Μεταθέσεις στο στρατό (2018)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
stefanois

Δημοσίευση από stefanois »

Μαγκες σειρα 355 εφυγαν ολοι απο παραμεθωριο για αθηνα ολες βιζματικες και εμεις 356 περιμενουμε αρχες σεπτεμβρη για να φυγουμε. Οποτε 355 εχουν βγει να ξερετε.
Στρατιωτης 1994

Δημοσίευση από Στρατιωτης 1994 »

που το ξερεις;
Private_Marco

Δημοσίευση από Private_Marco »

Καλησπέρα παιδιά και καλή θητεία. Λοιπόν, εγώ μπήκα τον Μάρτιο οπότε είμαι 355. Την προηγούμενη Τετάρτη 11/07 μας ρώτησαν από το 1ο γραφείο αν επιθυμούμε να κάνουμε μετάθεση κλπ. Μέχρι και την Παρασκευή 13/07 έφυγαν από την 354, ακόμη και μερικοί που είχαν αμεταθετο. Εγώ παρουσιάστηκα στις 12/03 στη Λέσβο, οπότε τον Αύγουστο κλείνω το 5μηνο. Λογικά από 12-17/08 θα έχουν γίνει οι μεταθεσεις. Επίσης, ένας στρατιώτης από τη σειρά μου στο τάγμα μου πείρε μετάθεση έχοντας super βισμα. Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το πράγμα. Και με την νίκη 🥇
Άβαταρ μέλους
Aden
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Aden »

Φιλε να σε ρωτησω ξερεις αν εχεις υπηρετησει μονο δυο μηνες σε δυς παραμεθωριο αν ερχεται μεταθεση κανονικα με την σειρα σου Εγω ειμαι 355
Άβαταρ μέλους
Aden
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Aden »

Φιλε να σε ρωτησω ξερεις αν εχεις υπηρετησει μονο δυο μηνες σε δυς παραμεθωριο αν ερχεται μεταθεση κανονικα με την σειρα σου Εγω ειμαι 355 και οκτάμηνος και το 5 μηνο σε δυς παραμεθόριο το συμπληρώνω 7 Νοεμβρίου
Στρατιώτης πζ

Δημοσίευση από Στρατιώτης πζ »

Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά μήπως ξερει κανείς τι γίνεται με της μεταθέσεις για την 355 ; Ποτέ είναι να έρθουν αν ξέρεις κανείς , Γτ αλλοι λένε αρχές Σεπτεμβρίου και αλλοι λένε μέσα Αυγούστου.
egweimaienasaplosAM

Δημοσίευση από egweimaienasaplosAM »

Ας ελπισουμε η 355 να φυγει συντομα απο παραμεθωριο, διοτι στην Αθηνα που υποτιθεται ειναι βισματικα, πολλες μοναδες εχουν αρχισει να τρωνε εμπλοκες και να μην εχουν οπλιτες να βοηθησουν στις καθημερινες εργασιες.
Στρατιωτης 1994

ρωτησα για 355 στη στρατολογια και μου ειπαν στο 5αμηνο παραμεθωριου. δλδ μετα το 15αυγουστο. επισης εγω δηλωσα μεταθεση και δεν εχω κριτηρια. δικαιουμαι μεταθεση ετσι;
aris_rom
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από aris_rom »

Για 355 αυτο που ξερω ειναι οτι θα έρθουν Σεπτέμβριο μαζί με την εσσο. Προφανως δεν ειμαι γνωστής ωςτε να το εγγυηθώ απλώς λέω τι γνωρίζω. Και οι προηγούμενες σειρες στο εξάμηνο τις πήραν. Τωρα κατι άκουσα οτι θέλουν άτομα στην αθηνα οποτε αν υπάρχει βύσμα μπορει να έρθει και απο τωρα η αρχές Αυγούστου.
Στρατιωτης 1994

καλημερα. για 355 μετα το 15αυγουστο θα βγουνε. στο 5αμηνο παραμεθωριου
Άβαταρ μέλους
Heisenberg
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Heisenberg »

Μάγκες τι γίνεται με τις βυσματικές μεταθέσεις της 355; Στη μονάδα μου όσοι έβαλαν βίσμα, είναι ακόμα στο περίμενε. Από βδομάδα σε βδομάδα έρχονται υποτίθεται. Θεωρητικά μέχρι τέλος του μήνα πρέπει να έχουν έρθει.
Paris21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Paris21 »

Εγώ γνωρίζω ότι όταν μπεί ο μήνς 1η με 2 Αυγούστου θα βγούνε λογικά μέσα στο 10ήμερο. Θα τις στείλουν αλλά θα δούμε γιατί στην Ελλάδα ζούμε.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Heisenberg
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Από που το γνωρίζεις αυτό;
Paris21
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Paris21 »

Εε από κάπου τα γνωρίζω και εγώ. Θα δούμε τον Αύγουστο.
Άβαταρ μέλους
Heisenberg
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Καλά κι εγώ ακούω καφενειακά από τον έναν κι από τον άλλο διάφορα. Το θέμα είναι αν το λένε κάποιοι που "ξέρουν" κάτι περισσότερο, γι αυτό σε ρώτησα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης