Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
Καλησπερα. Πήρα σημερα τηλεφωνο στην πυροσβεστικη και μου ειπαν οτι βρισκονται στην φαση της κλήρωσης για όσουν επιλαχόντες ισοβαθμούν. Εσυ φιλε Μάκη μηπως εισαι πιο πανω στην λίστα και οχι στους επιλαχόντες?
Φιλε και εγω ισοβαθμω και με πηρανε προχτες οτι σημερα θα γινοτανε η κληρωσH, αν ηθελα θα μπορουσα να παρεβρεθω. Δεν μπορουσα να παω βεβαια λογω αποστασης. Με πηρανε απο το 2132157715. Παρε ενα τηλ και κανε μια ερωτηση αν θες.
EΓω εχω την ιδια βαθμολογια με αλλους 5 παντως και ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Ισοβαθμουσες με τους πρώτους πίνακες μετα τις ενστάσεις άλλαξαν τα δεδομένα της βαθμολογίας.
Τα αποτελεσματα τα προσωρινα με τα τελικα που θα βγαλουν εχουν μεγαλες διαφορες ξερει κανενας ποτε θα τα βγαλουν
Παιδιά μια ερώτηση για τους 725...META AΠO της ενστάσεις βγαλανε ανανεωμένους πίνακες. ξέρετε TIΠOTA για αθλήματα. AΠO TI ΞEPΩ έχει μείνει στάσιμη η προκύριξη...
ΓIANNHΣ έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση για τους 725...META AΠO της ενστάσεις βγαλανε ανανεωμένους πίνακες. Ξέρετε TIΠOTA για αθλήματα.AΠO TI ΞEPΩ έχει μείνει στάσιμη η προκύριξη...
Τους ανανεωμένους πίνακες που τους είδες;
Ρε παιδια ξερει κανενας τι γινεται με τον διαγωνισμο ποιους εχουν παρει τηλ προχωραει τι γινεται η εχει ακυρωθει εχουν παει κοντα 6 μηνες τι γινεται ξερει κανενας αξιοπιστα να μας πει
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 30
Αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα θα καταλάβεις τι γίνεται
σταματήστε να γράφετε Περί ακυρώσεως του διαγωνισμού καταντάει εκνευριστικό
σταματήστε να γράφετε Περί ακυρώσεως του διαγωνισμού καταντάει εκνευριστικό

- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Που υπαρχουν οι ανανεωμενοι πινακες;
Εχουν βγει?
Εχουν βγει?
Οταν θα βγουν οι πινακες θα αναρτηθουν στην ιστοσελιδα της πυροσβεστικης.
fireservice.gr
fireservice.gr
Παιδια η προκυρηξη απ' οτι μαθαινω τρεχει για οποιαδηποτε εξελιξη και ο, τιδηποτε νεοτερο θα ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα www.fireservice.gr
Υπαρχει καποιος που να πηρε τηλ Ή να εχει πληροφορια εκ των εσω, και να του ειπαν κατι νεοτερο, π. Χ. Αν θα βγουν συντομα οι οριστικοι πινακες; Επαιρνα εγω τηλ σημερα αλλα δεν το σηκωναν. Ποσο υπομονη πια ;
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Καλημερα φιλοι μου. Εχει καποιος νεα απο την προκυρηξη; Τι γινεται; Σε τι φαση βρισκεται; Θα εχουμε καποιες εξελιξεις συντομα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες