Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Σιγουρα παιδια υπαρχουν τετοια ατομα που αναφερατε! Και θα γινουν αιτησεις σιγουρο αυτο. Εμεις ας επικεντρωθουμε στις 9 θεσεις των ειδικων δυναμεων. Αν και λιγες πολυ...
Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Φλορανς »

NIKOS1989 έγραψε:Σιγουρα παιδια υπαρχουν τετοια ατομα που αναφερατε! Και θα γινουν αιτησεις σιγουρο αυτο. Εμεις ας επικεντρωθουμε στις 9 θεσεις των ειδικων δυναμεων. Αν και λιγες πολυ...
Μπορει να ειναι 9 θεσεις αλλα εχει και πολλα φίλτρα.

Ειναι μονο για ειδικοδυναμιτες,

Θελει τουλαχιστον καλη γνωση

Εχει καλα αθληματα.

Και γραπτά. Θα εκπλαγούμε παντως απο τις βάσεις.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Αν καποιος αφησει τα χρηματα του εμπορικου ναυτικου για το λιμενικο πρεπει να εχει προβλημα. Συγνωμη κιολας αλλα η συγκρηση ειναι η μερα με την νυχτα. Και κακα τα ψεματα τους μονους που συμφερει το λιμενικο ειναι οσους ειναι απο νησι. Για ολους εμας που ειμαστε απο αθηνα η την υπολοιπη ελλαδα εκτος νησιων, μονο υποχρεωσεις θα ανοιξουν.

Μήτσο χωρίς παρεξήγηση, αλλά όλα αυτά που γράφεις ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας σου και μόνο.

Πραγματικά αν δεν κάνεις πλάκα ή δεν τρολλάρεις είσαι εκτός τόπου και χρόνου αδερφέ.

Στο Λιμενικό θέλουν να μπουν ΟΛΟΙ. Όταν λέω ΟΛΟΙ εννοώ ΟΛΟΙ. ΑΕΝιντζήδες, πτυχιούχοι, απόφοιτοι λυκείου, άνεργοι, παντρεμένοι, ανύπαντροι, φτωχοί, πλούσιοι και ότι άλλο θέλεις.

Εννοείται πως όποιος δεν έχει δουλέψει στην θάλασσα μπορεί να γράφει ή να πιστεύει ότι θέλει.

Το "χρήμα" της θάλασσας όπως γράφεις δεν βγαίνει έτσι εύκολα αγόρι μου και οι θυσίες είναι απίστευτα μεγάλες σε αυτό τον κλάδο.

Ποιος δεν θα ήθελε να "δουλεύει" και να πληρώνεται / ασφαλίζεται υπό την αιγίδα του Δημοσίου στις μέρες ειλικρινά τώρα;

Και κάτι άλλο ρε παιδιά που βλέπω να το γράφετε συνέχεια αν και σας το έχουμε εξηγήσει άπειρες φορές.

Στην Α' κατηγορία ΔΕΝ συμμετέχουν όσοι έχουν τελειώσει ΑΕΝ (Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού) , αλλά όσοι απλά είναι απόφοιτοι ναυτιλιακών ειδικοτήτων. Έχει διαφορά.

Άν δεν μπορούμε να διαβάσουμε την Α-Β που πάμε να πούμε;

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Είναι δύσκολη η ζωη του ναυτικού. Λίγοι άντεξαν. Εισαι μακρια απο την οικο γενεια αν εχεις βεβαια, εισαι μες στο χάος της θάλασσας.Κρυο ζέστη εναλλαγές. Και δεν ειναι λίγοι που περάσανε και πειρατιες.

Για αυτο πολλοι τα παρατάνε και μένουν στεριά.

Ποιος δεν θα διάλεγε μια θεση στο λιμενικο απο αυτούς; κανεις βάρδια τελείωσες αυριο παλι.

NIKOS1989

NIKOS1989 έγραψε:Σιγουρα παιδια υπαρχουν τετοια ατομα που αναφερατε! Και θα γινουν αιτησεις σιγουρο αυτο. Εμεις ας επικεντρωθουμε στις 9 θεσεις των ειδικων δυναμεων. Αν και λιγες πολυ...

Εχει καλα αθληματα.

[/QUφιλε θα ειναι τοσα ατομα που θα κανουν τα χαρτια τους που θα εκπλαγεις εσυ. Και με 18 απολυτηριο να εχεις μπορει να μην μπεις. Κοιτα και θα δεις

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Φλορανς έγραψε:

Εχει καλα αθληματα.

[/QUφιλε θα ειναι τοσα ατομα που θα κανουν τα χαρτια τους που θα εκπλαγεις εσυ. Και με 18 απολυτηριο να εχεις μπορει να μην μπεις. Κοιτα και θα δεις

Εγω φέτος το έβγαλα το λυκειο απο ιδιωτικο.

Άριστα εχω αλλα αλλους φόβους εχω.

Οπως τα γραπτά και τα αθληματα. Εχω βάλει κατι κιλα και πρεπει να λιώσω λιγο.

Θα ξεκινήσω τρεξιμο 7 το πρωι οταν δεν εχω δουλεια να καίω καλυτερα λιπος. Γυμνάζομαι απο παιδι

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από dimitris mak »

Μπορει να ειναι στο μυαλο μου ολα αυτα οπως λες. Εγω ομως βλεπω οτι 1 στους 5 γνωστους μου που πηγαν αεν τα παρατησε και οτι τους υπολοιπους τους γλυκανε το χρημα. Δεν πιστευω να βαζεις μεσα τις γυναικες που πανε αεν για να μπουνε στο λιμενικο! Οσο για το λιμενικο που λες. Αυτο δεν γινεται μονο στο λιμενικο γινεται σε ολο το δημοσιο και επειδη μιλαμε για σωματα ασφαλειας. Ποσοι δεν πηγαν η κοπηκαν απο μονοι τους απο το λιμενικο η τους φρουρους γιατι ειχαν επιλογες; Φλορανς! Μακρια απο τους δικους σου εισαι και αν μπεις λιμενικο και πας μακρια απο το σπιτι σου. Μην γραφουμε οτι θελουμε.
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από cop29 »

dimitris mak έγραψε:Αν καποιος αφησει τα χρηματα του εμπορικου ναυτικου για το λιμενικο πρεπει να εχει προβλημα. Συγνωμη κιολας αλλα η συγκρηση ειναι η μερα με την νυχτα. Και κακα τα ψεματα τους μονους που συμφερει το λιμενικο ειναι οσους ειναι απο νησι. Για ολους εμας που ειμαστε απο αθηνα η την υπολοιπη ελλαδα εκτος νησιων, μονο υποχρεωσεις θα ανοιξουν.

Φιλε μ εισαι πολυ Λαθος. Εγω προσωπικα εχω τελειωσει ΑΕΝ πλοίαρχος και στο πρωτο ταξιδι σαν ανθυποπλοίαρχος Τα παρατησα και μετα πηγα φανταρος στις ειδικες δυναμεις. Μπορουσα να παω και ναυτικο σαν βαθμοφόρος αλλα δεν ηθελα. Δεν είναι το παν τα λεφτα. Η ζωη στη θαλασσα είναι πολύ δυσκολη και για να καταλάβεις τι εννοω 9 μηνες στις ειδικες δυναμεις δεν είναι τπτ μπροστα σε 6 μηνες σε γκαζαδικο πλοιο μακρια από συγγενείς και φιλους και χωρις να χεις πατησει το ποδι σου στη στερια επι 2 μηνες

Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Οποίος ειναι καλώς στα αθλήματα δεν έχει πρόβλημα το 30% θα αλλάξει πολλά πράγματα όποτε αναμονή γιατί όλα μπορούν να συμβούν...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το γνωριζω φιλε οτι ειναι δυσκολη δεν αντιλεγω! Εγω για αυτους τους λογους δεν πηγα αεν ενω περναγα πλοιαρχος και μηχανικος με τα μορια που εβγαλα. Οι πιο πολλοι ομως που πανε καθαρα γιατι ηθελαν να μπουν αεν, μενουν. Η ζωη στην θαλασσα ειναι πολυ δυσκολη αλλα και το να πας σε ενα μερος χωρις κανεναν γνωστο σου ειναι επισης δυσκολο.
NIKOS1989

cop29 έγραψε:

Φιλε μ εισαι πολυ Λαθος. Εγω προσωπικα εχω τελειωσει ΑΕΝ πλοίαρχος και στο πρωτο ταξιδι σαν ανθυποπλοίαρχος Τα παρατησα και μετα πηγα φανταρος στις ειδικες δυναμεις. Μπορουσα να παω και ναυτικο σαν βαθμοφόρος αλλα δεν ηθελα. Δεν είναι το παν τα λεφτα. Η ζωη στη θαλασσα είναι πολύ δυσκολη και για να καταλάβεις τι εννοω 9 μηνες στις ειδικες δυναμεις δεν είναι τπτ μπροστα σε 6 μηνες σε γκαζαδικο πλοιο μακρια από συγγενείς και φιλους και χωρις να χεις πατησει το ποδι σου στη στερια επι 2 μηνες

εσυ φιλε μου θα κανεις τα χαρτια σου για ειδικες δυναμεις;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Συγνωμη φιλε απλα εβαλες και την δικια μου συζητηση.
NIKOS1989

Ναι θα τα κανω; Εσυ;[/ρε τρελε στον cop29 Αναφερομαι οχι σε σενα!

Φλορανς
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Φλορανς »

Ρε παιδια τατουάζ επιτρέπονται?Εχω ενα μικρο ανάμεσα στον αντίχειρα και τον δείκτη

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

dimitris mak έγραψε:Μπορει να ειναι στο μυαλο μου ολα αυτα οπως λες. Εγω ομως βλεπω οτι 1 στους 5 γνωστους μου που πηγαν αεν τα παρατησε και οτι τους υπολοιπους τους γλυκανε το χρημα. Δεν πιστευω να βαζεις μεσα τις γυναικες που πανε αεν για να μπουνε στο λιμενικο! Οσο για το λιμενικο που λες. Αυτο δεν γινεται μονο στο λιμενικο γινεται σε ολο το δημοσιο και επειδη μιλαμε για σωματα ασφαλειας. Ποσοι δεν πηγαν η κοπηκαν απο μονοι τους απο το λιμενικο η τους φρουρους γιατι ειχαν επιλογες; Φλορανς! Μακρια απο τους δικους σου εισαι και αν μπεις λιμενικο και πας μακρια απο το σπιτι σου. Μην γραφουμε οτι θελουμε.

Απειροελάχιστοι.

Αλλά και πάλι δεν κατάλαβα ακριβώς τι είδους "επιχείρημα" είναι αυτό.

Βλέπεις εδώ να υπάρχουν άλλες "επιλογές"; Δηλαδή τι μας λες; Ότι θα προτιμήσει κάποιος να δουλεύει για πενταροδεκάρες με την αβεβαιότητα της απόλυσης και μάλιστα "μαύρα" στον ιδιωτικό από το να επιλέξει να κάνει τα χαρτιά του στο ΛΣ; Ή ότι θα γίνουν ελάχιστες αιτήσεις επειδή δεν υπάρχουν άνεργοι ή δεν γουστάρουν να πάνε σε νησί αν δεν έχουν γνωστό (τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε ***** το;) γιατί δεν θα την "παλέψουν"; Εικόνα

Ρε Μητσάρα τι πίνεις πραγματικά τώρα;

Το τι "νομίζεις" εσύ ή "αισιοδοξείς" να γίνει δεν αποτελεί ούτε επιχείρημα αλλά ούτε και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα για να μιλήσουμε αντρίκια εδώ μέσα.

Καλά το θέμα με τις ΑΕΝ το αφήνω εντελώς στην άκρη γιατί φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα χωρίς παρεξήγηση φίλε μου.

Εγώ θα σου πω ένα και κράτα αυτό: Καλά κάνεις και είσαι αισιόδοξος, αλλά είναι πιο σημαντικό να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε την πραγματικότητα ως έχει πατώντας γη.

Διανύουμε μια περίοδο μακράς οικονομικής αστάθειας με κοντά τους περί 2 εκατομμύρια ανέργους (αν τους βάλεις όλους μέσα) και το ΛΣ αυτή τη στιγμή ακόμη και με αυτές τις ελάχιστες θέσεις αποτελεί όνειρο για πάρα πολλούς όπως και για εσένα μέσα στη σκατίλα που επικρατεί εκεί έξω. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες