Επιτυχόντες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2022)
- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Ούτως ή άλλως το έμβλημα της σχολής σε κονκάρδα θα έπρεπε να το είχες εσύ μαζί σου εκτός αν δεν χρειάζεται πλέον και σου δίνουν έκει. Τις επωμίδες δεν θα τις χρειαστείς αλλά γιατί να τα έχεις μαζί στη σχολή ;
Hazardous για συναισθηματικούς λόγους κυρίως. Όταν το άτομο αυτό έχει ζήσει μαζί μου όλο μου το ταξίδι 2 χρόνια με πανελλήνιες, αθλήματα, άγχη, αγωνίες, γέλια, κλάματα κτλ και έχει αποτελέσει πρότυπο μου από όταν ήμουν Παιδί για την πορεία που χαράσσω, το να έχω κάτι δικό του μαζί μου, πόσο μάλλον να το έχω και στην στολή μου όπως το είχε εκείνος, το θεωρώ μεγάλη τιμή.
Georgekir εε δεν είναι δα και κανένας παππούς, δεν έχει πάνω από 10 χρόνια που βγήκε απ' την σχολή. Σχετικά καινούργιες είναι οι επωμίδες που μου έδωσε και μάλιστα 2 ζευγάρια, οπότε το ένα θέλω να το χρησιμοποιήσω και το άλλο να το φυλάξω.
Georgekir εε δεν είναι δα και κανένας παππούς, δεν έχει πάνω από 10 χρόνια που βγήκε απ' την σχολή. Σχετικά καινούργιες είναι οι επωμίδες που μου έδωσε και μάλιστα 2 ζευγάρια, οπότε το ένα θέλω να το χρησιμοποιήσω και το άλλο να το φυλάξω.
- hazardous
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Ναι, φυσικά και καταλαβαίνω τι εννοείς και καλά κάνεις. Απλά να ξέρεις γίνεται επιθεώρηση στα πράγματα που φέρεις στη σχολή από τι ξέρω.
M.P, αν φοβάσαι μην τυχόν δεν σου επιτρέψουν να τα πάρεις, μου τα δίνεις πριν μπεις και στα φέρνω στο πρώτο επισκεπτήριο, αφού θα είμαι και εγώ εκεί :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Σάβ Αύγ 27, 2022 8:54 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Yiankap, εάν είμαστε ίδια κλήση με τον γιό σας θα βοηθούσε πολύ να μου τα φυλάξετε! Άντε με το καλό να ανταμώσουμε και γρήγορα!
Κάποιος που γνωρίζει, αν κάποιος μπει ως επιλαχών τον Δεκέμβρη για παράδειγμα μένει πίσω στα μαθήματα; Και αν ναι πως μπορεί να ανταπεξέλθει και να προλάβει τους άλλους;
Ελευθερία ξέρω από φίλο μου στην ΣΣΕ ότι τα μαθήματα των πρωτοετών είναι σχετικά εύκολα. Τώρα, οι επιλαχόντες του Δεκέμβρη δίνουν κανονικά στην εξεταστική που ξεκινά μετά την άδεια των Χριστουγέννων. Σίγουρα θα πρέπει ο οποιοσδήποτε μαζί με την βασική εκπαίδευση να ζοριστεί πολύ και με τα μαθήματα και είναι λογικό λόγω του ότι θα έχει χάσει μαθήματα σχεδόν 4 μηνών. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω κατά πόσο είναι ελαστικοί στις βαθμολογίες των επιλαχόντων κτλ. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω για το ζήτημα.
M.P καλησπέρα. Τι έγινε ; Έμαθες τίποτα για τη σειρά ;
Καλησπέρα yiankap! Ναι ναι το έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα, είμαι 17η. Μόλις καλέσουν τους πρώτους θα καλέσω να μάθω την σειρά του τελευταίου, να δω σε τι δρόμο βρισκόμαστε. Μόνο εμένα μου φαίνονται να μην περνάνε με τίποτα οι μέρες;
Παρεμπιπτόντως είδατε για την ναυτικό δόκιμο Ιης που "έφυγε" στον θερινό ναυτικό πλου της ΣΝΔ; Πόσο τραγικό και κρίμα είναι Να φεύγουν τόσο νέα παιδιά πριν καν Προλάβουν να χαρούν αυτά για τα οποία πάλεψαν και μόχθησαν σκληρά. Όπως είδαμε, εν τέλει, απώλειες δεν υφίστανται μόνο εν καιρώ πολέμου, αλλά και καθημερινά από εκεί που δεν το περιμένεις. Σε όσους έχετε μπει, αλλά και σε όσους περιμένουμε με το καλό να μπούμε, πολλή προσοχή και υπακοή στους ανώτερους μας, εν γένει είναι για καλό και καμία φορά προλαμβάνονται και διαφόρων ειδών "κακοτοπιές".
Καλησπέρα σε όλους! Πώς είστε; Μου είπαν, γνωστοί μου από μέσα, ότι από κάποιες σχολές έχουν ξεκινήσει να φεύγουν παιδιά.Yiankap είχατε εσείς κανένα νεότερο γενικά από συναδέλφους κτλ; Οι δικοί μας μπαίνουν σήμερα και αύριο, αλλά γενικά στην ΣΜΥ παραιτούνται απ' τις πρώτες πρώτες μέρες. Επίσης έμαθα ότι στην Ευελπίδων, τουλάχιστον, ισχύει άδεια παραιτήσεως 5 ημερών εάν αλλάξουν γνώμη να γυρίσουν. Πιστεύω από βδομάδα θα ξεκινήσουν να καλούν επιλαχόντες, δεδομένου ότι κάποιες σχολές είναι ήδη σχεδόν 10 μέρες μέσα.
Κι εσύ Georgekir εάν βρεις χρόνο και πάρεις κινητό πες μας τι γίνεται.
Κι εσύ Georgekir εάν βρεις χρόνο και πάρεις κινητό πες μας τι γίνεται.
Καλησπέρα Μ.P.
Δεν έχει βγει ακόμα για αποχωρήσεις από τις σχολές που μας ενδιαφέρουν. Μόνο για τη ΣΑΝ βγήκε στο διαύγεια η πρώτη κλήση επιλαχόντα.
Όσον αφορά στη ΣΜΥ, σήμερα μπήκαν οι επιτυχόντες των Όπλων (είναι μέσα και ένας από τους κολλητούς του γιού μου). Αύριο μπαίνουν οι των Σωμάτων. Θα προσπαθήσω να μάθω αρχικά τον αριθμό αυτών που δεν θα παρουσιαστούν.
Δεν έχει βγει ακόμα για αποχωρήσεις από τις σχολές που μας ενδιαφέρουν. Μόνο για τη ΣΑΝ βγήκε στο διαύγεια η πρώτη κλήση επιλαχόντα.
Όσον αφορά στη ΣΜΥ, σήμερα μπήκαν οι επιτυχόντες των Όπλων (είναι μέσα και ένας από τους κολλητούς του γιού μου). Αύριο μπαίνουν οι των Σωμάτων. Θα προσπαθήσω να μάθω αρχικά τον αριθμό αυτών που δεν θα παρουσιαστούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yiankap την Τρί Σεπ 13, 2022 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέλεια! Σας ευχαριστώ πολύ Yiankap, είστε υπέροχος! Όλα τα μακάρι του κόσμου να τα καταφέρουμε και σύντομα να τα λέμε και από κοντά στα Τρίκαλα! Ελπίζω τέλος του μήνα με αρχές Οκτώβρη να μας καλέσουν.
Μ.P
Έχω μάθει κάτι, αλλά αν δεν το επιβεβαιώσω, δεν μπορώ να το ανακοινώσω δημοσια.
Αν θέλεις λεπτομερειες P.M η mail στο yiankap@yahoo.gr
Έχω μάθει κάτι, αλλά αν δεν το επιβεβαιώσω, δεν μπορώ να το ανακοινώσω δημοσια.
Αν θέλεις λεπτομερειες P.M η mail στο yiankap@yahoo.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης