Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
Πρόγραμμα Ιατρικών Εξετάσεων και παραπομπής τους στην Α. Ν. Υ. Ε
Οι υποψήφιοι οι οποίοι διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν ή δεν συμμετείχαν στη διαδικασία της υψομέτρησης, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού,αποκλείονται του διαγωνισμού.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:
Όλοι οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίασή τους για Ιατρικές εξετάσεις καθώς και κατά την ενώπιον της ΑΝΥΕ παραπομπή τους, να έχουν μαζί τους:
(1) Όλες τις ακόλουθες εργαστηριακές εξετάσεις νόμιμα επικυρωμένες (φωτογραφία υποψηφίου - ημερομηνία - σφραγίδα ιατρού).:
α.Γενική αίματος, ουρία, σάκχαρο, κρεατινίνη, τρανσαμινάσες και γενική ούρων με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π. Ι. Δ. Ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας).
β. Ακτινογραφία θώρακα FACE με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π. Ι. Δ. Ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας).
γ.Ηλεκτροκαρδιογράφημα με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π.I. Δ. Ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας) όπου να αναφέρεται ότι ο υποψήφιος Δύναται να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες.
(2) Τα Γυαλιά οράσεώς τους (εφόσον φέρουν). (3) α.Το Δελτίο Ταυτότητάς τους και β.Το Δελτίο Συμμετοχής τους.
Διευθύνσεις:
1. Σχολή Λιμενοφυλάκων: Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
2. Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά:Ακτή Μουτσοπούλου 66-68, ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
Οι υποψήφιοι οι οποίοι διαπιστώθηκε από την αρμόδια Επιτροπή Υψομέτρησης ότι δεν διαθέτουν το ελάχιστο απαιτούμενο ύψος, ή που δεν παρουσιάσθηκαν ή δεν συμμετείχαν στη διαδικασία της υψομέτρησης, σύμφωνα με την οικεία Προκήρυξη του διαγωνισμού,αποκλείονται του διαγωνισμού.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ:
Όλοι οι υποψήφιοι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κατά την παρουσίασή τους για Ιατρικές εξετάσεις καθώς και κατά την ενώπιον της ΑΝΥΕ παραπομπή τους, να έχουν μαζί τους:
(1) Όλες τις ακόλουθες εργαστηριακές εξετάσεις νόμιμα επικυρωμένες (φωτογραφία υποψηφίου - ημερομηνία - σφραγίδα ιατρού).:
α.Γενική αίματος, ουρία, σάκχαρο, κρεατινίνη, τρανσαμινάσες και γενική ούρων με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π. Ι. Δ. Ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας).
β. Ακτινογραφία θώρακα FACE με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π. Ι. Δ. Ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας).
γ.Ηλεκτροκαρδιογράφημα με Γνωμάτευση Ιατρού (Ν. Π. Δ. Δ. Ή Ν. Π.I. Δ. Ή από ιδιώτη ιατρό της χώρας) όπου να αναφέρεται ότι ο υποψήφιος Δύναται να συμμετάσχει σε αθλητικές δοκιμασίες.
(2) Τα Γυαλιά οράσεώς τους (εφόσον φέρουν). (3) α.Το Δελτίο Ταυτότητάς τους και β.Το Δελτίο Συμμετοχής τους.
Διευθύνσεις:
1. Σχολή Λιμενοφυλάκων: Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
2. Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά:Ακτή Μουτσοπούλου 66-68, ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
Πανω στις βιοχημικες εξετασεις και τις γνωματευσεις των γιατρων γιατι να θελει φωτογραφιες; Σφραγιδα, υπογραφη και αριθμό ταυτότητας του ενδιαφερόμενου. Μονο στον θωρακα βαζουν φωτο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
zongk έγραψε:Πανω στις βιοχημικες εξετασεις και τις γνωματευσεις των γιατρων γιατι να θελει φωτογραφιες; Σφραγιδα, υπογραφη και αριθμό ταυτότητας του ενδιαφερόμενου. Μονο στον θωρακα βαζουν φωτο.
και εγω αυτο προσεξα! Στην προκ. Λεει μονο στην ακτινογρ. Ενω τωρα λεει σε ολες... Οτι να ναι!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Στην προκυρηξη λεει: Οι εξετάσεις (... ) να είναι νόμιμα επικυρωμένες (φωτογραφία υποψηφίου - ημερομηνία - σφραγίδα ιατρού). Αρα σε όλες
Απορία: Επειδη θέλουν και τις 2 μέρες που μας καλούν να έχουμε τις εξετασεις μαζι μας... Αρα την πρώτη μερα δεν κρατανε τπτ αυτοί; Η ΑΝΥΕ τις κρατάει τις εξετασεις; Όλα οσα κάναμε;
Απορία: Επειδη θέλουν και τις 2 μέρες που μας καλούν να έχουμε τις εξετασεις μαζι μας... Αρα την πρώτη μερα δεν κρατανε τπτ αυτοί; Η ΑΝΥΕ τις κρατάει τις εξετασεις; Όλα οσα κάναμε;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Στην γνωματευση απο εξεταση ουρων κ αιματος (ειναι μια) και στου καρδιολογου αναγραφεται η ικανοτητα για αθλητικη δοκιμασια. στου θωρακα βγαινει καποια γνωματευση σν αποτελεσμα εκει χρειαζεται κατι αλλο; δυο γνωματευσεις για ικανοτητα σε αθληματα δεν εχετε?
Που γραφει ρε παιδια αριθμο ταυτοτητας?
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
Καλημέρα... Εγώ ξέρω ότι όποιο γιατρό κι αν ρώτησα μου είπε ότι φωτογραφία μπαίνει μόνο στην ακτινογραφία... Η προκήρυξη δεν ξεκαθαρίζει τι ζητάει από τις εξετάσεις... Και πως να είναι επικυρωμένες οι ιδιωτικές; Και εκεί που λέει για φωτογραφία δεν λέει αν θέλει φωτογραφία στις εξετάσεις ή στις γνωματεύσεις... Εγώ ξέρω ότι όλοι κάνουν υποθέσεις, ούτε στα τηλέφωνα της προκήρυξης δεν ξέρουν... !
Καλημέρα και απο μένα,Ξέρει κανείς τι παίζει με τις εξετάσεις αν είσαι Στους επιλαχόντες; Στην προκήρυξη λέει οτι υπογράφεις υπεύθυνη δήλωση για να κάνεις εξετάσεις Ναρκωτικών,Aids, Ηπατίτιδας Β κτλπ. ΑΝ βρεθείς θετικό σε κάποιο απο αυτά, εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα. Ξέρει κανείς τι προβλέπεται; Φαντάζομαι για ναρκωτικά και aids θα σε κόβουν, για ηπατίτιδα; Ρωτάω γιατί έχω το αυστραλιανό αντιγόνο (απο κληρονομικότητα) που εξετάζουν αυτοί της ηπατίτιδας Β και θέλω να ξέρω τι παίζει.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Καλημέρα, ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα γυαλιά οράσεως, εγώ που φοράω φακούς επαφής θα πρέπει να έχω μαζί μου και γυαλιά οράσεως;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
Θα φοράς τα γυαλιά σου και όχι τους φακούς επαφής.Ειρήνη έγραψε:Καλημέρα, ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τα γυαλιά οράσεως, εγώ που φοράω φακούς επαφής θα πρέπει να έχω μαζί μου και γυαλιά οράσεως;
Στις αιματολογικές εξετάσεις έχετε φωτογραφία;
Βάλε παντού να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο εγώ αυτο έκανα
Αυριο θα μας πουν οι πρωτοι με τα χαρτια αν τα κοιταζαν εξονυχιστικα
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
Το κακό με αυτή τη διαδικασία είναι ότι δεν γνωρίζει από πριν κάποιος το αν πληρεί όλα τα προαπαιτούμενα για να συνεχίσει... Όμως, επειδή έχει να κάνει με πολλούς γιατρούς και εξεταστές, πιστεύω εξαιτίας αυτού να περάσουν όλοι οι ικανοί υποψήφιοι...
Καλησπέρα σας... Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει όσον αφορα τον ΔΣΜ ειναι αυστηροι; Κόβουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης