Buddha έγραψε:Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί σου. Αλλά και πάλι ρε συ. Άντε ο άλλος με το χαρτί ας πούμε ότι είναι μουφα. Μαζί σου. Τα ίδια που είπαν στον φίλο μου στον Έβρο τα ίδια ακούστηκαν και από Ξάνθη. Τουλάχιστον αυτά ειπώθηκαν εδώ μέσα. Το να πάνε να ζητήσουν άτομα λέγοντας για το δεύτερο δεκαπενθήμερο μαϊου και να το είπαν έτσι αόριστα χωρίς να ισχύει δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά. Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί και δεν μένει τίποτα άλλο παρά μόνο να περιμένω. Και για μένα δεν με κάνει αίσθηση είτε δώσω τώρα είτε σε 2 μήνες. Εγώ έτοιμος είμαι από Φεβρουάριο πέραν του μιλίου που το κατάφερα τον τελευταίο μήνα. Τι να πω. ΥΓ. Αν πιστεύεις ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος σου από μένα να ξες δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και το έχω αποδείξει στο παρελθόν. Οπότε δεν παίζει θέμα από μεριάς μου
Οχι ρε συ, εννοειται πως δεν πιστευω οτι παρεξηγηθηκες ή κατι τετοιο, προς θεου, ολα καλα αδερφε μου !
Οντως ειναι μπερδεμενη η ολη κατασταση αλλα το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε τους πινακες.
Εννοειται βεβαια, πως η οποια πληροφορια εδω μεσα ειναι καλοδεχουμενη απο ολους, απλα εγω σαν Λευτερης, πιστευω πως ειναι αρκετα νωρις για αθληματα αλλα μακαρι οντως να γινουν τον Μαιο, για να ξεμπερδεουμε και να τελειωνει το ολο αγχος για ολους μας.
Καλη επιτυχια αδερφε μου !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 29, 2021 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά όπως πάντα εγώ θα κάνω τον απαισιοδοξο😂😂 Πριν τα αθλητικά θα είναι οι υγειονομικες λογικά και πριν από αυτά οι πολυπόθητοι πίνακες... Έχουμε δουλειά. Ας είναι καλά τλχστν που έβγαλαν την ρημάδα την προκυρηξη. Και δηλώσαμε... Τα άλλα θα έρθουν.
Buddha έγραψε:Είδαμε όμως ότι έως τώρα δεν έχει καμία σχέση με προηγούμενες προκηρύξεις. Ούτε στον τρόπο διεξαγωγής της ούτε στα αθλήματα.
Η προκήρυξη είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη με μόνη διαφορά 1. Ότι δεν γράφει χρονοδιάγραμμα πέρα από την ημέρα έναρξης και λήξεις για υποβολή αιτήσεων και 2 όχι αντί για ταχυδρομείο την κάνουμε ηλεκτρονικά
ΥΓ: Ιδια ως προς την διαδικασία και όχι προς τα προσόντα ειδικότητες κτλ
geopap97 έγραψε:Το έχω διαβάσει προσωπικά το εν λόγω έγγραφο
Το έγγραφο λέει ημερομηνία ΠΚΕ 2ο 10ημερο Μαιου και διάρκεια 4-7 εβδομάδες ή λέει ότι ζητάνε Αξκους για τις ΠΚΕ και οι μονάδες πρέπει να έχουν δώσει τα ονόματα έγκυρα,
επίσης μπορείς να μας πεις αυτολεξεί τι λέει το εν λόγο χαρτί
Buddha έγραψε:Δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ μαζί σου. Αλλά και πάλι ρε συ. Άντε ο άλλος με το χαρτί ας πούμε ότι είναι μουφα. Μαζί σου. Τα ίδια που είπαν στον φίλο μου στον Έβρο τα ίδια ακούστηκαν και από Ξάνθη. Τουλάχιστον αυτά ειπώθηκαν εδώ μέσα. Το να πάνε να ζητήσουν άτομα λέγοντας για το δεύτερο δεκαπενθήμερο μαϊου και να το είπαν έτσι αόριστα χωρίς να ισχύει δεν ξέρω δεν μου κάθεται καλά. Η αλήθεια είναι πως έχω μπερδευτεί και δεν μένει τίποτα άλλο παρά μόνο να περιμένω. Και για μένα δεν με κάνει αίσθηση είτε δώσω τώρα είτε σε 2 μήνες. Εγώ έτοιμος είμαι από Φεβρουάριο πέραν του μιλίου που το κατάφερα τον τελευταίο μήνα. Τι να πω. ΥΓ. Αν πιστεύεις ότι παρεξηγήθηκε ο λόγος σου από μένα να ξες δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και το έχω αποδείξει στο παρελθόν. Οπότε δεν παίζει θέμα από μεριάς μου
Πρόσεξε καμιά φορά άλλα ακούμε και άλλα καταλαβαίνουμε τι εννοώ πράγματι όταν τρέχει κάποιος διαγωνισμούς εποπ οβα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ στέλνουν χαρτί στις μονάδες που είναι κοντά στον τόπο που θα γίνουν οι ΠΚΕ και λένε μέχρι τάδε του μήνα να προτείνετε τόσους ΑΞΚΟΥΣ ή ΥΠΑΞ για να επανδρώσουν τις επιτροπές ΠΚΕ ή κάτι αντίστοιχο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 29, 2021 6:43 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ΔΒ δεν μπορώ να το ανεβάσω, καθώς πρόκειται για μη αναρτητέο στο διαδίκτυο έγγραφο, αλλά επειδή είμαι 1ο γρ. Και διαβάζω τα έγγραφα που έρχονται -πόσο μάλλον που περιμένω πώς και πώς ό, τι σχετικό-, έγραφε ξεκάθαρα ότι μέχρι την προηγούμενη παρασκευή έπρεπε το Γ'ΣΣ να έχει δηλώσει ονόματα αξκών και υπξκών για τις ΠΚΕ, που θα διεξαχθούν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου. Με βάση αυτό, σας λέω κι εγώ. Αναμένω μήπως έρθει στις επόμενες μέρες έγγραφο που να λέει κάτι διαφορετικό. Αλλά δεν νομίζω. Όταν υπάρχουν χρονικά όρια, από όσο ξέρω τόσους μήνες, δεν αλλάζουν αυτά. Για ό, τι νεώτερο προκύψει, εννοείται θα ενημερώσω.
geopap97 έγραψε:Το ΔΒ δεν μπορώ να το ανεβάσω, καθώς πρόκειται για μη αναρτητέο στο διαδίκτυο έγγραφο, αλλά επειδή είμαι 1ο γρ. Και διαβάζω τα έγγραφα που έρχονται -πόσο μάλλον που περιμένω πώς και πώς ό, τι σχετικό-, έγραφε ξεκάθαρα ότι μέχρι την προηγούμενη παρασκευή έπρεπε το Γ'ΣΣ να έχει δηλώσει ονόματα αξκών και υπξκών για τις ΠΚΕ, που θα διεξαχθούν κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου. Με βάση αυτό, σας λέω κι εγώ. Αναμένω μήπως έρθει στις επόμενες μέρες έγγραφο που να λέει κάτι διαφορετικό. Αλλά δεν νομίζω. Όταν υπάρχουν χρονικά όρια, από όσο ξέρω τόσους μήνες, δεν αλλάζουν αυτά. Για ό, τι νεώτερο προκύψει, εννοείται θα ενημερώσω.
OK πάσο θα δούμε σε λίγες μέρες αν και το θεωρώ περίεργο
Τίποτε μέχρι τώρα όταν βγουν τα αποτελέσματα τότε θα πάω για όλες τις εξετάσεις. Σε μια μέρα μπορείς να έχεις τελείωσει με όλα εκτός από αιματολογικές που δίνεις αίμα σήμερα και τις περνεις μετά από κάνα τριήμερο μάλλον.
xaderfos έγραψε:Τίποτε μέχρι τώρα όταν βγουν τα αποτελέσματα τότε θα πάω για όλες τις εξετάσεις.Σε μια μέρα μπορείς να έχεις τελείωσει με όλα εκτός από αιματολογικές που δίνεις αίμα σήμερα και τις περνεις μετά από κάνα τριήμερο μάλλον.
Όχι φίλε είναι θέμα μικροβιολογικού εγώ που λόγο αθλητισμού κάνω κάθε 6 μήνες αιματολογικές αν πάω μέχρι τις 0900 το πρωί, γύρω στις 5 το απόγευμα μου τις έχουν στείλει με email και άμα θέλω την επόμενη τις έχω στο χέρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 29, 2021 11:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.