Το πιστοποιητικό αυτό το βγάζεις από τη στρατολογία σωστά; Ξέρεται αν αργεί να βγει αν το ζητήσεις ή βγαίνει αμέσως μόλις πας και το ζητήσεις; Γιατί στρατολογικό γραφείο για μένα έχε σε άλλη πόλη.
Ορισμένοι σταματήστε να ρωτάτε άκυρα πράγματα, έλεος δηλαδή, που κολλάει το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης με την μοριοδότηση; Συνέλθετε.
mhtsos 7 έγραψε:Εγω ειχα βγαλει σε σχολη οδηγων το 125 ειναι το πρωτο απο τα δυο. Σημερα πηρα τηλ και μου ειπαν οτι πιανεται μοτοσυκλετα. Οχι μοτοποδηλατο. Καλα κανεις δεν ξερει, η νομιζεται οτι θα σας φανε την θεση και δεν λετε;
Το δίπλωμα των 125 κυβικών δίνει 300 μόρια, στο φόρουμ έχουμε θέματα του τελευταίου διαγωνισμού, να κάτσεις και να διαβάσεις τα θέματα και άσε το υφάκι, άντε να πούμε, σήμερα έγινες μέλος στο φόρουμ και τα θέλεις όλα στο χέρι.
Cobra88 έγραψε:Καλημερα παιδες.Διαβασα προσεκτηκοτερα την Προκ. Του 11 και ειδα οτι για τους 3τεκνους τα μορια τα παιρνεις αν εισαι μεχρι 23 η 25 και σπουδαζεις.
Εγω που ειμαι του 1988 και πτυχιουχος τα χανω δηλαδη ε;
Εχω ενα φιλο που ειναι του 1989, εχει 2 αδερφια (22 ο ενας και 17 ο αλλος) και δεν εχει τελειωσει ακομα το πανεπιστημιο.
Οι πολύτεκνοι έχουν περιορισμούς με τις ηλικίες όπως οι τρίτεκνοι; Ρώτησα και στις προυγούμενες σελίδες αλλά δεν μου απάντησε κανένας.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν κάποιος απολύεται απο Ειδικές Δυνάμεις τον Φεβρουάριο και η προκήρυξη βγει τον Μάρτιο τα 500 μόρια τα παίρνει κανονικά; Γιατί μου είπανε ότι δεν γίνεται όποιος απολύεται τον ίδιο χρόνο που βγαίνει η προκήρυξη.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν κάποιος απολύεται απο Ειδικές Δυνάμεις τον Φεβρουάριο και η προκήρυξη βγει τον Μάρτιο τα 500 μόρια τα παίρνει κανονικά; Γιατί μου είπανε ότι δεν γίνεται όποιος απολύεται τον ίδιο χρόνο που βγαίνει η προκήρυξη.
Ο καθένας λέει την παπάντζα του και εσείς την κατεβάζετε αμάσητη. Φυσικά και τα παίρνεις τα μόρια από την στιγμή που έχεις απολυθεί.
Ευχαριστώ τους φίλους DYK και ΜΑΝΩΛΗΣ για τις απαντήσεις. Το ξέρω μάγκες παίζει πολύ ράδιο αρβύλα αυτούς του καιρούς αλλά δεν υπήρχε ανάλογο ερώτημα και είπα να σιγουρευτώ.