Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)
Καλά αυτό με την 3κ και γενικά η καθυστέρηση προκηρύξεων μοιάζει να είναι στημένη προς όφελος της κυβέρνησης για να βγουν τα αποτελέσματα προς τις εκλογές...Αυτο με τα λάθη και καλά, είναι μια καλή δικαιολογία
REDMAN316 έγραψε:REDMAN316 έγραψε:Δεν έχει λήξει η διορια γιατί υπάρχει ισοψηφία και έγινε κληρωση οπότε θα ξανά βγουν οι πινακες προσωρινά διοριστεων. Ο ΑΣΕΠ ακόμη δεν έχει κάνει έλεγχο τώρα από εβδομάδα θα κανει.
Απλά δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω εγώ ένσταση ή θα κόψει αυτεπάγγελτα ο ΑΣΕΠ
Πρέπει να κάνεις ένσταση στον ΑΣΕΠ και αν δεν δικαιωθείς και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το θέμα τότε θα πρέπει να βρεις έναν πολύ καλό εργατολόγο και κάνεις προσφυγή της συγκεκριμένης προκήρυξης... Προσφυγή μπορεί να κάνεις νομίζω μέχρι και 2 μήνες μετά τα προσωρινά αποτελέσματα.
Παρακολουθούμε την εξελιξη της 3κ παίδες.. οταν λυθεί αυτο το θεμα ακολουθουμε κ εμεις οι αμεσως επόμενοι είμαστε. . Υπομονη
Πρώτα θα βγουν της 6Κ και μετά τον δήμων... Άμεσα θα βγουν τα δικά μας...
οι σωφρονιστικοι έχουν επίσημη στολή με παντελόνι, πουκάμισο και σακάκι;
Η προς όφελος της αντιπολίτευσης που στην περίπτωση που βγει κυβέρνηση τα μαγειρέψει όπως θέλει ;
Δυσκολο αδερφέ πιο πολυ τους νοιαζει η 3κ παρα εμειςεμεις π όντως χρειαζομαστε στις φυλακές.. Το χει πει κ το.Work enter αμεσως μετα τους δήμους ειμαστε εμεις.. Αλλα μετα τους δήμους..Γιάννης έγραψε:Πρώτα θα βγουν της 6Κ και μετά τον δήμων... Άμεσα θα βγουν τα δικά μας...
Θα δεις αδερφέ ποτέ θα βγουν τα δικά μας...(Σύντομα) θα το δεις!!
Να το δουμε κ ν μην τ πιστέψουμε φιλε.. Κ εμεις αυτο θέλουμεΓιάννης έγραψε:Θα δεις αδερφέ ποτέ θα βγουν τα δικά μας...(Σύντομα) θα το δεις!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 188
fsafa έγραψε:Πρέπει να κάνεις ένσταση στον ΑΣΕΠ και αν δεν δικαιωθείς και σε ενδιαφέρει τόσο πολύ το θέμα τότε θα πρέπει να βρεις έναν πολύ καλό εργατολόγο και κάνεις προσφυγή της συγκεκριμένης προκήρυξης... Προσφυγή μπορεί να κάνεις νομίζω μέχρι και 2 μήνες μετά τα προσωρινά αποτελέσματα.
Σε ευχαριστώ !
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%95%CE%A7%CE%A66%CE%976-%CE%94%CE%9B%CE%99?inline=true
Η σύσταση ομάδων του ΑΣΕΠ λέει μια από τα ιδια. Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση των προσωρινων αποτελεσματων.
Η σύσταση ομάδων του ΑΣΕΠ λέει μια από τα ιδια. Επεξεργασία αιτήσεων και δικαιολογητικών για την έκδοση των προσωρινων αποτελεσματων.
Δυστυχως αυτο ανακοινωνουν απ το καλοκαίρι αλλα δεν βλεπουμε φως. . Το παράβολο ακομα πληρωμένο λεει. Μας δουλευουν ανοιχτάx_x έγραψε:https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%95%CE%A7%CE%A66%CE%976-%CE%94%CE%9B%CE%99?inline=true
Μόνο οι αρχιφυλακες φορούν επίσημη στολή γιατί είναι προϊστάμενοι οι υπόλοιποι φυλακές φορούν μαχιμη στολή μπλε
Στελλα έγραψε:Μόνο οι αρχιφυλακες φορούν επίσημη στολή γιατί είναι προϊστάμενοι οι υπόλοιποι φυλακές φορούν μαχιμη στολή μπλε
δηλαδή η φύλακες δεν θα τους χρειαστεί να φορέσουν επίσημη στολή?
στο Internet αλλά και σε καταστήματα με ένδυση δεν έχω βρει για επίσημη στολή αλλά μόνο κάτι μπουφάν και μπλούζες με την στάμπα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες