Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2017)
Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα μόρια αν γνωρίζει κάποιος να μου πει... Το Γ-Δ Κατηγορία παιρνουν τα ίδια μόρια ή παραπάνω παίρνει το Δ. Ευχαριστώ
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 47
Π έγραψε:Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα μόρια αν γνωρίζει κάποιος να μου πει... Το Γ-Δ Κατηγορία παιρνουν τα ίδια μόρια ή παραπάνω παίρνει το Δ. Ευχαριστώ
Τα ίδια μόρια δίνουν όλες οι κατηγορίες.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE Δεν ηξερα σε πιο τοπικ να βαλω την δημοσιευμα
http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/171705/asep-prokirykseis-gia-toulaxiston-1-110-monimous-eos-to-telos-tou-2017/amp
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
glock έγραψε:http://policenet.gr/article/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE Δεν ηξερα σε πιο τοπικ να βαλω την δημοσιευμα
/span>a href="/forum/forum_posts.asp?TID=9965"Εδώ/span>/a
Καλα κλασικα οτι ναναι ρε παιδια για να περνουν κανα "κλικ" αυτα τα αρθρα... Εγω δεν βλεπω να βγενει παντως και να ειναι αλλη μια κοροιδια... Η προβλεψη μου ειναι δεν γινετε τπτ μεχρι το 18 οπου το κρατος θα χρεωκοπησει και μετα απο εκει και περα θα αρχισουν να ξαναβγενουν. Επειδη ειμαι στον τομεα των οικονομικων και βλεπω τα πραγματα πως πανε... Ουτε θελω να σας χαλασω την διαθεση ουτε τιποτα αλλα ετσι ειναι τα πραγματα δυστηχως.
paulakis έγραψε:Καλα κλασικα οτι ναναι ρε παιδια για να περνουν κανα "κλικ" αυτα τα αρθρα... Εγω δεν βλεπω να βγενει παντως και να ειναι αλλη μια κοροιδια... Η προβλεψη μου ειναι δεν γινετε τπτ μεχρι το 18 οπου το κρατος θα χρεωκοπησει και μετα απο εκει και περα θα αρχισουν να ξαναβγενουν. Επειδη ειμαι στον τομεα των οικονομικων και βλεπω τα πραγματα πως πανε... Ουτε θελω να σας χαλασω την διαθεση ουτε τιποτα αλλα ετσι ειναι τα πραγματα δυστηχως.
Στα οικονομικά τόνους και ορθογραφία δεν σας μαθαίνουν απ'ότι βλέπω... Και αφού θα χρεοκοπήσει η χώρα μας. Ευκαιρία να μάθεις ορθογραφία.
Δυστυχώς
Φίλε Παυλακης δεν είναι τα σάιτ το θέμα... Είναι που μίλησε δημόσια ο Πρόεδρος και ο Υπουργος και είπε ότι θα βγει σύντομα η προκήρυξη..
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
paulakis έγραψε:Καλα κλασικα οτι ναναι ρε παιδια για να περνουν κανα "κλικ" αυτα τα αρθρα... Εγω δεν βλεπω να βγενει παντως και να ειναι αλλη μια κοροιδια... Η προβλεψη μου ειναι δεν γινετε τπτ μεχρι το 18 οπου το κρατος θα χρεωκοπησει και μετα απο εκει και περα θα αρχισουν να ξαναβγενουν. Επειδη ειμαι στον τομεα των οικονομικων και βλεπω τα πραγματα πως πανε... Ουτε θελω να σας χαλασω την διαθεση ουτε τιποτα αλλα ετσι ειναι τα πραγματα δυστηχως.
Διασκεδάζεις με αυτά τα "έξυπνα" ή απλά κάνεις αβάντα σε κάποιο πολιτικό κόμμα;
Η προκήρυξη είναι έτοιμη προς δημοσίευση καθώς έχει λάβει το "πράσινο" φως από τα αρμόδια υπουργεία. Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες και εξυπναδισμοί.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
D.Y.K έγραψε:Η προκήρυξη είναι έτοιμη προς δημοσίευση καθώς έχει λάβει το "πράσινο" φως από τα αρμόδια υπουργεία. Τα υπόλοιπα είναι κακοήθειες και εξυπναδισμοί.
Λάθος κάνουν τα υπουργεία φίλε ΔΥΚ, ο paulakis ξέρει αν θα βγει ή όχι άλλωστε είναι στον τομέα των οικονομικών.
Παιδιά καλησπέρα για να το λέει ο ΔΥΚ που είναι μέσα σε αυτά κάτι παραπάνω θα ξέρει και είναι άτομο εμπιστοσύνης. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης