Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mariosma

Δημοσίευση από mariosma »

Πάει για 5μηνο η φάση όπως όλα δείχνουν, ε;
t25

Δημοσίευση από t25 »

Στο Λιτόχωρο, το 592 που ανήκει Κοζάνη πήρε μεταθέσεις, και εχουν φύγει και από άλλες μονάδςες λίγες βυσματικές. Φήμες κυκλοφορούν αρκετές, αλλά προς το παρόν τίποτα με υπόσταση.
ΤΖΩΡΤΖ

Δημοσίευση από ΤΖΩΡΤΖ »

Παιδιά οι βυσματικές μεταθέσεις της 364 γίνονται κανονικά από την αρχή της εβδομάδας. Και έχουν ανακοινωθεί και πραγματοποιούνται. Όσοι δεν σας ήρθε κάτι προφανώς δεν έχει δουλέψει ακόμα το βύσμα. Έχουν μετακινηθεί ήδη πάρα πολλά άτομα με μετάθεση. Απλώς το δικό τους βύσμα ήταν πιο δυνατό. Δεν υπάρχει πάντως πάγωμα να ξέρετε.
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Μέχρι ποτε να περιμένουμε ;
GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

364 που δεν ηταν σε παραμεθεωριο και οχι ακραια βυσματα τυπου γραφειου εφυγε μετα τα σπεν! καποιοι απο την 364 τους εστειλαν πισω και ξανα μπηκαν απο τις 26 αυτου του μηνα
Νικόλαι

Δημοσίευση από Νικόλαι »

Ναι από όσο κατάλαβα και εγώ μόνο από μονάδες εκτός Έβρου έχουν αρχίσει βυσματικες της 364. Λογικά με εμάς της 364 στον Έβρο περιμένουν τι θα γίνει με το προσφυγικό εφόσον πάμε για σχέδον 40 μέρες σερί σύνορα και ακόμα δεν ξέρουμε ποσό θα κρατήσει και τι θα γίνει. Επίσης αυτό που σκέφτομαι είναι ότι επειδή αδειάζουν οι μονάδες Έβρου από την 363 8 Απριλίου ίσως περιμενουν να μπει η β εσσο να δουν ποσά άτομα έχει η κάθε μονάδα και ποσά θα στέλνει σύνορα κάθε μέρα.
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Αντιστράτηγος »

Ίσως να μας διώξουν σταδιακά. Λίγους, λίγους. Π. χ. κάποιοι φεύγουν τον Απρίλη και κάποιοι τον Μάιο. Αλλά τσάμπα βάλαμε βύσμα. Τον Ιούνιο μας βλέπω να είμαστε πίσω στον τόπο κατοικίας μας, δυστυχώς..
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Δεν πειράζει δεν θα πάθετε κατι και αν μείνετε 5 μήνες παραμεθόριο.
L364

Δημοσίευση από L364 »

Παιδιά, εγώ είμαι 364 στον Έβρο και δεν έχω ακούσει κάτι για μετάθεση ακόμα.8/4 έμαθα γίνονται, αλλά δε με έχει ενημερώσει το βύσμα που βάλαμε. Μόνο οι βυσματικοι παίρνουν 8/4;
Πιπης

Δημοσίευση από Πιπης »

Εγώ μίλησα με το βυσμα μου και με ενημέρωσε ότι αυτήν την βδομάδα ξεκινάνε οι μεταθέσεις και ότι αυτήν την βδομάδα θα πάω εκεί που είναι να πάω... Τώρα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα και να δούμε αν όντως γίνουν... Αν πιάσει όντως το βύσμα μου θα σας ενημερώσω.
Ανονυμος

Δημοσίευση από Ανονυμος »

Ρε δε μας παρατατε παιδακια του καναπέ καθηστε κ; ντε καμια υπηρεσία στα συνορα που αφήνετε τους συναδέλφους σας στο έλεος των καραβαναδων
Billys

Δημοσίευση από Billys »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγω. Εγώ έβαλα ένα βύσμα, αλλά το έβαλα λίγο αργά .. Μες στην εβδομάδα δηλαδή και δεν ζω κάποιο νέο. Θα μάθω από το βύσμα κάτι ή θα μας πει ο διοικητής; Επίσης, μόνο οι βυσματικες μεταθέσεις γίνονται;
mariosma

Δημοσίευση από mariosma »

Μου φαίνεται απίστευτο που εδώ και δύο (πάμε για τρεις τώρα) εβδομαδες λέμε πως από Δευτέρα ξεκινάνε οι βυσματικες. Και η Δευτέρα έρχεται, η εβδομάδα τελειώνει και φτου και από την αρχή Τι να πω, μακάρι να γίνει όντως αλλά πλέον δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Λοχίας

Δημοσίευση από Λοχίας »

Παιδιά και εγώ απ' αυτούς που περιμένουν κ περιμένουν κ περιμένουν είμαι... Με κατ εξαιρεση βέβαια... Τέλος πάντων για 27/3 ήξερα και εγώ... Τίποτα πλέον... Τώρα ενημερώθηκα για 8/4 ότι κάτι ίσως γίνει... Αν δεν δω κάτι δεν το πιστεύω...
t25

Δημοσίευση από t25 »

Μην απελπίζεσαι, έχουν όντως αρχίσει, απλά αργά αργά γιατί έτρεχε το θέμα του Έβρου. Λογικά τώρα που γυρίσανε όλοι από πάνω, θα επιταχύνει.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης