Σχολή Αστυφυλάκων - Υποψήφιοι (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 137
Εμένα ο θείος μου είναι στην ΠΟΑΣΥ και έχει μιλήσει με υψηλά κεφάλια στην Αθήνα και έχουν πει ότι θα πάρει πάλι αρκετά άτομα. Τωρα βρβαια εδώ μέσα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για λιγότερα άτομα δεν έχω ακούσει ποτε κάτι! Εξάλλου πήρε και 1000 ΕΦ και διαμαρτύρονται γιατί δεν τους παίρνει από πανελλήνιες. Άρα χλωμό το βλέπω να πάρει λιγότερους απου περισυ. Επιπλέον αναβάθμισε την αστυφυλάκων και θα πάρει 250 άτομα; Ούτε καν
Φίλε μου αυτό που σου λέω δεν έρχεται τυχαία είναι από γνωστό μου ο οποίος ρώτησε τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ και ο οποίος είπε για 350 με 400 άτομα όλοι αυτοί που γραφανε από Δεκέμβρη μήνα για πολλούς εισακτεους και ότι τους ελεγαν έτσι μου ακούγονται βερεσε δεν γινόταν να ξέρουν από τότε... Έχουν πάρει πολλούς σε πολλές θέσεις και φέτος θα είναι πολύ μειωμένες οι θέσεις σε σχέση με πέρυσι... Μακάρι να διαψευσθω αλλά εδώ θα είμαστε και θα το δούμε
22
Η αναβάθμιση της σχολής δεν λέει τίποτα ενα εξαμηνο πρόσθεσαν που θα είσαι σκοπός σε τμήμα σιγά την αναβάθμιση και τι σχέση έχει αυτό με τα άτομα μη πιανεστε από την παπατζα του καθενός
22
Φιλε μου μπορεις ν βαλεις και μενα στην ομαδικη
Φιλε μου μπορεις να με βαλεις και μενα στην ομαδικηΔονάτος Παύλου το χω ;
-
Και εμένα ο θείος μου με τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ μίλησε και του είπε ότι θα πάρει αρκετά! Τωρα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει θα δείξει η πορεία Εσυ πρώτη φορα δίνεις φέτος;
Αδερφέ αυτά που σου λέω για λίγα άτομα μου το έχουν πει 4 διαφορετικοί υψηλοβαθμοι αξιωματικοι δεν το λέω τυχαία είμαι 23 και έχω πολύ στενά μου ατομα στο σώμα και προσωπικά δεν εμπιστεύομαι συνδικαλιστες μπορώ να σου στείλω στο μεσσεντζερ συνομιλίες και θα καταλάβεις φέτος δυστυχώς δεν θα πάρουν άτομα δεν ξέρω που ο θείος σου τ ακούει αυτά για πολλούς εισακτεους
22
-
Ενταξει ρε φίλε τι να σου πω ίσως και να έχεις δίκαιο κανεις δεν ξερει. Γενικα επικρατεί ένα χάος και κάνουν ότι ναναι. Μακάρι βέβαια να πάρει τα ίδια άτομα γιατί θα είναι αδικία περισυ με 10000 μόρια να μπαινεις αστυφυλάκων και φέτος με 16.000 να μενεις εκτός Τι να πω...
-
Επίσης είναι μεγάλη αδικία να παίρνει 1000 ειδικούς φρουρούς + άλλους τόσους συνοριοφύλακες που είχε πάρει και τωρα να παίρνει 350 από πανελλήνιες
Τι να κάνουμε αυτές είναι οι αποφάσεις τους συμφωνώ ότι είναι λάθος να παίρνει 1200 από εφ για τα πανεπιστήμια και να ρίχνει τις παραγωγικες σχολές αλλά είναι θέμα ψήφων κοιτάνε να αυξήσουν ποσοστά και όχι να κάνουν κάτι αξιοκρατικο ή να φτιάξουν την αστυνομία... Και εγώ ήλπιζα σε πολλά άτομα αλλά για μένα φέτος όσοι μπορούν να δηλώσουν στρατό εκεί θα πέσουν τα μόρια
22
Εσένα πότε σου είπε τελευταία φορά ο θείος σου για τα άτομα που είπες ότι ξέρει άτομα;
22
-
Πριν έναν μήνα περίπου είχε μιλήσει τωρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι. Και εγώ πιστευα ότι θα πάρει αρκετά άτομα για αυτό ξανά μπήκα σε διαδικασία να ξανά δώσω μετά από τόσα χρόνια! Εσυ δίνεις φέτος;
350 με 400 θα πάρει προσωπική άποψη η βάσή θα πάει πάνω από 15... Καλή επιτυχια
22
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Φιλε μου, θα παρει κανονικα οπως περυσι. Και εγω 23 ειμαι και δινω φετος απο θεωρητικη. Αν δεις βγηκε συντελεστης 80% για αστυφυλακων και διαφοροποιειται για καθε πεδιο. Δλδ οι βασεις θα αλλαζουν αναλογως με το πεδιο. Εάν ένα Επιστημονικό Πεδίο Έχει μέση επίδοση των μαθητών 10 και ένα Τμήμα ορίσει συντελεστή 80% η βάση θα διαμορφωθεί στο 8. Είναι το καινούργιο σύστημα. Οι σχολές αστυφυλάκων όρισαν συντελεστη 80%, συμφέρει αυτό. Αν γράψουν για παραδειγμα μέσο όρο 12 όλοι οι υποψήφιοι ανθρωπιστικών η βάση για αστυνομία θα είναι 12επί 80% =9,6... Οποτε υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι βασεις, διοτι λογω καραντινας οι επιδοσεις των μαθητων θα κυμανθουν οπως περυσι
Αυτό που λες για την ελάχιστη βαση δεν ισχύει με το ίδιο σκεπτικό θα εμπαιναν έτσι ιατρική και νομική. Η εβε δηλώνει ότι κάτω από αυταυτά τα μόρια δεν μπαίνεις... Τα μόρια θα διαμορφωθουν από τον αριθμό των εισακτεων και τη ζήτηση
22
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες