9Κ/21: Πόσα μόρια έχουμε;
Καλησπέρα.Με 13,4 απολυτήριο,advanced Αγγλικά,28 μήνες προϋπηρεσία και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας λέτε να είμαι καλα;
Το καλά βέβαια αντικειμενικό είναι ακόμα, αλλά εμπειρικά ρωτάω αν είναι καλά.
Για β' επικουρια
Το καλά βέβαια αντικειμενικό είναι ακόμα, αλλά εμπειρικά ρωτάω αν είναι καλά.
Για β' επικουρια
Να φανταστώ διεκδικώ μόνο τις θέσεις που λέει πολυτεκνια Και όχι τις γενικές
Για όλες τι φυλακές ενδιαφέρομαι
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Antomts έγραψε:Να φανταστώ διεκδικώ μόνο τις θέσεις που λέει πολυτεκνια Και όχι τις γενικές
Σωστά, καλά είσαι
sven89 έγραψε:ΔΥΚ στους εσωτερικους με ποσο μπηκε οτελευταιος Β επικουρια χωρις προυπηρεσια;
Δε θυμάμαι.
Μπορείς να το ψάξεις μόνος σου στο παρακάτω link πατώντας επάνω στο σύνδεσμο "τα προσωρινά αποτελέσματα".
Ανακοίνωση
Άσε, το βρήκα εγώ για σένα. Δαμιανός Πετρόπουλος 1056 μόρια από Β' επικουρία, χωρίς εμπειρία.
τωρα αν θαχει απο β θα ναι 1100+ η βαση χωρις εμπειριαD.Y.K έγραψε:Άσε, το βρήκα εγώ για σένα. Δαμιανός Πετρόπουλος 1056 μόρια από Β' επικουρία, χωρίς εμπειρία.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Οχι φίλε μου το στέλεχος έχω από ΙΕΚ ΞΥΝΗ 2013-2015 και βαθμός πιστοποιησης 12
Vaggelismp έγραψε:Οχι φίλε μου το στέλεχος έχω από ΙΕΚ ΞΥΝΗ 2013-2015 και βαθμός πιστοποιησης 12
Μέσα είσαι εάν είναι η πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ και ΙΕΚ και σίγουρα θα είσαι Κορυδαλλό
Βαγγέλη προϋπηρεσία έχεις; Ο Κορυδαλλός έχει 5 θέσεις με εμπειρία και 5 χωρίς εμπειρία για Εξωτερικούς!
Χμμμμ 60 μορια πανω απο εμενα δλδ. Τεσπα θα κανω αιτηση κ ο θεος βοηθος. Ευχαριστω πολυ.D.Y.K έγραψε:Άσε, το βρήκα εγώ για σένα. Δαμιανός Πετρόπουλος 1056 μόρια από Β' επικουρία, χωρίς εμπειρία.
sven89 έγραψε:Χμμμμ 60 μορια πανω απο εμενα δλδ. Τεσπα θα κανω αιτηση κ ο θεος βοηθος. Ευχαριστω πολυ.
Καταρχάς, εσένα σε ενδιαφέρουν τα τελικά αποτελέσματα που εκεί θα υπάρξουν τρομερές ανακατατάξεις. Εννοείται πως θα κάνεις αίτηση και βλέπεις. Κανείς δε γνωρίζει το τι θα γίνει στο τέλος.
Αλήθεια τα ιδιωτικά ΙΕΚ πιάνονται;
Ναι με πιστοποίηση.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Είχα δουλέψει 18-19 μηνες σεκιουριτι. Τι με συμφαιρει να επιλέξω χωρίς προυπηρεσια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης