chrusa έγραψε:Μπορείς να είσαι ότι θέλεις αλλά μην βιάζεσαι να κρίνεις, στο λέω φιλικά ! Νομίζω σου απάντησα, το δίπλωμα οδήγησης χρειάζεται ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ. Επειδή το βγάλαμε πριν κάποιους μήνες δεν σημαίνει ότι ο κυρίως λόγος που το βγάλαμε ήταν η προκήρυξη. Δεν ξέρω γιατί έχει κολλήσει το μυαλό σου εκεί! Απλά ρωτήσαμε εφόσον το έχουμε ααν προσωρινό ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ να περνάμε και τα μόρια ; Επίσης όσον αφορά το οικονομικό, δεν έχουν όλοι την ίδια άνεση. Εξαρτάται από τον μισθό που παίρνεις και τα έξοδα διαβίωσης που έχεις ! Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι θέλεις να έχεις τον τελευταίο λόγο σε μια κουβέντα αλλά δεν θα σε αφήσω γιατί ξέρω πως έχω δίκιο .
Όπως τα λες είναι σωστά θέλω να έχω την τελευταία κουβέντα, απλά για την ιστορία αν δεν είσαι 21 και το επαγγελματικό Δ δίπλωμα ή 18 για το Γ και Δεν το ήθελες μόνο για προκήρυξη θα το είχες καιρό στατιστικά αυτοί που το βγάλανε το τελευταίο 4 μηνο Κυρίος για την προκήρυξη το βγάλανε οι περισσότεροι όταν τυς ρωτάς γτ βγάζεις επαγγελματικό ελάχιστοι σου λένε για να τσουλήσω νταλίκα ή λεωφορείο και ειδικότερα γυναίκα που όποια εχω γνωρίσει με επαγγελματικό ή το έβγαλε για εκαβ ή δουλεύει αστικό, επίσης για την οικονομική κατάσταση έλα να να ρωτήσεις την μέση μου που την έφαγα στο μηχανάκι με βροχές κρύα και πρωί σχολή Σκ φυλλάδια και να συντηρώ σπίτι και ταυτόχρονα να νομίζουν τα ντελίβερι και οι φίλοι μου ότι πέθανα γιατί έκοψα μέχρι και τον καφέ του 1,5 σε πλαστικό που είχε κάποτε, και κάτι τελευταίο θα βοηθήσω όπως μπορώ εδώ μέσα οποίον έχει εύλογη απορία και θα λοιδορήσω όποιον δεν έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει την προκήρυξη ή ρωτάει άκυρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 01, 2022 1:00 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ydneas έγραψε:Γνωρίζει κάποιος αν πέρσι μέτρησαν τα προσωρινά διπλώματα;
Για επαγγελματικό δίπλωμα πάντα και όχι για προσωρινό αυτοκινήτου θεωρώ ότι Από την στιγμή που δεν το αναφέρει ξεκάθαρα μέσα όπως την προκήρυξη της πυροσβεστικής ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια τους αν Θα το μετρήσουν η όχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 01, 2022 1:30 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πολύ ωραία! Ο κάθε ένας κάνει ότι μπορεί για να αντεπεξέλθει στις καθημερινές υποχρεώσεις της ζωής.:) είμαι 25 και υπάρχουν άπειροι λόγοι για τους οποίους δεν έβγαλα δίπλωμα νωρίτερα. Θες για το ότι σπούδαζα και δούλευα ταυτόχρονα - συντηρούσα και συνεχίζω να συντηρήσω σπίτι μόνη μου κτλπ που εννοείται ότι δεν αφορούν κανέναν. Απλά θέλω να πω πως είναι δικαίωμα σου ποτέ θα βγάλεις τι, όσα δεν κατάφερα στα 18-19 μου τα κατάφερα μεσα στο 2021-22. Καλύτερα αργά παρά ποτέ. Εμ το Β κατηγορίας είναι το πιο βασικό δεν μου φαίνεται περίεργο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή να το βγάλεις κάποιος, τώρα οι νταλίκες και τα υπόλοιπα σίγουρα είναι για το εξτραδακι αλλά εμένα προσωπικά δεν με πειράζει αν κάποιος το έβγαλες πριν 3 μήνες ή εχθές μόνο και μόνο για να έχει ελπίδες κάπου. Να είσαι καλά, ότι ξέρεις να μας το λες Ναι πέρυσι δεν είχα δίπλωμα, ούτε το πτυχίο μου
Γιατί να το μετανιώσεις μωρε 🙄😒 τεσπα. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω Είναι αν γνωρίζει Κάποιος ότι εκτός από ένσημα Που φενεται η προϋπηρεσία Μου τι χαρτί άλλο θα βάλω για να το πιστοποιησω Διότι εγώ δεν είχα εργοδότη Κολαω εγώ τα ένσημα
Oppi astynomia έγραψε:Γιατί να το μετανιώσεις μωρε 🙄😒 τεσπα. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω Είναι αν γνωρίζει Κάποιος ότι εκτός από ένσημα Που φενεται η προϋπηρεσία Μου τι χαρτί άλλο θα βάλω για να το πιστοποιησω Διότι εγώ δεν είχα εργοδότη Κολαω εγώ τα ένσημα
Να ρε πάρτε παράδειγμα από σωστές ερωτήσεις, δηλαδή είσαι αυτοασφαλιζόμενος σωστά, Είσαι καλυμμένος με την βεβαίωση του ΕΦΚΑ αλλά για ποιο σίγουρα πάρε και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις
Έχω πάρει Τηλέφωνο μου είπαν για υπευθυνη δήλωση Τωρα δεν ξέρω τι άλλο χριαζεται είναι μπέρδεμα Η κατάσταση Νομίζω πέρυσι Δεν μου την είχαν μετρήσει Την προϋπηρεσία έχουν διαγράψει κ τον πίνακα τον περσινό Να δω ρε ***** το. Απλα είπα μήπως έχει κάποιος σαν το θεμα το δικό μου