Ο τελευταιος οδηγος επιλαχων που θα μπει μεχρι στιγμης με βαση παντα της καταστασεις των υποψηφιων που κοπικαν η δεν παραβρέθηκαν στις αθλητικες δοκιμασιες ειναι 509-510 θεση. φυσικα ειναι τα υγειονομικα μπροστα και εχω δει ατομα στης καταστασεις που εχουν κοπει και περυσι λογω υγειας.
Φιλε πληροφοριακα μεχρι στιγμης στην γ κατηγορια εχουν κοπει η δεν εχουν παρεβρεθει 270 ατομα περιπου! Επισης αλλα 16 ατομα θα προστεθουν στην γ κατηγορια ως επιτυχοντες επειδη δεν συμπληρωνονται οι κατηγοριες των δικηγορων και των μουσικων (δηλαδη απο 375 οι επιτυχοντες στην γ γινονται 375+16=391! Και τελος στην γ κατηγορια προχτες φωναξαν αλλα 4 ατομα για να δωσουν τα αθληματα, και τα 4 ατομα αυτα ειναι στις θεσεις 755-757-758-759! Πως εβγαλες εσυ αυτο το συμπερασμα δεν μπορω να καταλαβω! Δεν το λεω εγω αλλα η πυροσβεστικη υπηρεσια. Αν μπεις στο σαι και ψαξεις μια μια τις ανακοινωσεις, ειναι τα νουμερα που σου λεω.
τα 270 περιπου ατομα που δεν εχουν παραβρεθει (κοπει) που βγαζεις, ειναι λογικα και απο τα 754 ατομα που κάλεσαν για αθλητικες δοκιμασιες! θα σου πω ακριβως φιλε μου πως τα εβγαλα... την πρωτη μερα απο την 150αδα που ηταν ολοι επιτυχοντες κοπηκαν 36 ατομα την δευτερη μερα κοπηκαν 40 την τριτη αλλα 40 και στο τεταρτο γρουπ ο τελευταιος επιτυχων μεχρι στιγμης ειναι το νουμερο 509... (36+40+40+18=134) συνολο επιτυχοντων που κοπηκαν... (509-134=375) ... εγω μιλαω μονο για τους επιτυχοντες οδηγους, τωρα αν παρουν περισσοτερα ατομα η κοπουν στα υγειονομικα αυτος ο αριθμος θα αλλαζει
Τα 4 ατομα παρπανω γιατι τα καλεσαν ξερει κανενας; Γιατι αν τα καλεσαν για να συμπλιρωσουν επιλαχποντες αυτο σημαινει αυτοματα οτι τους επιλαχοντες τους πηραν ολους
Αν πηραν κ αλλους αυτο ειναι ευχαριστο για υποψηφιους μετα την 509 σειρα. λογικα παιζει να παρουν περισσοτερους απο 375 που ζητουσε η προκυρηξη, οπως ειχε πει κ ο φιλος εκαμ σε ενα σχολιο...
Υπαρχει και το αλλο ενδεχομενο. Να υπαρχουν αρκετα ατομα απο την Γ κατηγορια που ηταν επυτιχοντες και στην Α η Στην Β. Αρα το νουμερο ανεβαινει και αυτοματος καλεσαν και αλλους επθλαχοντες. Αυτο θα ειναι το καλο ενδεχομενο.
Για να φωναζουν αλλα 4 ατομα στην γ κατηγορια ειναι επειδη δεν τους βγαινουν τα κουκια, δηλ οι υπαρχοντες επιλαχοντες, δεν υπαρχει καμια αλλη λογικη εξηγηση. Δεν τους φωναζουν επειδη ετσι τους καπνισε.
Δε νομίζω να μην τους βγαίνουν τα κουκιά. Αφού διορίζονται 375 οδηγοί και κάλεσαν 486 που πέρασαν και τα αθλήματα. Κάτι άλλο είναι. Γιατί όμως δε έχει λογική... Και γιατί 4 και όχι ας πούμε 10 ή 20 να έχουνε και απόθεμα. Δεν μπορεί να ήθελαν μόνο 4 και αν δεν πήγαινε κανείς. Μετά τους άλλους 4; Δεν είναι λογικό αυτό και δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι.
Εντωμεταξύ δεν μπορείς να βγάλεις και άκρη από τους πίνακες! Πάνω από 100 άτομα είναι επιτυχόντες και σε άλλες κατηγορίες και δεν ξέρεις ποιος έχει βάλει για παράδειγμα πρώτη επιλογή μηχανικός αυτοκινήτων και είναι περασμένος και ως οδηγός και τον κάλεσαν στους οδηγούς. Μεγάλο μπέρδεμα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν όποτε και αν καλέσουν τους επιτυχόντες για κατάταξη. Πάντως οι 4 που καλέστηκαν για αθλήματα κατ' εμέ ήταν περιττοί και χωρίς λογική. Εκτός αν ξέρουν κάτι και δεν μας το λένε... Τι να πεις. Αν έχει κάποιος άλλος κάποια ιδέα ας την καταθέσει παρακαλώ.
Νομίζω ότι πρέπει να διαφωνήσω. Αν ισχύει το σκεπτικό σου φίλτατε τότε μιλάμε για 486 υποψηφίους που κάλεσαν + 4 που λες = 490 οδηγοί για 375 θέσεις. Αν και δεν είναι σωστό, έστω ανεπίσημα ότι δεχόμαστε ότι θα υπάρξει συμπλήρωση των κενών θέσεων από τις άλλες κατηγορίες π. Χ.(νομικών) τότε πάμε στις 391 θέσεις. Και πάλι μένουν σχεδόν 100 άτομα εκτός ή έξτρα. Πως γίνεται να τους πάρει και αυτούς; Θα ήθελα πολύ να διαβάσω το σκεπτικό σου...
Πάντως όσο και να το ψάχνω και να ρωτάω το γιατί κάλεσαν άλλα 4 άτομα δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Μάλιστα οι 3 συνεχίσουν για ψυχοτεχνικά. Εδώ άρα μιλάμε για 489 οδηγούς...