Ιατρικές / υγειονομικές εξετάσεις (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
giorgos

Δημοσίευση από giorgos »

Σήμερα έδινε και ένας φίλος μου ιατρικά. Όλα καλά πήγαν, τίποτα αξιοπερίεργο. Το μόνο που σχολιάσε ήταν ένας που ξεγυμνώθηκε και ήταν σαν αρκούδα
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Ρε παιδια εκει τι εγινε; Εκοψαν πολλους; Ειχαν προβλημα με τα σημαδια; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει κ ηταν παρον!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από adamantios »

Κοβουν εφοσον και μονο υπαρχει σοβαρος λογος, αν εχεις τατουαζ και το δμς ισχυει κανονικα... Αν εχετε καλες εξετασεις και δεν εχετε προβλημα στα ματια ειστε οκ... !
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Εχω εμεινα εξω σε αυτη την προκηρυξη. Βιαστικα κ εβγαλα το τατουαζ μου κ μου εχει μεινει σημαδι!(ειναι λιγο μεγαλο-μια παλαμι) εκοψαν παιδια φετος γι'αυτο τον λογο στις ιατρικες εξετασεις?
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ειχα στην δεκαδα μου μεσα παιδι που ειχε κανει αφαιρεση και φαινοτα και το σημαδι και σημερα περασε και τα αθλητικα, οποτε οσοι εχετε κανει αφαιρεση δεν εχετε προβλημμα... !
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μολις με γλυτωσες απο τρελα εξοδα!
adamantios
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

δημητρης25 έγραψε:Μολις με γλυτωσες απο τρελα εξοδα!
Αλιμονο, εδω ειμαστε για να βοηθαμε, οπως μας βοηθησαν καποιοι αλλοι παλιοτεροι... !
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

δημητρης25 έγραψε:Ρε παιδια εκει τι εγινε; Εκοψαν πολλους; Ειχαν προβλημα με τα σημαδια; Ας απαντησει καποιος που γνωριζει κ ηταν παρον!
ψαχνουν για λαμες και σιδερα-βιδες απο σπασιματα και τετοια... Τα σημαδια. Τις ουλες παντα τα κοιτανε παραξενα. Αλλα αν τους πεις οτι ειχες τατουαζ και το αφαιρεσες δεν θα το ψαξουν παρακατω. Αλλα να περιμενεις οτι θα το σχολιασουν. Παθολογοσ-ψυχιατροσ.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

valantis315 έγραψε:
moda έγραψε:Να ρωτησω κ εγω κατι; ... Εχω ενα σημαδι-αιμαγγειωμα στο προσωπο... Λετε να με κοψουν;

Έαν το σημάδι αυτό δεν οφείλετε σε παθολογικά αίτια, λογικά δεν σε κόβουν (δεν αναφέρετε κάτι τέτοιο στα παθολογικά της προηγούμενης προκύρηξης) το μόνο που απαγορεύεται απο θέμα σημαδιών είναι τα τατουάζ.

ειναι λιγο επιφυλακτικοι με τα σημαδια. Σε περνανε απο κοσκινο. Μπορει να σε βαλουνε να κανεις προσθετες εξετασεις εκει
Giouli
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Giouli »

Παιδια ειδα σε ενα site οτι οποιος εχει ακμη κοβεται. Ισχυει αυτο; Εγω ειχα πριν 2 χρονια και τωρα 1-2 μπιμπικια βγαζω σπανια μια στο τοσο γιατι εβαζα κρεμες και εκανα θεραπεια. Πειτε μου ομως αν ειναι να μαζεψω λεφτα να το κανω να γυαλισει να μην ξαναβγει ουτε ενα (αν και δεν θελω αλλα πρεπει) αρκει να μην γκρεμιστει το ονειρο μου για αυτο το λογο. Τωρα ειμαι στο δρομο για την συγκεντρωση μοριων και ελπιζω σε 2-3 χρονια να μπω και εγω. Ευχαριστω και συγχαρητηρια σε οσους τα καταφερατε.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Greek_Army »

Giouli έγραψε:Παιδια ειδα σε ενα site οτι οποιος εχει ακμη κοβεται. Ισχυει αυτο; Εγω ειχα πριν 2 χρονια και τωρα 1-2 μπιμπικια βγαζω σπανια μια στο τοσο γιατι εβαζα κρεμες και εκανα θεραπεια. Πειτε μου ομως αν ειναι να μαζεψω λεφτα να το κανω να γυαλισει να μην ξαναβγει ουτε ενα (αν και δεν θελω αλλα πρεπει) αρκει να μην γκρεμιστει το ονειρο μου για αυτο το λογο. Τωρα ειμαι στο δρομο για την συγκεντρωση μοριων και ελπιζω σε 2-3 χρονια να μπω και εγω. Ευχαριστω και συγχαρητηρια σε οσους τα καταφερατε.

έχεις προσωπικό μήνυμα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από illy »

Giouli έγραψε:Παιδια ειδα σε ενα site οτι οποιος εχει ακμη κοβεται. Ισχυει αυτο; Εγω ειχα πριν 2 χρονια και τωρα 1-2 μπιμπικια βγαζω σπανια μια στο τοσο γιατι εβαζα κρεμες και εκανα θεραπεια. Πειτε μου ομως αν ειναι να μαζεψω λεφτα να το κανω να γυαλισει να μην ξαναβγει ουτε ενα (αν και δεν θελω αλλα πρεπει) αρκει να μην γκρεμιστει το ονειρο μου για αυτο το λογο. Τωρα ειμαι στο δρομο για την συγκεντρωση μοριων και ελπιζω σε 2-3 χρονια να μπω και εγω. Ευχαριστω και συγχαρητηρια σε οσους τα καταφερατε.
κοπελα μου το θεωρω πολλη υπερβολη να σε κοψουν απο σημαδακια που μπορει να εχεις στο προσωπο... Μην ανησυχεις, δεν υπαρχει λογος
Dum spiro spero
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καλημερα! Φιλε ηλια τι εννοεις με το θα "το σχολιασουν"?
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 17
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

δημητρης25 έγραψε:Καλημερα! Φιλε ηλια τι εννοεις με το θα "το σχολιασουν";
εννοω οτι οι θα σε ρωτησουν πως το επαθεσ, σε τι γιατρο πηγεσ, γιατι το εβγαλεσ, γιατι το εκανεσ. Αλλα μην δινεις σημασια. Δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.Εικόνα
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
30ΦΥΛΛΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από 30ΦΥΛΛΟΣ »

ILIAS KRITI έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Καλημερα! Φιλε ηλια τι εννοεις με το θα "το σχολιασουν";
εννοω οτι οι θα σε ρωτησουν πως το επαθεσ, σε τι γιατρο πηγεσ, γιατι το εβγαλεσ, γιατι το εκανεσ. Αλλα μην δινεις σημασια. Δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα.Εικόνα

οντως ετσι ειναι. Αν αφαιρεσεις το τατουαζ και φαινεται το σημαδι δεν μπορουν να το πουν τατουαζ...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες