 έγραψε:Σούπερ νέα... Αποτελέσματα σύντομα χωρίς τις αναβολές των εγκύων ετοιμαστείτε! Ιανουαρίο σχολή!
Φιλε μου αν επιτρεπεται απο που πηγαζουν οι πληροφοριες σου ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες