Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
Ο συριζα δεν θα βγαλει ξανα για φρουρους. Δεν θελει αστυνομικους 2 ταχυτητων οπως εχει δηλωσει.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Lok έγραψε:_KOURSAROS_ έγραψε:Τί διαπίστωσε η ΕΣΚΑ σε ΜΑΤ- ΕΚΑΜ, Υποστελέχωση των διμοιριών... http://www.bloko.gr/2015/09/blog-post_266.html
Ξεκίνησε η διαδικασία "μετονομασίας" 1.932 ειδικών φρουρών σε αστυφύλακεςhttp://www.bloko.gr/2015/09/1932.html
Με λίγα λόγια δηλαδή ή τρέχει η προκήρυξη που έχει υπογραφτεί εδώ και χρόνια ή φτιάχνουν νέα και προκυρήσουν θέσεις ή χαιρέτα μου τον πλάτανο πιο απλά θα καταργήσουν τον θεσμό των ΕΦ.Αυτό κατάλαβα.
Τι σχεση εχει η μονιμοποιηση των ειδικων φρουρων με την επομενη προκυρηξη και με ολα τα υπολοιπα που λες;
Αν η γλώσσα σου δεν έτρεχε πιο γρήγορα από το μυαλό σου θα αναρωτιόσουν ποιος θα κάνει την δουλειά των ΕΦ που φεύγουν, σκοπιές στα ΑΤ, φυλάξεις δικαστικών μεγάρων, μετρό κλπ.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
glock έγραψε:Ο συριζα δεν θα βγαλει ξανα για φρουρους. Δεν θελει αστυνομικους 2 ταχυτητων οπως εχει δηλωσει.
Άλλο το τι θέλει και άλλο το τι μπορεί και πρέπει να γίνει.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Κοιτα σχεδον σε ολα τα σωματα ασφαλειας υπαρχουν μεγαλες ελλειψεις αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα βγαλουν για παντου προκυρηξεις...
Φίλε λοκ δεν πρόλαβες κρίμα πραγματικά γιατί σε παρακολουθώ αλλά πολύ απλά σε λιμενικό δεν γίνετε να μην βγάλει γιατί δεν είναι σε πανελλήνιες ακόμα όποτε μετά από ποσά χρόνια κάποια στιγμή θα βγαλει αν όχι τώρα σε 2 χρόνια το πολύ θα βγαλει μην ξεχνάμε ότι και αυτο το κομα πρέπει να βγαλει θέσεις για να μπουν τα δικά τους άτομα
Ο κύριος Τοσκας δε αναφέρθηκε καν σε προσλήψεις. Ωραία καλά πάμε! Μην περιμένετε τίποτα να βγει... Με τούς μακακες πού ψήφισαν για δεύτερη φορά... Ψήφισαν το ΝΕΟ για να αφήσουμε το παλιό
http://www.bloko.gr/2015/10/blog-post_979.html
Τι εννοει αραγε ο κρος Φαναριωτης οταν λεει:
Πάντως επειδή κάποιοι κάνουμε Συνδικαλισμό ακόμα θέλω να τους ενημερώσω Ότι η πρόταση που είχαμε κάνει βρίσκεται σε καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες ίσως έχουμε νεώτερα.
Τι εννοει αραγε ο κρος Φαναριωτης οταν λεει:
Πάντως επειδή κάποιοι κάνουμε Συνδικαλισμό ακόμα θέλω να τους ενημερώσω Ότι η πρόταση που είχαμε κάνει βρίσκεται σε καλό δρόμο και τις επόμενες μέρες ίσως έχουμε νεώτερα.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 28
Καλησπέρα... ειμαι καινούργιος στην ομάδα... και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... ειμαι τέκνο αστυνομικού που δολοφονήθηκε θανάσιμα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας του... γνωριζω ότι παίρνω κάποια μοριοδοτηση αλλα πιστεύετε ότι αν βγει έχω πιθανότητες να μπω;
Θα παρεις πολλα μόρια απο αυτο αλλα το αν εχεις πιθανότητες να μπεις εξαρτάται επίσης και απο τον βαθμό του απολυτηρίου λυκείου το αν υπηρέτησες στις ειδικές δυνάμεις αν εχεις δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου και μηχανής , ξένες γλώσσες...
Να εισαι καλα... Και οτι αλλο θέλεις μην διστάσεις να ρωτήσεις...
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Και κάτι ακόμα απο άποψη μορίων έχω την ειδική κατηγορία που προανέφερα, δίπλωμα για μηχανάκι Α1, δίπλωμα αυτοκινήτου και απολυτήριο 14 ειναι καλά;
Σε ποια κατηγορια; Απολυτηριο ή πτυχιο;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Απολυτήριο...
Στρατο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, niasimas και 4 επισκέπτες