Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Στο μηκος δυσκολεύομαι και στις ελξεις κανω 2 έως 3...
-
- Υποστράτηγος
Επίσης αυτό που διάβαζα ευτυχώς το επιβεβαιωσε ο δυκ. Πρωτα θα βγουν πίνακες με αποτέλεσματα επιτυχων επιλαχων κλπ. Και μετά οι διαδικασίες;
Σπυρο, βαλε τα δυνατα σου. Ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.4 ελξεις για εναν αντρα ειναι παιχνιδακι. Περιμενω να σε δω στους πινακες Σπυρο.
Πάω σε στάδιο ναι. Προσωπικά επειδή τα άλματα για μένα είναι πολύ εύκολα δεν τα δίνω τόσο βάση περισσότερο κάμψεις έλξεις μίλι και το 100αρι. Τώρα το κολύμπι επειδή από μικρός είμαι σε περιοχή με θάλασσα θεωρώ το έχω. Δεν έχω δοκιμάσει κανιστρα που το θεωρώ πολύ δύσκολο και φυσικά δεν δοκίμασα συνδυασμό όλων
- Ath_Spy
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Χορός
- Επάγγελμα: Μαγείρισσα
Καλημέρα. Εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει γυμναστική με προπονητή ως αρχάρια που είμαι. Θέλω να μου πείτε λίγο με τα αθλήματα τι πρέπει να προσέξω; Πρέπει όντως να κάνουμε τον χρόνο που λέει; Επειδή έχω αγχωθεί κάπως και μου φαίνονται δύσκολα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ath_Spy την Πέμ Απρ 15, 2021 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodoros
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Var έγραψε:Πάω σε στάδιο ναι. Προσωπικά επειδή τα άλματα για μένα είναι πολύ εύκολα δεν τα δίνω τόσο βάση περισσότερο κάμψεις έλξεις μίλι και το 100αρι. Τώρα το κολύμπι επειδή από μικρός είμαι σε περιοχή με θάλασσα θεωρώ το έχω. Δεν έχω δοκιμάσει κανιστρα που το θεωρώ πολύ δύσκολο και φυσικά δεν δοκίμασα συνδυασμό όλων
ζητησες βοηθεια από κανεναν γυμναστη πως θα κανεις;
XristosMP έγραψε:Σπυρο, βαλε τα δυνατα σου. Ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.
4 ελξεις για εναν αντρα ειναι παιχνιδακι. Περιμενω να σε δω στους πινακες Σπυρο.
εσεις οι δυο στις αρχες τσακωνόσασταν,τωρα φτασατε να υποστηριζει ο ενας τον αλλον και να ξερετε το νομα με το μικρο .ωρε μπραβο!
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Εσυ θα προτετοιμαστεις να βγαζεις τα ορια που λεει αν τυχει η επιτροπη και χαριζει λιγο εκεινη τη μερα δεν μπορεις να το γνωριζειςAth_Spy έγραψε:Καλημέρα. Εδώ και μια εβδομάδα έχω ξεκινήσει γυμναστική με προπονητή ως αρχάρια που είμαι. Θέλω να μου πείτε λίγο με τα αθλήματα τι πρέπει να προσέξω; Πρέπει όντως να κάνουμε τον χρόνο που λέει; Επειδή έχω αγχωθεί κάπως και μου φαίνονται δύσκολα...
Όχι φίλε μόνος μου τα κάνω προσπαθώ κάθε μέρα και πιο πολύ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνω και πιστεύω θα τα παλέψω αν όχι προσπάθησα τι να κάνουμε προς το παρόν είμαι κοντά στα όρια
- theodoros
στους κοιλιακους τα χερια στην ανακαμψη πως είναι ακριβως; ΄και
στην μεταφορα των κανιστρων μπορεις να κανεις και σταση εφόσον δεν ακουμπάνε κατω;
στην μεταφορα των κανιστρων μπορεις να κανεις και σταση εφόσον δεν ακουμπάνε κατω;
Κοιλιακούς εννοεί πίσω απτό κεφάλι αν κατάλαβες πως σε λένε οι αστυνομικοί κάτω τα χέρια στο κεφάλι.theodoros έγραψε: στους κοιλιακους τα χερια στην ανακαμψη πως είναι ακριβως; ΄και
Στα κανιστρα φίλε δεν σε συμφέρει στάση καθώς θα είναι 2 λεπτά νομίζω ο χρόνος και τα χέρια σου θα γίνουν βαριά πολύ
Εγώ τα φοβάμαι όλα μαζί παιδιά όταν τελειώνω το μίλι θέλω χρόνο να πέσουν οι παλμοί πέφτω κάτω απτην κούραση και την πίεση όλα μαζί θα είναι βουνό ειδικά με άκυρη σειρά
Αν δεν κανω λαθος, διορθωστε με, εννοει κοιλιακους με τα χερια πισω απ 'το κεφαλι. Οσο για τα κανιστρα, υποθετω πως ναι, αρκει απλα να εισαι εντος χρονου και πηγαινε το και με τσαμικο αμα λαχει.theodoros έγραψε: στους κοιλιακους τα χερια στην ανακαμψη πως είναι ακριβως; ΄και
- theodoros
md_dm έγραψε:Αν δεν κανω λαθος, διορθωστε με, εννοει κοιλιακους με τα χερια πισω απ 'το κεφαλι. Οσο για τα κανιστρα, υποθετω πως ναι, αρκει απλα να εισαι εντος χρονου και πηγαινε το και με τσαμικο αμα λαχει.theodoros έγραψε: στους κοιλιακους τα χερια στην ανακαμψη πως είναι ακριβως; ΄και
το ιδιο θα ισχυει και για το κολυμπι λογικα και τις καμψεις να παρεις μια ανασα βρε

Αα παιδια ακυρο. Εμεις οι γυναικουλες μπορουμε να κανουμε τις γυναικειες καμψεις; 😂
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 9
Όχι, αλλά πιστεύω αν αρχίσεις σήμερα να προπονείσαι θα τα καταφέρεις... Τίποτα δεν είναι αδύνατο αν υπάρχει θέληση και πρόγραμμα...md_dm έγραψε:Αα παιδια ακυρο. Εμεις οι γυναικουλες μπορουμε να κανουμε τις γυναικειες καμψεις; 😂
-
- Υποστράτηγος
σε ποια δυσκόλευεσαι πιο πολύ φιλεVar έγραψε:Όχι φίλε μόνος μου τα κάνω προσπαθώ κάθε μέρα και πιο πολύ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνω και πιστεύω θα τα παλέψω αν όχι προσπάθησα τι να κάνουμε προς το παρόν είμαι κοντά στα όρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες