Αποτελέσματα Εποχικών Πυροσβεστών (2020)
Ετσι ειναι
ΚΥΝΗΓΟΣ έγραψε:Παιδια ενας λογος που περναει καποιος πρωτα τις υγειονομικες ειναι για να μπορεσει να κανει κ τα αθληματα...
αρα γιατροι αθληματα περνανε μονο οι επιτυχοντες...
αν καλεσει αργοτερα επιλαχοντες θα περασουνε κ εκεινοι τα ιδια σε δευτερο χρονο.
ΟΚ τότε συνοψίζουμε...
Τωρα γιατρούς και αθλήματα μονο οι προσωρινά επιτυχόντες αργότερα βγάζει συμπληρωματική ο ΑΡΧΗΓΟΣ όπως πέρυσι και καλεί να αναπληρωθούν τα ΚΕΝΑ απο επιλαχόντες και περνάνε αργότερα απο γιατρούς και αθλήματα οι επιλαχόντες.
Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν εχω καταλάβει ακόμη. εαν η προκυρηξη γράφει οτι θέλει 10 άτομα θα καλέσει για υγειονομικές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες άλλα 10 δηλ 20 η μόνο τους 10 που θέλει να προσλάβει;
Μονο τους 10
Παιδιά ένας εποχικός αν έχει κάποιο πτυχίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάπως μεσα στο σώμα μελλοντικά;
ydneas έγραψε:Παιδιά ένας εποχικός αν έχει κάποιο πτυχίο μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάπως μεσα στο σώμα μελλοντικά;
Όχι, Σαν συμβασιούχος στο σώμα όχι, διότι σε θέλουνε για συγκεκριμένο σκοπό και συγκεκριμένο διάστημα.
Σαν μόνιμος στο δημόσιο κάτι μπορεί να γίνει προβλέπεται με πολύ ψάξιμο κ κατάλληλη ειδικότητα όμως για την υπηρεσία.
Οι εποχικοί πυροσβέστες πραγματικά ειναι η ΠΡΩΤΗ γραμμή της πυροσβεστικής, πολύ δύσκολο να μιλάμε για γραφείο, για γραφείο μέσω πτυχίου...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 17
Παιδιά ακούστε τι πουστια μου κάνανε.. όπως σας είπα έχω τελειώσει δόκιμος ειδικών δυνάμεων και έβαλα στο κουτάκι τον αριθμό (1) για ειδικές πού έχει προταιρεοτητα και αυτή μου βάλανε το (3). Μίλησα σήμερα μαζί τούς και μου είπαν αν έχει γίνει ένα τέτοιο λάθος να κάνω ένσταση και θα δικαιωθώ. Μου είπαν να τους δώσω ένα τηλ. Και ότι θα κοιτάξουν την αίτηση μου τώρα και θα με πάρουν σε 10 λεπτά να μού πούν για να κάνω ενσταση. Και με παίρνουν και μου λένε ότι στην αίτηση φαίνεται το 1 αλλά από πάνω έχω βάλει το 3 φαίνεται σαν μουτζούρα δλδ και το έχω συμπληρώσει και έχω βάλει το 3.. Για καλή μου τύχει έχω βγάλει φωτογραφια την αίτηση και την έχω και θα την στείλω μαζί με την ένταση που θα κάνω ότι φαίνεται ξεκάθαρα το 1 και δεν υπάρχει καμία μουτζούρα.
Καλησπέρα ομάδα... ! Μισθός οδηγού έχει γνώση κανείς?
και μισθός μάχιμου όποιος ξέρει παιδιά ..tsoroke έγραψε:Καλησπέρα ομάδα... ! Μισθός οδηγού έχει γνώση κανείς?
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά ακούστε τι πουστια μου κάνανε. Όπως σας είπα έχω τελειώσει δόκιμος ειδικών δυνάμεων και έβαλα στο κουτάκι τον αριθμό (1) για ειδικές πού έχει προταιρεοτητα και αυτή μου βάλανε το (3). Μίλησα σήμερα μαζί τούς και μου είπαν αν έχει γίνει ένα τέτοιο λάθος να κάνω ένσταση και θα δικαιωθώ. Μου είπαν να τους δώσω ένα τηλ. Και ότι θα κοιτάξουν την αίτηση μου τώρα και θα με πάρουν σε 10 λεπτά να μού πούν για να κάνω ενσταση. Και με παίρνουν και μου λένε ότι στην αίτηση φαίνεται το 1 αλλά από πάνω έχω βάλει το 3 φαίνεται σαν μουτζούρα δλδ και το έχω συμπληρώσει και έχω βάλει το 3. Για καλή μου τύχει έχω βγάλει φωτογραφια την αίτηση και την έχω και θα την στείλω μαζί με την ένταση που θα κάνω ότι φαίνεται ξεκάθαρα το 1 και δεν υπάρχει καμία μουτζούρα.
Καλά έκανες κ πήρες τηλ, τι σου ειπα; Τώρα έχεις ενα μπούσουλα πλέον να βασιστείς...
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Παιδιά ακούστε τι πουστια μου κάνανε. Όπως σας είπα έχω τελειώσει δόκιμος ειδικών δυνάμεων και έβαλα στο κουτάκι τον αριθμό (1) για ειδικές πού έχει προταιρεοτητα και αυτή μου βάλανε το (3). Μίλησα σήμερα μαζί τούς και μου είπαν αν έχει γίνει ένα τέτοιο λάθος να κάνω ένσταση και θα δικαιωθώ. Μου είπαν να τους δώσω ένα τηλ. Και ότι θα κοιτάξουν την αίτηση μου τώρα και θα με πάρουν σε 10 λεπτά να μού πούν για να κάνω ενσταση. Και με παίρνουν και μου λένε ότι στην αίτηση φαίνεται το 1 αλλά από πάνω έχω βάλει το 3 φαίνεται σαν μουτζούρα δλδ και το έχω συμπληρώσει και έχω βάλει το 3. Για καλή μου τύχει έχω βγάλει φωτογραφια την αίτηση και την έχω και θα την στείλω μαζί με την ένταση που θα κάνω ότι φαίνεται ξεκάθαρα το 1 και δεν υπάρχει καμία μουτζούρα.
Αν ειναι οντως ετσι τοτε αυτο σηκωνει καλο δικηγορο και μηνυση!
Στο τέλος της εκπαίδευσης των μάχιμων δίνονται εξετάσεις ή όχι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
2 Μαλ έγραψε:Στο τέλος της εκπαίδευσης των μάχιμων δίνονται εξετάσεις ή όχι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
όχι
ορκομωσία γίνεται;Pyr έγραψε:2 Μαλ έγραψε:Στο τέλος της εκπαίδευσης των μάχιμων δίνονται εξετάσεις ή όχι ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
όχι
ydneas έγραψε:ορκομωσία γίνεται;
Όχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες